«Μπουρλότο» έβαλε πολιτεύτρια της ΝΔ: Βλέπουμε τους άνδρες να γίνονται σαν γυναίκες και τις γυναίκες σαν άνδρες – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
Latinopouloy

Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε στο Twitter, βίντεο που ανέβαση η πολιτεύτρια της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η ίδια σχολιάζει τις γυναίκες που δημοσιεύουν φωτογραφίες με αξύριστα σημεία του σώματός τους, αλλά και και πολλούς άνδρες που τείνουν το τελευταίο διάστημα προς το πιο…θηλυκό!

Πιο συγκεκριμένα η ίδια είπε:

«Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τουςΒλέποντας τέτοιες φωτογραφίες στα social media ως γυναίκα νιώθω άβολα, αισθάνομαι ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιου είδους φωτογραφίες».

Και συνέχισε:

«Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι άσχημο.

Βλέπουμε από την άλλη, συνεχώς τους άνδρες, ολοένα και περισσότερο να γέρνουν προς τη γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού. Και όταν λέμε παντού, παντού. Βάφονται. Φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα και γενικότερα κάνουν πράγματα τα οποία συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες».

Και συνεχίζει: «Από την άλλη οι γυναίκες γέρνουν προς τους άνδρες. Μένουν αξύριστες, προβάλλουν ότι είναι αξύριστες. Ντύνονται με oversized ρούχα και πολλές φορές με ανδρικά ρούχα. Και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσιολογικό. Δεν είναι. Και δεν είναι όχι μόνο φυσιολογικό, είναι αποκρουστικό. Και για τις γυναίκες και για τους άνδρες».

Ε, λοιπόν, μια νοσηρή μειοψηφία δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς, ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα. Όλοι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Και αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει εξέλιξη, διότι σε καμία περίπτωση, αυτό το οποίο αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη. Αυτό είναι εποχή των σπηλαίων. Γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που μία γυναίκα δεν περιποιούνταν τον εαυτό της».

Πολλοί ήταν ωστόσο εκείνοι που συμφώνησαν μαζί της θεωρώντας πως εκφράζει το λογικό και φυσιο-λογικό:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

47 Σχόλια

  1. Καλοί μου άνθρωποι η κυρία έχει δίκαιο απλούστατα αγγίζει το θέμα από την εμφανιστική του και την αισθητική του πλευρά.
    Νομίζω όμως ότι η συμπεριφορά αυτή είναι κυρίως ηθικά και πνευματικά ελέγξιμη.
    Ο Κύριός μας και Θεός μας ρητά απαγορεύει τους άνδρες να φορούν γυναικεία ενδύματα τις δε γυναίκες να φορούν ανδρικά ενδύματα και να συμπεριφέρονται αντίθετα με το φύλλο τους.
    Φαίνεται ότι συμβαίνει αυτό που ειπώθηκε για τα έσχατα χρόνια και τα σημεία των καιρών, όπου θα υπάρξει πλήρης κατσρεύση της ηθικής και πνευματικής κατάστασης των ανθρώπων.
    Αλλίμονό μας.

  2. Tην κατεκριναν γιατι κατεκρινε την τριχωτη μασχαλη και εθιξε μαυτον τον τροπο την ελευθερια του ατομου να εκφραζεται. Μα για ποια ελευθερια μιλαμε οταν αυτοι που την κατηγορουν κανουν το ιδιο? Γιατι εναντιωθηκαν στην ελευθερια της δικης της αποψης απ την στιγμη που ειναι υπερμαχοι της ελευθεριας της εκφρασης? Αυτο λεγεται φασισμος , ελευθερη εκφραση θελουν μονο αν συναδουν οι αποψεις μας. Υπερ της ανωμαλιας και της συχαμαρας αν θες να ζησεις σε μια δημοκρατικη κοινωνια γεματη δυσοδοια και κατα τ’αλλα εκσυγχρονισμενη…αντι να εξελιχθουμε γινομαστε η χειροτερη μορφη του εαυτου μας και καποιοι θελουν να το επιβραβευσουμε!

