Μπαλάσκας: Η οργισμένη απάντησή του στην ΕΔΕ που διατάχθηκε “Ας τελειώσουμε πια με τις έντεχνες διαστρεβλώσεις”

Κοινοποίηση:
mpalaskas

Από το Facebook απάντησε ο Σταύρος Μπαλάσκας, μετά την είδηση ότι διατέχθηκε ΕΔΕ σε βάρος του, μετά τις δηλώσεις του για το«τι θα έπρεπε» να είχε κάνει ο 32χρονος πιλότος για να «γλιτώσει» τις βαριές ποινές.

«ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ.. Για την παραποίηση των δηλώσεων μου και την λάσπη που δέχομαι θα προσφύγω στη ποινική και αστική δικαιοσύνη…Για την κομματική σπέκουλα εις βάρος μου έχω να πω πως λυπάμαι αλλά δεν αποτελώ εργαλείο αντιπολίτευσης. Ένας αστυφύλακας είμαι.

Είναι βέβαιο πως  πίσω από την μεθοδευμένη εις βάρος μου εκστρατεία λάσπης, κρύβονται και συναδελφοι μου συνδικαλιστές. Το σώμα των συναδέλφων μου γνωρίζουν την ποιότητα μου, ερμηνεύουν ορθά τα λεγόμενα μου και στέκονται στο πλευρό μου. Όσο για την δήλωση μου ειχε το νόημα ότι ο συγκεκριμένος δραστης δεν θα μπορούσε να έχει σχέση με ένα εν βρασμώ ενδοικογενειακό έγκλημα κατοπιν των όσων αποκαλύφθησαν και τεκμηριώνουν άψογο σχεδιασμό στην εκτέλεση και τη συγκάλυψη του ειδεχθους εγκλήματος του. Καμία σχέση λοιπόν με τις κακόβουλες ερμηνείες που δίνονται..

Ευθύνομαι για όσα λέω και όχι για όσα οι άλλοι καταλαβαίνουν. Τις εις βάρος μου μεθοδεύσεις από όπου και αν προέρχονται που αναίτια πικραίνουν εμένα και την οικογένεια μου, θα τις καταγγείλω στην ελληνική δικαιοσύνη την οποία υπηρετώ και εμπιστεύομαι. Είναι τουλάχιστον άκομψο και άδικο να παραποιούν την έννοια  του λόγου μου τόσο αισχρά οι επιτήδιοι λέγοντας ανερυθρίαστα πως εγώ ένας άνθρωπος του νόμου δίνω οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους.

Αιδώς Αργείοι. Υπηρετώ τριάντα χρόνια στην ΕΛΑΣ ταγμένος στο καθήκον, στην μάχη εναντίον της εγκληματικότητας και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και είκοσι χρόνια τον αστυνομικο συνδικαλισμό και την προσφορά στον συνάδελφο με συνέπεια και ήθος.

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν λοιπόν να εκμαυλίσει τις δημοκρατικές μου πεποιθήσεις  και τις αγνές προθέσεις των λεγόμενων μου.Ας τελειώσουμε πια με τις έντεχνες διαστρεβλώσεις», ανέφερε στην ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μπαλάσκας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΡΕ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ…

  2. Κυριε μπαλασκα χθες πρωι σε καποιο καναλι σας ειδα και σας ακουσα να πλεκετε το εγκωμιο της ειδικης μυστικης υπηρεσιας της αστυνομιας ΠΟΥ ΕΞΙΧΝΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ,μας ειπατε.ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΛΕΠΤΟ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ μας ειπατε.αληθεια κυριε μπαλασκα το ιδιο ισχυει και για τον θανατο καραιβαζ;;;;;;;;;;;;;;;;η λετε λοιπον ψεματα για την αψεγαδιαστη αντιτρομοκρστικη υπηρεσια,ή οντως κανει τελεια δουλειακαι εξιχνιαζει καθε εγκλημα,καθως και του καραιβαζ να υποθεσω,αλλα κρυβετε τον ενοχο;;;;;;;;;τι να υποθεσω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;για την 2πλη επιθεση στον Στεφανο Χιο;;;;;;;;εχετε βρει και εκει τους δραστες;;;;;;;;;πως ειπατε κυριε μπαλασκα;;;;;;;δεν σας ακουσα.τι;;;πως;;;εχετε παθει πολιτικη “ωτιτιδα” και δεν ακουσατε τι σας ρωτησα;;;;;;;;;;;θα σας ερθει ο λογαρισμος ανωθεν απο Τον Θεο,κυριε τελειε μπαλασκα.θεομπαιχτες λαοπλανοι!!!!!!!μπραβο κυριε μπαλασκα.ανακαλυψατε τον τροχο.ανακαλυψατε αυτο που υποπτευοταν η μιση ελλαδα για τον πιλοτο.η αλλη μιση δεν προλαβαινε,γιατι ετρεχε να κανει τα εμβολια σας!!!!!!!

  3. Ο Μπαλάσκας είπε το αυτονόητο για κάθε έγκλημα και τι ισχύει νομοθετικά και δικαστικά! Αν ήταν ο δολοφόνος εν βρασμώ ψυχής και δήλωνε αμέσως το έγκλημα στην αστυνομία θα είχε ποινή μερικών ετών και χωρίς να κρεμάσει το σκυλί. Ας αλλάξουν το νόμο. Τόσοι κακούργοι κυκλοφορούν ελεύθεροι! Το πήραν οι άλλοι και το διαστρέβλωσαν!

  4. Ξεσπούν στον Μπαλάσκα για να μην ξεσπάσει ο κόσμος επάνω στους πολιτικούς που ψήφισαν αυτή την σαχλαμάρα που λέγεται ποινικός κώδικας και είναι φτιαγμένος για να κονομάνε οι δικηγόροι εγκληματιών και ναρκεμπόρων !!! Πόσοι βουλευτές δικηγόροι και όχι μόνο, βολεύονται να βγάζουν έξω αυτούς που μπορούν να $πληρώσουν$ ΚΑΛΑ;;;; Ο συντονισμός όλων των κρατικότροφων δικαιωματιστών, κοινωνικών βρύων και λειχηνών καθώς και ασπόνδυλων ερπετών δείχνει την ενόχλησή τους για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ που ξεστόμισε ο εν λόγω.

  5. ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΜΠΡΑ ΚΑΙ ΑΚΑΙΡΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΆΛΛΟΥΝ.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΕΣΤΟΣ Η΄ ΔΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗ ……ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΤΕ………..
    ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΑΤΕ;

Comments are closed.