Μπογδάνος: «Μετά τη Χρυσή Αυγή να πάρουν σειρά και οι κόκκινοι φασίστες»

Κοινοποίηση:
1

Δήλωση που είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από τον χώρο της αριστεράς.

Το δικό του σχόλιο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Όπως τόνισε σε ανάρτησή του στο facebook, «Οι μαύροι φασίστες αντιμετωπίστηκαν όπως πρέπει: Με τους θεσμούς και τους νόμους.

Αν σειρά δεν πάρουν άμεσα οι κόκκινοι φασίστες, αν δεν παύσει πια κάθε προνομιακή μεταχείριση αριστερών και αριστεριστών που παρανομούν κατά σύστημα, η δημοκρατία θα πληρώσει εν καιρώ βαρύ τιμημα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

  1. Αν θέλει κανείς να ψάξει για τον φασισμό καλόν θα είναι να ξεκινήσει από τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ!!! Βέβαια εδώ και χρόνια ακούω διάφορα για μητρώο και διάφορα γλαφυρά αλλά ……..ΑΡΧΙΔΙ@ ΜΑΝΤΟΛΕΣ!!!! Αφού όλο το ΥΠΕΞ είναι μέσα στη φάμπρικα των ΜΚΟ, όπως ήταν και με τις ΒΙΖΕΣ στα αλβανά κάποτε….είδε κανείς φως??? $$$$$$???? Μπα, μόνο οι εμπλεκόμενοι…..έχτισαν πολυκατοικίες που λέμε…..

  2. ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΟΓΔΑΝΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΛΕ ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΓΔΑΝΑΚΟ ΤΙ ΔΙΟΡΘΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ?ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Η ΤΟ ΚΑΖΑΝ ΚΑΖΑΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ Η ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ Κ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΕΣΚΟΥ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΤΣΕ-ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΙΝ,Η ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  3. Ρε Μπογδάνε, ακόμα ψάχνετε τους δολοφόνους της Μαρφίν και δεν τους βρίσκετε…….

  4. ο μπογδάνος ξεκίνησε από την κνε ή μήπως το έχει ξεχάσει

  5. Πουλημενα τομαρια για τον ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΚΑΤΣΙΦΑ ΤΙΠΟΤΑ Οτι φερνει ψιφουλακια λετε Χαμενα κορμια που το μονο μελημα τους ειναι η προβολη και το χρημαΑηδια και μισος δημιουργειτε στον σωστο ΕΛΛΗΝΑ

  6. Για τους δέκα χιλιάδες Έλληνες που αυτοκτόνησαν εν καιρώ μνημονίου και οικονομικής κρίσης ποιοί θα θα τιμωρηθούν; αυτοί δεν είχαν ψυχή;δεν ήταν τα άνθρωποι;το πολιτικό κατεστημένο δυστυχώς όμως βγήκε πάλι λάδι και φυσικά ουδείς ατιμώρητος.δυστυχως δεν υπάρχει δικαιοσύνη όλοι οι δικαστές είναι πουλημενοι Και μαριονέτες του πολιτικού συστήματος.σαπιλα παντού.

  7. Για τους Μπλέ φασίστες, δεν θα μας πεις τίποτα Μπογδάνο?

  8. Μετά να βάλετε και τους εαυτούς σας που έχετε αίμα αθώων ΕΛΛΉΝΩΝ στα χέρια σας ψηφίζοντας μνημόνια της κυρίας Κάσνερ. Που πουλήσατε Μακεδονία. Πουλάτε το Αιγαίο στους Τούρκους. Ετοιμάζεται να καταστρέψετε μέσο του κορωνοιου την οικονομία. Έλληνες ψηλά το κεφάλι σταθείτε δίπλα μας στην έσχατη γραμμή ανάσχεσης αύριο όλοι στα δικαστήρια 9:00 συμπαράσταση στους Έλληνες εθνικιστές. Κατω οι τύραννοι του ναζιστή Τζορτζ Σόρος

