Μπράβο σου παλίκαρε! Αυτός είναι ο Χανιώτης που πέρασε πρώτος στην σχολή Ικάρων!

Κοινοποίηση:
1

Συγκέντρωσε 19.140 μόρια και δηλώνει χαρούμενος που οι κόποι του ανταμείφθηκαν

Ο Μανώλης Αρχοντάκης, είδε τους κόπους του να ανταμοίβονται καθώς κατάφερε να εισαχθεί στην σχολή της επιλογής του

Ο Μανώλης, ήταν μαθητής του 2ου Λυκείου Χανίων και με συστηματικό διάβασμα συγκέντρωσε 19.140 μόρια, στο δεύτερο πεδίο, οπότε και πέτυχε την εισαγωγή του στην σχολή Ικάρων στο τμήμα των ιπτάμενων.

Ο ίδιος δήλωσε στο flashnews.gr, ότι είναι πολύ χαρούμενος που κατάφερε να εισαχθεί, στην πρώτη του επιλογή και μάλιστα μπήκε πρώτος στο τμήμα.

Όπως αναφέρει, ήθελε από το νηπιαγωγείο κιόλας, να γίνει πιλότος κα είναι περήφανος που θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. KAΛH ΤΥΧΗ ΝΕΑΡΕ ΜΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ. ΝΑΙ ΕΓΩ ΘΑΥΜΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ,ΓΑΛΛΟΥΣ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ,ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΑΓΓΛΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΙΛΟΤΟ.

    1. ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΥΛΕ?

      Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

  2. Καλωσόρισες στο club των υπερασπιστών.
    DNA ελληνικότατο και φαίνεται.
    Και μην ξεχάσεις να κρατήσεις μια αέρος εδάφους για τους προδότες.
    Θα χρειαστεί σύντομα.
    Η απαλλαγή από τα υπόζωα και τους ανθέλληνες θέλει ανδρεία και την έχουμε όλοι οι πραγματικοί Έλληνες.-

    1. ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΡΧΙΜΟΥΛΕ?
      Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

    1. Σκασε μωρη τρυπια εσυ βιζιτα

      Σιγα την κοτα

  3. ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΜΑΣΟΝΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ

    1. Δείχνεις μεγάλο πόνο, που σημαίνει ότι κάποιο παιδί σου δεν κατάφερε ν α μπει στο πανεπιστήμιο. Όσο γιάυτούς που λες τα παιδιά τους δεν μπαίνουν και τόσο εύκολα σε πανεπιστήμια σε αντίθεση με τα παιδιά του απλού λαού.

      1. ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΞΕΡΕΙΣ

        ΣΚΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ

  4. καλως ηλθες στο τρελοκομειο.καλα να περασεις.

  5. Συγχαρητήρια παλληκάρι, αλλά εύχομαι καλή τύχη να έχεις πάνω από όλα, γιατί σε αυτή τη γωνιά της γης που ζούμε και με τους εχθρούς που έχουμε ολόγυρα, είναι το χειρότερο επάγγελμα αυτό που διάλεξες. Κουράγιο και δύναμη!

    1. Ενώ εσύ σίγουρα είσαι κατάξανθος σαν Σουηδός με γαλαζοπράσινα μάτια και 2 μέτρα μπόϊ, όπως όλοι σχεδόν οι Έλληνες.

      1. ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΤΣΗ ΚΡΕΤΑΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΝΩ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΝΑΡΚΟΧΡΗΜΑ

  6. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΟΣΟΙ ΤΙΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ,ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΚΑΡΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ.Λ.Π.,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ – ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ…ΑΞΙΟΣ!!!

    1. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ
      ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 74?

      ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΗΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 45 ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΑ.

      ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΖΕ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ

  7. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ… ΜΙΛΑΤΕ ΟΛΟΙ!!
    ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ! 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 5 ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ! ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙΣ, ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
    TO ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ?

