Η μ@λ@κια στη χώρα αυτή δεν έχει τελειωμό! Οι Μογγόλοι έφτασαν έως Αθήνα και δείτε ουρές για τα μπουζούκια, κι ας ήταν απόγευμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τα μπουζούκια είναι… μπουζούκια σκέφτονται πολλοί κι ας διανύουμε την εποχή του κορονοϊού!


Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής κι ασφάλειας, λοιπόν,  άνοιξε τις πόρτες του το νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη.

Σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει αντισηπτικό, με τους υπαλλήλους του κέντρου διασκέδασης να φορούν μάσκες και να ενημερώνουν τους πελάτες για τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής. Οι πελάτες μπαίνουν ένας – ένας, τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και θερμομετρούνται από τους εργαζόμενους του καταστήματος. Ήδη έχουν σχηματιστεί ουρές έξω από το μαγαζί, που τραγουδά ο γνωστός τραγουδιστής. Να σημειωθεί πώς, η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω νέων κανονισμών, στο κατάστημα βρίσκονται 550 άτομα, σύμφωνα με το seleo.gr.

Ο Νίκος Βέρτης ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης τροποποίησε το ωράριο του κέντρου, όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για όσο διαρκούν τα μέτρα θα ανοίγει στις επτά και μισή το απόγευμα και κλείνει στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί. Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30 το απόγευμα, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα.

Δείτε τις εικόνες έξω από το μαγαζί

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Ρε αυτά είναι ελληνόφωνα ούτε καν Έλληνες που διασκεδάζουν με τουρκοανατολίτικα χανουμίστικα και σερβο_βοσνιο/ αλβανοτράγουδα.
    Αυτοί είναι οι ψηφοφόροι Τσίπρα Κούλη και ΠΑΣΟΚ. Δεν τους καίγεται καρφί Όχι για την Ελλάδα αλλά και στο δρόμο να δουν να κάνουν παρέλαση τα αδέρφια τους οι Τούρκοι θα τους ανοίξουν τα πόδια τα μουνάκια τα αίσχη με πόδια. Ξευτιλισμένα όλα τους !

  2. ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙ ΜΟΓΚΟΛΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΝΩ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΘΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΤΖΙΔΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΥΧΙΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ

  3. Πήγαν να δείξουν το πραμα-τεια τους ότι καλύτερο διαθέτουν δηλαδή. Βλέπουνε και τα ξέκωλα του ιντερνετ και κάνουν όνειρα και αυτές. Θα μεγαλώσουν και κάτι παιδάκια μπουμπούκια όσες μπορούν να κάνουν γιατί οι περισσότερες με αφαιρέσεις είναι από το πολύ δούλεμα. Η χαρά του γυναικολόγου.

  4. Πλακα κανετε ρε παιδια;
    Καστελοριζο και 2-3 αλλα νησια να δωσει ο Μητσοτακης στους Τουρκους, αυτοι παλι για γλεντια θα πανε.
    Και συνιαριστηκαν και απ’τις 7:30 τ’απογευμα.
    Τι ζωα…

  5. Δεν ξερω αν παρατηρητε ολες φορανε μινι χαχαχα για να δειξουν το πραμα τους στον βερτη το κανουν χαχαχα..
    αα ρε θεσσαλονικη αθανατη…

  6. Τελικα οι Ελληνιδες εχουν γινει ωραιες γκομενες….Οσο για κατι τυπους που λενε ετσι θα πολεμησουμε και τετοια εμπριμε.Οι μονοι που πολεμανε σημερα εγω βλεπω ειναι κατι τελοιωμενοι στη ζωη τους μισθοφοροι αντε και τζιχαντζιστες της πλακας γιατι και αυτοι ξυπνανε σιγα σιγα.Οι Ρωσοι με μισθοφορους οι Τουρκοι με μισθοφορους τουρκμενους και λεφουσια,οι αμερικανοι την κανανε κανονικα οι γερμανοι μονο με τα ευροπουλα ξερουν να πολεμανε.Δεν βλεπω κανενα στον κοσμο να παει σαν μαλακας να πολεμησει..Αλλα και πολεμος να γινει κατι κουμπια θα πατανε εξ αποστασεως…οποτε ΓΑΜΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ

  7. Γελοιοί, καταπιεσμένοι, τσιφτεντελάδες. Υπάχει κινδυνος αλλά αυτοί εκεί να πάνε να κάνουν το εφφέ τους

  8. Μασκες? Ο υπαλληλος του καταστηματος που θερμομετρα?

  9. @ Αληθεια
    αλήθεια ρε ; Επειδή δεν έχουν τα ίδια γούστα με σένα, είναι ανόητοι ;;;
    ΄Αλλο και τούτο πάλι … Ντε και καλά, να σου υποδεικνύει ο κάθε τυχών, το είδος μουσικής που πρέπει να ακούς, τον καλλιτέχνη που πρέπει να προτιμάς, το ντύσιμο που πρέπει να επιλέγεις, τον άνθρωπο που πρέπει να νταλαβερίζεσαι, τον τρόπο ζωής που πρέπει να ακολουθείς … και πάει λέγοντας …
    Κάνε καμιά δουλειά ρε, που είναι “ανόητοι” και “για πέταμα” όσοι επιλέγουν να ακούσουν Βέρτη … Γούστο τους και καπέλο τους … Σου ζήτησαν δανεικά για να τον “κάνουν πλούσιο” ;;; Κουμανταδόρο στο πορτοφόλι τους και στις προτιμήσεις τους θα σε βάλουνε ;;;

    1. Ήσουν στήν σειρά, έ; Ειδάλλως είσαι βερτόβλακας!

    2. Μπράβο βρε βλακα. Πες τα γιατί δεν καταλαβαίνουν. Κάνε και μπεεεεεε.

  10. Ολα τα πουτ@@ρια στην σειρα με ανοιχτα τα ποδια,Ε ρε γλεντια που θα κανουν τα μεμετια.

  11. Ανοητοι νεοελληνες κανατε πλουσιο ενα τραγουδοποιο της πλακας.για πεταμα ειστε

    1. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 11 ΡΙΧΤΕΡ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 99℅ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.

    2. Τραγουδοποιός της πλάκας με τα περισσότερα views στο YouTube ως Έλληνας καλλιτέχνης… δεν το νομίζω! Λίγο αντιφατικό αυτό που λες… σκέψου λιγάκι πριν σχολιάσεις

    3. εδω κανανε παμπλουτους πολιτικους που ειναι χειροτεροι απο τον τραγουδοποιο, αυτο δεν σε πειραζει;

Comments are closed.