Μπαράζ “τιτιβισμάτων” από τον “θιγμένο” Στέφανο Τσιτσιπά! “Όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με τη ζωή των άλλων” (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
Stefanos-Tsitsipas

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού μάς ζήτησε Harrods στη Ελλάδα, ποδηλατόδρομο στην παραλιακή, έκανε διακοπές στο Ντουμπάι είπε και να ασχοληθεί και με τους… κριτές του. Ο τενίστας με απανωτά tweets, θέλησε να απαντήσει σε όλους όσοι τον έκριναν για τις δηλώσεις και τον τρόπο ζωής του.

“Όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με τη ζωή των άλλων” ήταν το πρώτο “σερβίς” του Τσιτσιπά, ο οποίος μέσα σε όλα μάς τη… λέει και λίγο: “Θα σε αγνοήσουν μέχρι να σε χρειαστούν” έγραψε, αλλά δεν μας είπε σε τι θα τον χρειαστούμε ακριβώς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. σωστα..αλλα.. ολοι αυτοι δεν εβγαλαν ” γλωσσα” ειρωνειας..οπως ο μικροτερος !!! και αμυαλος της παρεας ( ο πετραν ειναι μια κατηγορια μονος του !! ) . Μεχρι κι ο κουλης..που θελει 10 τσιτσιπαδες για πρωινο..εμμεσως πλην σαφως ζητησε ΄΄συγνωμη” κι εβαλε την ουρα στα σκελη..γιατι το παιδι ειναι ΄΄ανεμελο”..διχως εγνοιες και προβληματα !! ολα βενουν καλως στη χωρα !!!! που διοικει..(αν το εχει καταλαβει..εχω τις ενστασεις μου γι’ αυτο) κι του ηρθε να κανει ποδηλατακι..για τα παιδακια που εχει μαντρωμενα στα σπιτια τους. Ετερων – εκατερων..ολοι αυτοι οι πονηροι τραγουδηστες..που τραγουδανε..και για τους τραγουδηστες που εχουν κλεισμενους στα σπιτια τους..για μαστηγωμα ειναι προς παραδειγματισμο !! των επομενων γεννιων τους..που ειναι πολλοι !!!

  2. Κατσε καλα τσιτσιπα.. μην εχουμε ντραβαλα !! Αλλαξε υφακι και στυλακι και εμπα στο χρυσο κλουβι σου κι ασε τις ειρωνειες και τις εξυπναδες..μην εχουμε ΣΩΒΕ ( you now ΣΩΒΕ..? ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ) να φυγουν τα κιλακια της κρεπαλης στο ντουμπαι..μπαι-μπαι. Μπηκες μπροστινος και τ’ αρπαξες (αφιλοκερδως θα πεις.. κι εσυ..ακομα χειροτερο.. το τζαμπα μαγκας) απ’ τους απατεωνες για να μου κανεις κηρηγμα να φοραω τη μασκουλα μου..να στελνω sms για να κατουρησω..και να παω μια βολτα..στο σπιτι μου κλεισμενος..διχως εσοδα..ενω ΕΣΥ..μαγαλε-μικρε τσιτσιπα μου κανεις DOLCE-VITA ανα το κοσμο ολο.. χωρις μασκουλα..και με φραγκα που αρπαξες !! απ’ τη δικη μου φοροληστεια..ε ? Πολυ δικαιο σε βρησκω..ολιγε τσιτσιπα με χτυπηματα κατω απ’ μεση ..ομως !! Αντιαθλητικα !! Τα δικα σου γλεντατα και σκορπατα οπως γουσταρεις κι οπου γουσταρεις..ποσος με ενδιαφερει..για τα δικα μου ομως και ραπορτο θα δινεις και την κριτικη μου θα τη δεχεσαι κανοντας τουμπεκι !! Καλο σερβις..καλο ρεβερ..καλο σωματοτυπο..με προοπτικη !! η ανωριμοτητα..ομως η ευσυνειδησια κι ο χαρακτηρας σου..ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ !!. Καλα μυαλα..