  8. Αμα γραψεις άριστα στις πανελλήνιες σημαίνει ότι το F16 θα το πας γαμιοντας?

  9. αλλος ενας κοπριτης που θα καιει χιλιαδες ευρω σε καυσιμα την ωρα για να κανει τι κομματι του, γιατι χρησιμοι στην πατριδα τοσα και τοσα χρονια δεν ειναι.. εκτος και ως ικαρος ξεσκατιζει με διαταγες ανωτερων τις τουαλετες των λαθρο και τους σερβιρει οποτε κατι θα κανει..
    και μην μου πει κανεις οτι αναχαιτιζει τους τουρκους γιατι θαναι μεγαλος μ@κακας. Κι αν δεν τους αναχαιτισουμε δηλαδη ποια ειναι η διαφορα; και οι λαθρο που δεν αναχαιτιζονται τι κανουν οι κολ@ραδες καραβαναδες;;

    1. Έχεις πολύ μεγάλο θράσος ρε γύφτο κομπλεξικε άθλιε,για να γράφεις με τέτοιο μίσος για τους Έλληνες Ικάρους,ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΕ

      1. δηλαδη τι εχουν κανει που ειναι οι καλυτεροι στον κοσμο ρε μπετοβλακα; Εκαναν μεγαλυτερη την ελλαδα ή ελευθερωσαν την κυπρο; Δουλοπρεπεις κομπλεξικοι κανετε τουμπες σαν μαιμουδες να σας πουν οι οι αμερικανοι και οι ισραηλινοι οτι ειστε οι καλυτεροι.. Κοπλιμεντα να ακουτε και κανετε σαν π@υτανες, στηνετε κ@λο αβερτα. Οι τουρκοι ειναι καλυτεροι, δεν γλυφουν τ @ρχιδια κανενος και οταν χρειαστηκε και το ρωσικο το κατερριψαν…Αντε βλακα πρωτογονε που ακουσες και εμαθες κι εσυ οτι ειμαστε οι καλυτεροι, κανε μια τουμπα μαιμου..

      2. “Παραληρεις..” δηλαδη τι εχουν κανει που ειναι οι καλυτεροι στον κοσμο ρε μπετοβλακα; Εκαναν μεγαλυτερη την ελλαδα ή ελευθερωσαν την κυπρο; Δουλοπρεπεις κομπλεξικοι κανετε τουμπες σαν μαιμουδες να σας πουν οι οι αμερικανοι και οι ισραηλινοι οτι ειστε οι καλυτεροι.. Κοπλιμεντα να ακουτε και κανετε σαν π@υτανες, στηνετε κ@λο αβερτα. Οι τουρκοι ειναι καλυτεροι, δεν γλυφουν τ @ρχιδια κανενος και οταν χρειαστηκε και το ρωσικο το κατερριψαν…Αντε βλακα πρωτογονε που ακουσες και εμαθες κι εσυ οτι ειμαστε οι καλυτεροι, κανε μια τουμπα μαιμου..

        1. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

          ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ
          ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ

      3. Kουραδα μονο βριζεις χιμπατζη των παρελασεων και των δεξιωσεων ΑΘΙΓΓΑΝΕ παμπονηρε…

  10. …μην επαινειτε καποιον ενστολο αν δεν τον δειτε ”’πρωτο”’στην μαχη….

    1. Ακριβώς…. άποψη μου οι στρατιωτικοί πρέπει να επιλέγονται και όχι να εισάγονται στις σχολές με γραπτές εξετάσεις… πρέπει να είναι μορτες και Ταλιμπάν… όταν θα πρέπει να υπερασπιστούν την πατρίδα δεν θα γράψουν έκθεση ιδεών….

  11. Συγχαρητήρια στο παλικαράκι, ελπίζω να μην ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ που μας πούλησε !!!

    1. Η εμφάνιση και η άριστη επίδοσή του δεν παραπέμπουν πάντως σε συριζαίο…

Comments are closed.