Μπράβο μ@λ@κες: Έρχεται ο Ψηφιακός Φάκελος Ακινήτων, ένα GPS στα τραίνα δεν είχατε πάντως

Κοινοποίηση:
ΟΥΣΤ

Ψηφιακές μεταβιβάσεις ακινήτων που θα ξεκινούν και θα ολοκληρώνονται στο γραφείο του Συμβολαιογράφος, χωρίς τρέξιμο σε εφορίες πολεοδομίες και κτηματολόγιο, φέρνει ο «Ψηφιακός Φάκελος Ακινήτου» βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία των φορολογούμενων, το «χαρτοβασίλειο» και τις καθυστερήσεις.

Με την νέα εφαρμογή, που όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Δευτέρα 6/03/2023, οι μεταβιβάσεις ακινήτων περνάνε στην ψηφιακή εποχή: Εφόσον το ακίνητο του ενδιαφερόμενου πολίτη είναι κτηματογραφημένο και τακτοποιημένο, θα μπορεί ο συμβολαιογράφος να αντλήσει όλα τα στοιχεία, δηλαδή τα έγγραφα τα οποία αφορούν το ακίνητο, αυτόματα από την νέα πλατφόρμα που θα συντάσσει τον «Ψηφιακό Φάκελο Ακινήτου».

 

Ένα GPS στα τραίνα δεν μπορούσατε να έχετε έτσι;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Δεν μπορεί να είναι τόσο ηλιθιοι, δεν μπορεί.
    “Εκ του πονηρου” εμπορεύονται ολα τούτα, από σάπια άρρωστα μυαλά ( και διεθνώς ), που έχουν το πάνω χέρι, αλλά είναι ζηλοφθονοι για την καθημερινή ευτυχία των απλών ανθρώπων.
    Έρχονται πολλά ακόμη.

  2. Ηλεκτρονικοί πλειστητιασμοί αλλά χειροκίνητα τρένα. Είναι πολλές οι μίζες, από τα funds όπως και απί τα εμβόλια προδοταριό!

  3. Όλα αυτά τα ψηφιακά συστήματα έπρεπε να είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για τους εισαγγελείς ότι αν ήθελαν να τα λειτουργήσουν και στα τρένα, αφού τα είχαν, θα είχε αποτραπεί το δυστύχημα. Άρα δεν ήταν δυστύχημα αλλά έγκλημα που θα συνέβαινε κάποια στιγμή. Τα λειτουργούν εκεί που θέλουν και για το συμφέρον τους. Όπου το συμφέρον υπαγορεύει τη μη λειτουργία τους τα αφήνουν στο περιθώριο. Για αυτό πρέπει να λογοδοτήσουν αλλά σε ποιους; Στην λαδωμένη δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς.

  4. Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΧΡΙΣΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ Η ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

  5. Αυτο ναι, ενδιαφερει τον Ελληνα οσο τιποτε αλλο.Το κεραμιδακι στο κεφαλακι του τωρα θα το εχει στο κινητακι του. Ας παει και το παλιαμπελο αν εχουμε τα ακινητα στο κινητο μας και τα κοιταμε ολη μερα μηπως και πολλαπλασιαστουν.χα χα χα

  6. Ξεφτυλα προθυπουργε που πρωτη δουλεια ειχες να φιμωσεις κοσμο με το ψηφιακο για τα εμβολια και τιποτα για τις μεταφορες μαζι με τον υπουργο σου. Καθαρμα. Ελεινε!!!! Αμεσα να ερθει ο βασιλειας να κυβερνησει με επιτελειο απο το εξωτερικο. Εχει γνωριμιες για αξιους ανθρωπους για αναλλαβουν τη χωρα αυτη. Αλλιως αν περιμενει κανεις απο αυτα τα σιχαματα δεν υπαρχει καμια ελπιδα. Φυλακη στον υπουργο και σε αυτους που ειναι πολιτικα υπευθυνοι. οι πολιτικοι ειναι για να προστατευσουν τον κοσμο απο τις ιδιωτικοποιησεις. Ανικανοι αδιαφοροι αεργοι φοβαμαι οτι ειναι και κακοι.

