Μπράβο μάγκες! Β.Ήπειρος: Αυτός είναι ο τεράστιος Σταυρός – “Έτσι τον σηκώσαμε” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
himara

Η αλβανική αστυνομία επιχείρησε να σταματήσει την ανέγερση του Σταυρού.

Χιμάρα: Ανακρίσεις απ’ την Αλβανική αστυνομία έπειτα από την τοποθέτηση του μεγάλου σταυρού στο Αθάλι (Ι.Μ. Ζωοδόχου Πηγής)

“Στις (5-7-2020), στις 7 η ώρα το πρωί, δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας που ήρθαν από τα Τίρανα βρέθηκαν στην πόρτα αρκετών Χιμαραίων με αφορμή την τοποθέτηση σταυρού στο Αθάλι (Ι.Μ. Ζωοδόχου Πηγής). Η αστυνομία έκανε έρευνα στα σπίτια τους δίχως παρουσία εισαγγελέα ή εισαγγελικής απόφασης και στην συνέχεια τους μετέφεραν στο τμήμα για ανάκριση.

Πάνω από 10 συγχωριανοί μας βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, ανάμεσα τους και ο Γιώργος Σκούρας που κατασκεύασε και τοποθέτησε τον σταυρό.

Όποιος επιχείρησε να επισκεφθεί το αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει εξηγήσεις, απειλείται με σύλληψη για μη εφαρμογή της καραντίνας για τον κορωνοϊό.

Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα για τις συνθήκες διαβίωσης της ελληνικής μειονότητας στην Χιμάρα. Δυστυχώς όμως για αυτούς η τρομοκρατία δεν πτοεί τους Χιμαραίους.”

Δείτε το βίντεο:

πηγή:himara.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μήπως ήρθε η ώρα να απελάσουμε τους αλβανούς από την Ελλάδα; Αρκετά έκατσαν εδώ, κάποιοι έφυγαν από μόνοι τους, οι υπόλοιποι ίσως θέλουν ένα τσίγκλισμα…

  2. Αδέρφια θα ρθεί η ώρα που θα τους πάρει ο διάολος την μάνα και τον παρέα. Δήλωναν Βορειοηπειρώτες και με τις πλάτες σας φάγαν ψωμάκι και είδαν πολιτισμό. Γίναν άνθρωποι , μορφωθηκαν βγήκαν στην Ευρώπη και από ευγνωμοσύνη δεν έμαθαν τίποτα. Αντί να σας στηρίζουν για τα δικαιώματα σας που είναι αναγνωρισμένα από το διεθνές δίκαιο σας σκοτώνουν. Μόλις καθαρίσουμε με τους προδοτες θα δειτε τι έχει να γίνει με τις ξεπουλημενα ταυτότητες που έχουν και τι μαρτύριο θα ζήσουν…ας συνεχίσουν έτσι και θα χτυπάνε το τηγανοκεφαλο τους

  3. ΗΡΩΕΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ !!!!!!!!!
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ !

  4. Το νου σας λεβεντες,δεν αστειευονται οι αλβανοι,ειναι παλιοφαρα,

Comments are closed.