  3. Καλά τους έκανε και τους έβαλε μπουρλότο η Αφροδίτη Λατινοπούλου που είπε για θυλοπρεπείς άντρες και για αντιαισθητικές αξύριστες γυναίκες που το παίζουν άντρες για τα νεοταξικά εκτρώματα που θέλει να επιβάλλει ο χουντοκούλης και οι χουντονουδούληδες της χούντας ΝΔ ΑΕ που είναι υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ που είναι κατά της Ελλάδος και του ελληνικού λαού και έχουν νοοτροπίες σπηλαίων.
    Ένα μεγάλο μπράβο στην Αφροδίτη που τους έβαλε μπουρλότο στην χούντα ΝΔ ΑΕ.
    ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ……..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ….

  5. Όντως προωθούνται πρότυπα ομορφιάς και αυτά έχουν να κάνουν με την τελειότητα στην εμφάνιση για γυναίκες, άνδρες, ΛΟΑΤΚΙ κτλ. Όμως επειδή υπάρχει υπερβολική προβολή του τέλειου, υπάρχει και η αντίδραση της προβολής της ατέλειας. Άνθρωποι είμαστε και ατέλειες έχουμε. Δεν είναι σωστό όμως να σχολιάζουμε. Αδιαφορούμε και συνεχίζουμε.

    1. ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ;

  6. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΙΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΦΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΝΕΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ !

    ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΑΡΗ !

    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    ΕΚΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΓΕΣ ΜΩΡΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ !!!!

  7. Το ειχε και πριν χρονια ο παισιος,” ο αντρας θα γινει γυναικα,και η γυναικα αντρας”,επισης η ” γυναικα δεν θα μπορει να κανει παιδια”,και θα μας “κυβερναν τα αλαλα και τα μπαλαλᨔ. Αλαλα ιντερνετ γραπτος λογος,μπαλαλα κινητα τηλεοραση προφορικος λογος,και στα “βουνα να κρυφτεις θα σε βρουν”, σημεια εκπομπης σηματος κινητων τηλεφωνων και καμερων.

  8. Δλδ επειδή κάποια είπε το αυτονόητο θα της δώσουμε και εύσημα; πόσο μάλλον να ρίξουμε ψήφο στην ανωμαλία και την προδοσία.

  9. Εαν φτάσαμε σε σημείο, τα λογικά να θεωρούνται παράλογα…. Και να πυροβολουμε όσους τολμουν να γράφουν ή να πούνε την αλήθεια για κάποιο θέμα, τότε ο ξεπεσμος της Ελληνικής κοινωνίας…. Είναι απεριγραπτος!!!!!

  10. Καταρχην κοπελια σωστα τα ειπες. Απο την αλλη εισαι σε λαθος κομμα γιατι η νεα συριζοκρατια νοιαζεται συνεχεια μονο για τα δικαιωματα των λοατκι και οχι των γυναικων. Τι ανακοινωση εβγαλε το κομμα σου για τον αιγυπτιο που εκσπερματωσε στην κοπελα στο λεωφορειο; και οπως ειπε και καποιος αλλος να νιωσεις ντροπη και για τις πρεσπες, οχι μονο για τις αξυριστες μασχαλες. Δυστυχως κοπελια αμα μπεις στη βουλη θα γινεις σαν τον αδωνι που απο πρωην μακεδονομαχος υπερασπιστηκε τον τσιπρα για γις πρεσπες. Ειναι πολλα τα λεφτα κοπελια και δεν εχουν προβλημα που ξεφτιλιζοντσι. Γιατι κατα βαθος θυμουνται τι λεγανε. Εδω στην κυβερνηση υπαρχουν υπουργοι που μιλανε για την ομοφυλοφιλια τους, ποιος τους ρωτησε. και δεν μας νοιαζει. Αλλα η νεα ταξη πραγματων θελει την ομοφυλοφιλια, δεν θελει την φυσιολογικη οικογενεια.