  7. Στα ανάθεμα τέρατα βρυκόλακες και όλο το συνάφι και το σόι σας. Καταραμένοι να είστε.

  8. βάλτε το ψηφιακό φάκελο εκεί που ξέρετε ρουφιάνοι. αλλά να τον ελληνικό λαό τώρα στις εκλογές γιατί έχει μνήμη χρυσόψαρου

  9. Τον Ιανουάριο του 2023 μεταβίβασα κτήμα με ελαιόδεντρα σε ημιορεινή περιοχή της Μεσσηνίας με αντικειμενική αξία κάτω από 5.000 ευρώ. Τόσο ο συμβολαιογράφος, όσο & ο μηχανικός με το λογιστή σχολίαζαν τη γραφειοκρατεία που τους προσθέτει το κράτος & μου είπαν ότι είμαι πολύ τυχερός που ολοκληρώθηκε η διαδικασία σε ΜΟΛΙΣ 20 μέρες!!!!!!!! Να σημειώσω ότι στο διαστημα των 20 ημερών συμμετείχα/έτρεξα & εγώ μαζί τους για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

  10. Πιο ΜΑΛΑΚΕΣ δεν γινεται! Γελοια αποβρασματα της κονομας ακομα και με τα λογισμικα που προμηθευονται!

  11. Και τα χρήματα, με ένα κλικ και δεν θα μπορούμε να βρούμε το γιατί, αφού δικαιοσύνη δεν υπάρχει…

  12. το γουρούνι από δεξιά ΠΌΣΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΈΓΙΝΕ;;;; ΚΑΛΆ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΈΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΌ ΑΛΛΗ ΦΏΤΟ.
    Ο σΚΟΥΛΗΚΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΟΥΣΙΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΛΛΉΝΩΝ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ, ΚΆΘΑΡΜΑ, ΚΑΤΑΡΑΜΈΝΟ ΔΊΠΟΔΟ, δεν ξέρω πώς, ΑΛΛΆ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΊ Κ. ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΘΕΌ. Κ. ΟΙ ΔΥΟ. Κ. ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.
    φαρμάκια τα γέλια τους.

  13. Αξίζει να κάνετε ένα ρεπορτάζ για τις ψηφιακές πλατφόρμες. Σε ποιούς γίνονται οι αναθέσεις και τι σχέση έχουν με τους κυβενώντες. Μεγάλος ζήλος για το ηλεκτρονικό φακέλωμα.

  14. Να τους ψηφίσουν τα ζώα που τους χεροκροτούν και βγάζουν φωτογραφίες μαζί τους. Ψηφίστε τους για να εξακολουθήσουν να μας σκοτώνουν.

  15. ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΨΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ θα ΚΗΔΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΣΑΣ και τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ (και καλα θα κανουν απο μερια τους).

  16. Βαλτε το στον κολο σας σαταναδες ενα να ξερετε ερχονται πολυ δυσκολες μερες για σας καικια του κερατα θα εξαφανιστητε απο Ελλαδα μια για παντα.

  17. Ποιος ο λογος να πληρωνεις τοσους φορους οταν το γαμημενο κωλοκρατος δε μπορει να φροντισει την ασφαλεια σου ουτε στη μετακινηση?

  18. Γελάνε τα ΚΤΗΝΗ γιατί τσέπωσαν εκατομμύρια μίζες για την εφαρμογή της “ψηφιακής εποχής” … Καρφάκι δεν τους καίγεται για τους εκατοντάδες πολίτες που είτε δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ είτε επέζησαν τραυματισμένοι από τον εφιάλτη στα Τέμπη είτε θρηνούν αγαπημένα τους πρόσωπα, εξαιτίας της έλλειψης ενός απλού GPS που προφανώς η απόκτησή του δεν είχε χοντρή μίζα, οπότε θεωρήθηκε περιττό εξάρτημα …

Comments are closed.