  3. Δεν κάνεις λάθος … “Τα τσίμπησε και τα παντελόνιασε τα λεφτουδάκια” ο Τσιτσιπάς για ένα διαφημιστικό σποτ, όπως τα τσίμπησαν και τα παντελόνιασαν κάτι λιμοκοντόροι δημοσιογραφίσκοι (π.χ. Σπύρος Παπαδόπουλος), κάτι τηλεπερσόνες (π.χ. Νίκος Ευαγγελάτος), κάτι μπασκετμπολίστες (π.χ. Γιάννης Αντετοκούνμπο), κλπ., προκειμένου να μας πείσουν να “μείνουμε στο σπίτι” για να “είμαστε ασφαλείς” και να εμβολιαστούμε για να έχουμε “την υγειά μας” … Ποιοί, όμως, από τους λοιπούς διαφημιστές τήρησαν τις υποδείξεις, που μόνον η στάση του Τσιτσιπά ενόχλησε ; Στα πρωτοχρονιάτικα πάρτι των καναλιών, που ξεφάντωσαν Παπαδόπουλος, Ευαγγελάτος και οι παρεούλες τους, τί τηρήθηκε ; Στην γειτονιά των Σεπολίων που συναθροίστηκε ο κόσμος (περί τα τέλη Νοεμβρίου 2020) προς τιμήν του Γιαννάκη, τί τηρήθηκε ; Στην Πάρνηθα που εξέδραμεν ο ίδιος ο πρωθυπουργός με την δική του παρεούλα, τί τηρήθηκε ;
    Ας είμαστε, λοιπόν ρεαλιστές και ας μην διϋλίζουμε τον κώνωπα, καταπίνοντες άμα την κάμηλον …

  4. Μικροι μεγαλη εν δραση, οπως και ολα τα πουστρακια, ξυπνισε και αυτο

  5. Αν δεν θέλεις να ασχολουνται μαζί σου τοτε γιατι δημοσιευεις ο.τι κανεις στα social media. Μην ανεβάζεις τιποτα απο τη προσωπικη σου ζωή κι τις αποψεις σου. Τόσο απλα. Διαφορετικα εισαι τραβατε με κι ας κλαιω !!!

  6. Πρέπει να αποτελεί καλό παράδειγμα βελτίωσης και προόδου γι αυτούς που τον ακολουθούν.

  7. Ένας άνθρωπος που βγάζει λεφτά επειδή θέλει οι άλλοι να ασχολούνται μαζί του όταν παίζει τέννις, μας λέει πως τον πειράζει να ασχολούνται μαζί του… Το άτομο έχει ξεφύγει, είναι προφανές πως η επιτυχία σε νεαρή ηλικία τον βάρεσε στο κεφάλι γιατί δεν έχει παιδεία. Δε θα έβλεπες ποτέ έναν Φέντερερ ή έναν Ναδάλ να έλεγαν αυτές τις π@παριές που λέει αυτός στην ηλικία του.

    Ήδη είναι συνταξιούχος και ξοφλημένος, έχει πάψει να βελτιώνεται και σύντομα θα τον ξεπεράσουν κατά πολύ άλλοι. Οπότε δε θα μας τον πλασάρουν και τόσο τα ΜΜΕ και θα ησυχάσουμε, να ησυχάσει κι αυτός στην ανυπαρξία του να τρέχει στα Χάροντς.

  8. Εντάξει, τώρα εδώ που τα λέμε, έχει απόλυτο δίκιο …
    Δική του είναι η ζωή και την ζει όπως ο ίδιος θέλει …
    Δικές του είναι οι απόψεις και τις εκφράζει όπως ο ίδιος τις αντιλαμβάνεται …
    Δικά του είναι τα λεφτά και τα ξοδεύει όπως ο ίδιος γουστάρει …
    Γιατί, άραγε, θα πρέπει να ζητήσει την άδεια του κάθε βλαχο-καραμήτρου και της κάθε κυρα-κατίνας, για τις επιλογές που αφορούν την ζωή του ;;; Ζήτησε από κανέναν δανεικά που έγιναν αγύριστα ; Φόρτωσε τις οικονομικές του υποχρεώσεις στις πλάτες άλλων ; Υποχρέωσε κανέναν να συμπεριφερθεί πέραν της θελήσεως και των δυνατοτήτων του ; Ποιόν ζημίωσε, που πρέπει να λογοδοτήσει ;;;
    ΄Αντε πιά, γιατί μερικοί κομπλεξικοί και ανεγκέφαλοι το τερμάτισαν …

    1. Αν δεν κάνω λάθος τα τσίμπησε τα λεφτουδάκια από το Ελληνικό κράτος για να μας κάνει το πρότυπο “ευσυνείδητου πολίτη” λέγοντας μας να φορέσουμε μάσκα κτλ. Αν δεν τα παντελόνιαζε ας έκανε ότι ήθελε, δικαίωμά του.

  9. Ρε μεγάλε, Εσυ συμμετείχες σε σποτάκι καο ασχολήθηκες με τις ζωές μας..

  10. Α βρε τσιτσιπα έχεις καβαλήσει το καλάμι …..ο δρόμος σου είναι μικρός . Θα γυρίσεις εκεί που ήσουν σε 2 χρονάκια το πολύ …….. είσαι ένας κομπλεξικός χωριάτης

Comments are closed.