  9. Ήταν αυτός που φώναζε “κάψτε την marfin “.Υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες που κατέθεσαν. Ήταν αυτός που εμπόδισε (με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ) το πυροσβεστικό όχημα να πλησιάσει. Ήταν αυτός που με τους μουσουλμάνους κάψανε τη Αθήνα. Η Αστυνομία έχει πάνω από 100 φωτο που συμμετέχει σε έκτροπα, φωτιές, βανδαλισμούς κλπ. ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ λέγεται. Ηγετικό στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέτοχος σε ΜΚΟ και συνυποψήφιος του ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ στον Δήμο Αθηναίων.
    Όχι μόνο δεν μπορείς να συμμαζέψεις αυτόν τον ΑΛΗΤΗ, ούτε το όνομά του δεν μπορείς να ψελλίσης.
    Γι αυτό άσε τις αοριστολογίες και τις μαγκιές εκ του ασφαλούς…. Χέστη.

  10. Συνελληνες τη Δευτέρα καλουμαστε να σταθούμε στο πλευρό του ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγού αλλά και των υπολοίπων εθνικιστών που διώκονται για τις ιδέες τους στις 8:30 θα βρεθούμε στο μετρό των Αμπελοκήπων και μετά θα κατευθυνθούμε προς τα δικαστήρια.Ελληνες ψηλά το κεφάλι για του Χριστού τη πίστη την Αγία και της πατρίδας την ελευθερία!!🇬🇷🇬🇷

  11. Παρόλο που δεν τον χωνεύω ιδιαίτερα, θα πω ότι έχει απόλυτο δίκιο με τη δήλωσή του αυτή. Πρέπει επιτέλους να τιμωρηθούν όλα τα αριστερά φασισταριά !

    1. Για κατι μοσχαρια σαν εσενα τα λεει. Ενω ο Κουλης σκυβει και ξεπουλαει, βαζει το μπογδανι να λεει λαλακιες ωστε να μην φυγουν τα ζα.

  12. Πουλάει σανο στα γαλάζια βόδια ο μπογδάνος. Το κόμμα του έχει για ήρωες γλέζο και χύσσα.

  13. κομμουνιστής=ερυθρός*φασίστας!!!*Τσούζει*η*ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

  14. αυτο το φασιστομουτρο μπογδανο που ειναι και φασιστας αλα και μαλακας γιατι δεν τον μαζεβη ο μπογιας ?

    1. Σιγα ρε δημοκρατη του κολου..εχει αδικο σε αυτο που λεει…

    2. Στο σχολείο πήγαινες μόνο για κατάληψη πρακτοράκο. Φιλική συμβουλή : υπάρχουν σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, με δωρεάν φοίτηση. Τράβα κάνα δυο χρόνια στα θρανία τους, θα ωφεληθείς. Α, και πού ‘σαι : η ιστοσελίδα εδώ είναι Ελληνική, από Έλληνες για Έλληνες. Α πάενε στην εφσυν και στην αυγούλα, εκεί θα βρεις κάμποσους ομοϊδεάτες σου, αμόρφωτους, ιδεοληπτικούς, θολοκουλτουριάρηδες και ψευτοαριστερούς. Θα τους γνωρίσεις παό το ταγάρι και το αμπέχωνο.

  15. Εχει δικιο Μπογδανος,καινε αυτοκινητα σπανε μαγαζια εχουν βρομισει τους τοιχους με σπρει,να τα πληρωσουν απ την τσεπη τους,αλλιως να βρουν καμια γκομενα,υπαρχει και αυτο!!!

  16. Ο Μπογδάνος είναι απόφοιτος της σχολής παραγωγής γενιτσάρων Σχολής Μωραΐτη, όπως και ο Βαρουφάκης.
    Τη παρουσία του στα ΜΜΕ των εθνομηδενιστών Αλαφούζων, τη γνωρίζουμε.
    Στα σχόλια αντιλαμβάνομαι να την έχουν πέσει οννεδίτες.
    Δεν υπάρχει μαύρος και κόκκινος φασισμός. Το ενταύθα ΚΚΕ είναι κατασκεύασμα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης, όπως και οι Διεθνείς που ίδρυσε ο Διεθνής Ιουδαίος.
    Ο γενίτσαρος Κούλης εδέχθη τους αρχηγούς των φιλοξενουμένων στην Ελλάδα Ιουδαίων, τον Δαβίδ Σαλτιέλ και Βίκτωρα Ελιέζερ για να υποκληθεί και τους αναφέρει ότι η αποστολή εξετελέσθη.