  11. Τέλεια τα ειπε. Υπάρχει φυσιολογικός άνδρας που να του αρέσουν οι αξύριστες γυναικείες μασχάλες και ποδάρια και να φιλάει μια μουστακαλού γκόμενα; Ή μήπως υπάρχει φυσιολογική γυναίκα που να της αρέσει άνδρας που φοράει καλσόν στριγκάκια ψηλοτάκουνα πουδράρεται και βάφεται σαν Drama Queen; Μη τρελαθούμε κιόλας….

    1. είναι φυσιολογικές στη γυναίκα, έτσι δημιουργήθηκε από την ίδια τη φύση από την αρχή του κόσμου και έτσι διαιωνίστηκε το είδος.. οι αποτριχώσεις είναι συνήθειες των νεότερων χρόνων..η αποτριχωση μάλιστα (εκτός από λειζερ) κάνει τις τρίχες να βγαίνουν σκληρότερες και πυκνότερες,

  12. Μια χαρά τα λέει η κοπέλα και έπεσαν όλες οι λούγκρες και οι λεσβίες να την φάνε… διότι για να είσαι πολίτικαλ κορρέκτ πρέπει να υμνείς τους ανώμαλους και να θεωρείς τους ομαλούς ως ανώμαλους. Δεν πρέπει να έχεις δική σου άποψη διαφορετική από το Λουγκριστάν και αναγκαστικά πρέπει να αποδέχεσαι τη διαφορετικότητα. Μπερδεύουν την ανωμαλία με την διαφορετικότητα και πρέπει να αναγκαστικά να την αποδέχεσαι και να μην κριτικάρεις. Αυτοί θα μας λένε τι θα λέμε, τι θα πιστεύουμε και τι θα αποδεχόμαστε… Ρε άντε και….

  13. Δεν έχει και άδικο. Μπήκα σήμερα στο λεωφορείο για να κατέβω Αριστοτέλους και ήταν ένας βρωμόπουστας με ανδρικά ρούχα και βαμμένα μακριά νύχια (μανικιούρ) ενώ κρατούσε γυναικεία δερμάτινη τσάντα! Με έπιασε αναγούλα, έτοιμος να ξεράσω ήμουν.

  14. Άλλη μια πολιτευτρια της νδ που πολιτευεται με πιπες…στην κυριολεξία. Να τη χαιρόμαστε και να τη βάλουμε και στο μπουρδελο τη βουλή που από ότι φαίνεται της ταιριάζει

  15. ΚΡΙΜΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΣΜΑ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΤΩΣ.. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

  16. Όλα τα είχαμε στο Ελλαντα , να βλέπουμε και τις κοντοποδαρες , χαμηλοκωλες Ελλεινιδες με τρίχες μας έλειπε . Καλύτερα να ρίξω οξύ στα μάτια μου .

  17. Καλά Χριστούγεννα.. και ποιος σε ρώτησε ρε τσιμπου… Τι σου αρέσει και τί όχι? Εμασ μασ ρώτησε κανείς αν σε θέλουμε για βουλευτή? Τράβα μωρη πίπα να κάνεις καμιά δουλειά..

    1. Eσενα λογικα σε εδερναν στο σχολειο και εισαι ο απογοητευμενος απο τη ζωη . Καημενε αυτη εγινε βουλευτης εσυ? Μιζερε κατσε και κλαψε τη ζωη σου

  18. Σωστα τα ειπε το κοριτσι απλα τωρα θα την εξαφανισει το συστημα. Βλεπεις τη καθε ανεραστη αγαμητη και προβληματικη, και σου πουλαει αποψη και κουλτουρα. Να ικανοποιησουν εναν αντρα δεν ειναι αξιες και το παιζουν αποψη κιολας, Γι’αυτο εχουν σουξε τα Ρωσσακια και γενικα τα αλλοδαπα στην Ελλαδα. Με τους προηγουμενους θα συμφωνησω μονο οτι το κοριτσι αυτο κακως παει να κατεβει με Κλεφτοπροδοτικη ΝΔ. Ολα τα αλλα μια χαρα τα βλεπω.

