Μπιγιόνσε: Δείτε το αστρονομικό ποσό που έλαβε για εμφάνιση μιας ώρας στο Ντουμπάι

Κοινοποίηση:
γη

Μπορεί να είχε πέντε χρόνια (από το 2018), η Μπιγιόνσε να κάνει συναυλία, όμως η επιστροφή της ήταν γκράντε.

Το Σάββατο το βράδυ, σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι, έκανε μια μεγαλειώδη συναυλία για την οποία μάλιστα πληρώθηκε αδρά.

Η on stage εμφάνιση της διήρκησε περίπου 1 ώρα, ήταν με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και ρούχα υψηλής ραπτικής. Αυτό όμως που πραγματικά ζαλίζει, είναι ότι η Μπιγιόνσε πληρώθηκε με περισσότερα από 300 χιλ. δολάρια το λεπτό, συνολικά 24 εκατομμύρια δολάρια για αυτή την εμφάνιση.

Η συναυλία αυτή, ήταν πριβέ. Παρούσα ήταν όλη η αφρόκρεμα του Ντουμπάι. Βέβαια, για αυτή τη μια και μοναδική συναυλία ταξίδεψε και κόσμος από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία για να δουν από κοντά την Αμερικανίδα σουπερ σταρ.

Η λίστα με τα τραγούδια περιελάμβανε: «Be Alive», «Otherside», «Bigger», «Spirit», «Freedom», «I Care», «Beautiful Liar», «Crazy in Love», «Countdown», «Naughty Girl» και «Drunk in Love». Δεν ακούστηκαν τραγούδια από το νέο της άλμπουμ «Renaissance». Στη σκηνή, ανέβηκε και τραγούδησε και η μεγάλη κόρη της, Blue Ivy. Τραγουδήσαν μαζί ντουέτο το «Brown Skin Girl», με την 11χρονη να φοράει ένα κόκκινο σακάκι με παγιέτες και ασορτί παντελόνι.

Η τραγουδίστρια έκανε είσοδο με ένα φωτεινό κίτρινο φόρεμα με λεπτομέρειες που θυμίζουν Atelier Zuhra. Το κατά παραγγελία φόρεμα είχε ένα μπούστο με διάφανα στοιχεία και μια φούστα με δύο πλαϊνά σκισίματα στο κέντρο. Από την πλάτη της ξεπρόβαλλαν φτερά σε ένα εντυπωσιακό, δραματικό φινίρισμα.

Για το φινάλε, με τη μουσική του «Drunk in Love», τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και οι φλόγες ξεπηδούσαν από το νερό. Έκλεισε το σόου με ένα ασημί με ροζ μίνι φόρεμα με μπότες πάνω από το γόνατο και γάντια όπερας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Που υπάρχει ‘υγιής καπιταλισμός’ φίλε?
    Πες μας για να πάμε να τον ζήσουμε….

  2. αυτος ειναι ο καπιταλισμος. απο τη μια μπιγιονσε και κριστιανο ροναλντο και απο την αλλη χιλιαδες εργατες να εργαζονται για ενα ξεροκομματο

Comments are closed.