  17. Επιτελους .,..,.τα φασιστοκουμουνα θα τα βαλει κανεις χερι ?

    η μηπως οι κοκκινοι αναρχοκατσαπλιαδες ειναι στο απειροβλητο ?

  18. Είτε τον συμπαθείς τον Μπογδάνο είτε όχι έχει δίκιο,ο φασισμός είναι νοοτροπία και όχι ιδεολογία και οι αριστεροφασίστες είναι τα ίδια σκατά με τούς άλλους.

  19. Ο Μπογδάνος Μ αυτά τα γυαλιά που φοράει ίδιος ο μακαρίτης ο Φύρερ δεν είναι??

  20. Μπογδάνος: Έκανε κι η μύγα κώλο κι εχεσε το κόσμο όλο.
    Good 🤠 morning 🌞 ! Μαζί ξυπνήσαμε??
    Τι βαρετό τι τρομερό να μην έχει θέματα!!

  21. Η ιστορία λέει ότι αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα ήταν οι μπλέ και οι πράσινοι φασίστες.

    1. Ναι ενώ στους βαλκανικούς πολέμους η κομουνιστοφασιστες τα έκαναν όλα καλά και πατριωτικά.

  22. MEPOΣ TPITO – Oργάνωση και λειτουργίες της Πολιτείας > TMHMA B΄ – Πρόεδρος της Δημοκρατίας > KEΦAΛAIO TPITO – Eιδικές ευθύνες του Προέδρου της Δημοκρατίας
    ‘Αρθρο 49: (Ευθύνη, κατηγορία, δίκη)
    1. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ευθύνεται οπωσδήποτε για πράξεις που έχει ενεργήσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του, παρά μόνο για έσχατη προδοσία ή παραβίαση, με πρόθεση, του Συντάγματος. Για πράξεις που δεν σχετίζονται με την άσκηση των καθηκόντων του η δίωξη αναστέλλεται εωσότου λήξει η προεδρική θητεία.
    2. H πρόταση για κατηγορία και παραπομπή του Προέδρου της Δημοκρατίας σε δίκη υποβάλλεται στη Bουλή υπογραμμένη από το ένα τρίτο τουλάχιστον των μελών της και γίνεται αποδεκτή με απόφαση που λαμβάνεται με πλειοψηφία των δύο τρίτων του συνόλου των μελών της.
    3. Aν η πρόταση γίνει αποδεκτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παραπέμπεται στο δικαστήριο του άρθρου 86 οι σχετικές μ’ αυτό διατάξεις εφαρμόζονται αναλόγως και στην περίπτωση αυτή.
    4. Aφότου παραπεμφθεί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέχει από την άσκηση των καθηκόντων του και αναπληρώνεται, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 34 αναλαμβάνει πάλι τα καθήκοντά του, αφότου το δικαστήριο του άρθρου 86 εκδώσει απαλλακτική απόφαση

  23. ΆΣΕ ΜΕΓΆΛΕ….
    ΣΤΙΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΖΊ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.
    ΧΛΕΧΛΕ.🤐.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  24. Τα τσιράκια του σιωνισμού,δηλαδή οι κόκκινοι φασίστες δεν θα τιμωρηθούν ποτέ όσο υπάρχει το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας,γιατί είναι τα καλύτερα πιόνια του.Μέχρι τότε,δεν θα επιτρέπουν ποτέ στο ΣΔΟΕ να ελέγξει τα οικονομικά τους για να μην μάθουν οι ηλίθιοι ψηφοφόροι τους ότι χρηματοδοτούνται από τους παγκόσμιους τραπεζίτες

  25. Και μετά έχουν σειρά οι απελάσεις ή το έχει απαγορέψει ο μπολιαστής;

  26. Γιατί μου φαίνεται ότι το όνομα του παραπέμπει σε μπουγάδα;

  27. Μισούν τον Μπογδάνο γιατί αποκαλύπτει πως είναι ΝΕΟαριστεροί(New Left) της Αμερικής οι Συριζαίοι και το μέρα 25 !! Οι συριζαίοι θέλουν να τους ταυτίζουμε με τους κομμουνιστές ενώ είναι ακόμα χειρότεροι ΝΕΟμαρξιστές !!