  19. γιατι καλα δεν λεει , αλλο λιγο οι αντρεσ θα φορεσουν και σερβιετεσ

  20. Βγηκαν οι καμμενες απλυτες , ψ..αρπαχτρες και παρεξηγηθηκαν γιατι η υναικα ειπε τα αυτονοητα ….ξυδακι λοιπον Συνατσακη, Δουκα κλπ …τα ιδια ισχυουν και για τους γυναικωτους που τα ξυριζουν ολα …..Οι ΑΝΤΡΕΣ ρε κακομοιριδες δεν ξυριζουν το σωμα τους μονο οι αδελφες …..

    1. Κάνεις λάθος. Οι bodybuilders ξυρίζουν το σώμα τους. Και η συντριπτική πλειοψηφία απ’αυτούς δεν είναι αδελφές.

  21. Η περιποιημενη «τζουτζουκα» νοικοκυρουλα της ορθης διαστρεβλομενης πραγματικο-τητας. Τελικα λευτα υπαρχουν διοτι ολοι μαζι τα μοιραστικατε. Για ινστιτουτα καλλο-νης, γυμναστηρια, αποτριχωτηρια και οτι αλλης μοριοχτυπημενης επιβαλομενης «εξευγενισις» του ελληνοειδους διποδου. Μεγαλη εξελιξη στην κολομβια των βαλκανιων σε 4ο κοσμικες καταστασεις με ξυρισμενα και αξυριστα γυναικο-ανδρικα ποδια. Πατο δεν εχει……… σας περνει για ακομη πιο βαθυ ρολλαρισμα

    1. Μην ζηλεύεις μωρή αχλάδω και ξυρίσου.

      1. 😂😂😂😂😂😂😂 τα θερμα μου συλληπητηρια🤪🤪🤪🤪🤪 απο αυριο………

  22. Καλά τα λέει…έχουμε γεμίσει με πουσταρια λεσβίες φιλοαλλοδαπους ψευτο φιλοζωους κτλ. Ανάψτε τους φούρνους ρε…

  23. Και εγω αισθανομαι ασχημα οταν σ ακουω και θα αισθανθω ακομα πιο ασχημα αν σε δω στην βουλη.

  24. Με τι ασχολείται η υποψηφία Μελοντική βουλευτής!!!! Και κατ’ επέκταση ο κόσμος!
    “ως γυναίκα νιώθω άβολα, αισθάνομαι ντροπή ”
    Αισθάνεσαι ντροπή για τις αξύριστες τρίχες των γυναικών???
    Για τα αισχη που κάνει το κόμμα σου δεν αισθάνεσαι καμία ντροπή???
    Για τους ηλικιωμένους που τους φάγατε την σύνταξη, για τα σπίτια που πήραν τα ξένα fans για ένα κομμάτι ψωμί δεν αισθάνεσαι ντροπή??
    Για την δήθεν δημοκρατία, για την κομματική ψηφοφορία ,για την δικαιοσύνη δεν αισθάνεσαι ντροπή?
    Για τις αυτοκτονίες, τις δολοφονίες που αυξάνονται καθημερινά, δεν αισθάνεσαι ντροπή?
    Για την ανεργία και τα λουκέτα σε επιχειρήσεις καθημερινά, δεν αισθάνεσαι ντροπή?
    Για τα χρήματα που χρωστούν τα κόμματα και τους παχυλούς μισθούς σας , δεν αισθάνεσαι ντροπή?
    Για το σύστημα υγείας,τους καρκινοπαθείς που ξεχάσατε με τον κορωνοϊό, την ποιότητα ζωής, δεν αισθάνεσαι ντροπή?
    Για…….. (η λίστα δεν τελειώνει σχεδόν ποτέ)
    Εδώ ο κόσμος χάνεται και το @@@@ χτενιζεται!
    Εμείς νιώθουμε αηδία για όλ’αυτά!!!!!
    Σαν δεν ντρέπομαστε λέω εγώ , τόσο χαμηλά πια!

  25. Συγχαρητήρια στην κοπέλα λεει αλήθεια. Α… κ κάτι άλλο γαμ@ την νέα Δημοκρατία.

