Μπερδεύτηκε και ο ίδιος από τα παπατζηλίκια! Το σαρδάμ του Τσίπρα και οι εκλογές στο τέλος της…δεκαετίας

Κοινοποίηση:
4897528

Σαρδάμ έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξη τύπου που δίνει στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα ζητήσει εκλογές πριν το τέλος της τετραετίας, ο κ. Τσίπρας είπε ανάμεσα σε άλλα: «Οι όροι και οι προϋποθέσεις για το πότε θα διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές θα διαμορφωθούν από το πολιτικό σκηνικό και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να συζητήσουμε τώρα εάν οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της δεκαετίας ή όχι».

Παρενέβη λοιπόν ο Αλέκος Χαρίτσης που συντονίζει τη συνέντευξη τύπου για να διευκρινίσει: «Τετραετίας πρόεδρε»«Μα τετραετίας δεν είπα;» απάντησε ο κ. Τσίπρας έκπληκτος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οσο ήταν στήν εξουσία ο ΣΎΡΙΖΑ ο Ερντογαν σούζα ! Θυμάστε τό φιάσκο μέ τόν Παυλόπουλο όταν τόλμησε ο Πακις να διανοηθεί ότι θά στριμωχνε τό γεράκι ανοίγοντας συζήτηση στήν υποδοχή, αντί νά καθαρίσει μέ λουκούμι υποβρύχιο καί τούρκικο πολλά βαρύ μέ φουσκάλες ;

  2. ..Ο λαος…; α, μπα.. δεν διαμορφώνει τίποτα; Αμα σας ενοχλουμε να φυγουμε… Μην μπλεκόμαστε και στα ποδια σας.. Με την ησυχια σας.. Καθιστε μεχρι το τελος της τετραετιας.. της δεκαετιας.. της χιλιετιας… τού κόσμου…
    .
    Χρειάστηκαν δισεκατομμύρια χρόνια για να γινουν τα τέσσερα πόδια δυο, αυτοί ξαναγύρισαν στα Μαλάκια μόλις μεσα σε 44 χρόνια!

  3. Αυτάτα φραστικα λάθη είναι πταίσματα . Πολυλογίας καί Γενικολογιας τό Ανάγνωσμα οί απαντήσεις . Στά δύσκολα ερωτήματα “Γιατί δέν κάνατε αυτό ή εκείνο” ; …η standard απάντηση είναι : “Κοιτάχτε…. τό είχαμε προγραμματίσει … να δούμε αν η Κυβέρνηση θα το προχωρήσει !!!

Comments are closed.