  28. Σταράτα λόγια και αλήθειες,που λίγοι τολμούν να πουν.
    Αλήθεια ποιος πληρώνει το πάμε,τον στρατό του ΚΚΕ,με τα χοντρά κοντάρια τις σημαιούλες και τα κράνη,που ενίοτε φυλάνε και τη Βουλή αν χρειαστεί,όπως στο πρώτο μνημόνιο που εξασφάλιζε τους δανειστές;

  29. Μην σκισετε τα καλσον σας παιδια, προσοχη μην σας φυγει κανενας ποντος…

  30. Η κοινωνία θα το πληρώσει το τίμημα επειδή το ΠΑΜΕ και η ΚΝΕ είναι χρηματοδοτούμενα γκρουπούσκουλά του. Θα συνεχίσουν να χτυπάνε τα ΜΑΤ και τον απλό λαό που δεν ακολουθεί τον εγκληματικό αριστερισμό. Ο αριστερισμός στην Ελλάδα έχει φωλιάσει μέσα σε κάθε κόμμα απλά σε διαφορετικό επίπεδο. Παντού υπάρχει μία απόχρωση του εγκληματικού κόκκινου επειδή έχει φορέσει το μανδύα του ανθρωπισμού και της κακομοιριάς.

  31. ΒΡΕ ΤΡΑΧΑΝΑ ΤΟ 1991 ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ……….ΜΙΛΑΣ ΒΡΕ ΤΡΑΧΑΝΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ……………ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ…………..ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ……………..

  32. που καταντησαμε τον μπογδανο που δεν τον αντεξε η γυναικα του τρεις μηνες, εμεις των καναμε βουλευτη…. θα μου πεις εδω εχουμε κανει ευρωβουλευτη τον πορτιερη… που καταντισαμε. Τουλαχιστον βγηκε και κατι καλο, πιστευω να τους μπουζουριασουν….

  33. για την δολοφονια τεμπονερα θα μπει φυλακη ολοι η μπλε φασιστερα?

  34. Αυτοί που θα κλάψουν πικρά που πανηγύρισαν, γιατί είναι δύσκολο να το καταλάβουν ακόμα, λόγω το στόκου που έχουν στο μυαλό, πως έσκαψαν τον λάκκο τους, με τα ίδια τους τα χέρια είναι οι Ζαίοι, αλλά και όλοι οι ακροαριστεροί. Από χθες σύσσωμος ο Τύπος της ΝΔ, γράφει πως η επόμενη εγκληματική που θα δικαστεί είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί πέρα από Παπαγγελόπουλο για τη NOVARTIS, μπλεγμένοι είναι οι Παππάς και Τζανακόπουλος, πιθανόν και ο ίδιος ο Τσίπρας. Μην περιμένετε μετά να σας λυπηθεί κανείς…

    1. πιστευεις πραγματικα τους…. ‘μεγαλομυτηδες’ φιλος;… απλα διαιρουν…και βασιλευουν…. ξυπνα.

  35. μεχρι σημερα καμια κυβερνηση δεν μπορεσε η δεν θελησε , να εξαλειψει τον μαυροκοκκινοπρασινομπλε… φασισμο, θα το κανει τωρα ο μητστκης…, που ταχει κανει τελεια ολα με την εσωτερικη ασφαλεια του ελληνα πολιτη…,,

  36. ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΡΕ ΠΟ@ΣΤΗ, ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ……………

  37. ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΛΔ ΡΕ ΜΠΟΓΔΑΝΕ;…..
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ;…..
    ΧΑΑΧΧΑΑ

  38. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

Comments are closed.