  26. Δίκιο έχεις κούκλα μου, αλλά είσαι σίγουρη πως έχεις επιλέξει το σωστό κόμμα….;;;;;;;

  27. καλά, δε σε διέγραψε ο Κούλης αμέσως ? Που να προλάβει. Σε λίγο σε κάθε δρόμο της Αττικής θα έχει και ένα νεκρό μαφιόζο, η αλβανική μαφία ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

  28. Δηλαδη πρεπει οποσδηποτε να μας δειχνεις τξς μασχαλες σου και το πραμα σου,αν ειναι ξυρισμενο ή αξυριστο;;;;;τελικα Ο Χριστος τι λεει;;;;;ξυριστειτε οι γυναικες και γδυθειτε;;;;;;;;;;;;αν δηλαδη ειναι ξυρισμενες οι μασχαλες σας εισαστε αγιες;;Ο Θεος που εβαλετις τριχες όπου πρεπει,δεν ηξερε;;;;;;και ξερεις εσυ,να τις ξυρισεις;;;;;ποσο νεοταξιτισσα!!!!!!

    1. Κι ο Θεός σου έδωσε νύχια κι εσύ τα κόβεις. Σου έδωσε μαλλιά και τα κόβεις. Σου έδωσε γένια και τα ξυρίζεις. Άπιστε, άθεε υποκριτή..

  29. Καλά τα είπες ρε κούκλα μου!Φτασαμε πια να λεμε τα αυτονόητα και να παρεξηγούμαστε!Καλά οι κνίτισσες βρωμούν από μακρυά…Και για την ιστορία να ξέρετε ότι ο Ελληνικός λαός από τα αρχαία χρόνια ήταν ο μοναδικός που έκανε μπάνιο τρεις φορές την ημέρα…Το πρωί πριν πάει στην εργασία του,το μεσημέρι όταν επέστρεφε από αυτήν,πριν φάει μεσημεριανό και το βράδυ πριν πέσει για ύπνο…Μόνον ο Έλλην αντιλήφθηκε την αξία του “κάλλους¨και της “ομορφιάς”…Για αυτό και το “η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά”.Οπότε απλυταριά τραβάτε πλυθείτε όσο έχετε χρόνο και δεν αρχίσει να βγάζει λέπια το δέρμα σας

  30. Και τι νομίζει ότι αντιπροσωπεύει η νεοταξική ΝΔ; Όλα αυτά που καταγγέλλει.

  31. Πες τα κοριτσάρα μου, κουκλάρα μου..

    Υ. Γ. : Για όσους δεν έχουν καταλάβει, αυτή και η Έλλη Παπαγγελή, θα είναι οι ηγέτιδες του νέου πατριωτικού χώρου που ετοιμάζεται..

  32. Πες τα κοπελα μου!!!!! Ετσι εχουν τα πραγματα δυστυχως!!!!!!! Καποιοι προσπαθουν το ανωμαλο να μας πεισουν οτι ειναι φυσιολογικο!!!!!! Η Νεα ταξη πραγματων αυτα επιδιωκει και προβαλει, με π@υστοπαρελασεις με διαφημισεις κλπ!!!!!! Οι γυναικες πρεπει οταν δουν οτι ο αλλος ειναι ξυρισμενος απο πανω μεχρι κατω να του δινουν τα παπουτσια στο χερι καθως επισης και αυτους με τις κοτσιδες και τα κοτσιδακια, ξευτιλιζουν το ανδρικο φυλο!!!!!!!

    1. Όχι μόνο οι κνίτισσες, και οι θεούσες του κατηχητικού έτσι είναι.

  33. Το μόνο λάθος που έχει κάνει η κοπέλα είναι ότι είναι ΝΔ, όλα τα άλλα σωστά τα λέει

    1. Δεν υπάρχει Ν.Δ. , ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, όλα είναι μια Α.Ε.Β.Ε , ξέχνα ότι σου έχουν πει για δημοκρατία και ψήφους κλπ κλπ…μπούρδες είναι… υπάρχει ασύλληπτο χρήμα στην λεγόμενη πολιτικοί και δημοκρατία ..όλα τα άλλα που λένε είναι για νοητικά καθυστερημένα άτομα.

Comments are closed.