Μπαλάσκας: “Δεν μπορούμε να μπαίνουμε στα σπίτια με τη γαλοπούλα στο τραπέζι”

Κοινοποίηση:
mpalaskas

«Οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων για την αποφυγής διάδοσης του κορωνοιού συνεχίζονται αμείωτοι» ανέφερε μεταξύ άλλων σήμερα ο ο Σταύρος Μπαλάφας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «δεν μπορούμε να κάνουμε ελέγχους για συνωστισμό στα ρεβεγιόν, είναι πολύ δύσκολο ο αστυνομικός να μπαίνει μέσα σε σπίτια την ημέρα που οι πολίτες έχουν την γαλοπούλα στο τραπέζι, να χτυπάει πόρτες και να επιδίδει πρόστιμα».

Παρόλα αυτά, δεν αρνήθηκε και ότι θα το κάνει λέγοντας πως “είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Δεν το έχουμε ξανακάνει”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. αξιοτιμε κυριε πουστρολασκα;;λενε οτι αμα μπειs απροσκλητοs σε οικογενειακο σπιτι θα σου Γ@ΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΝ Π@ΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ!!ειναι παλιο εθιμο….

  2. Η Ελληνική κυβέρνηση μετάλλαξε τους κατοίκους του Ελλαδισταν σε ΠΑΠΕΣ, που
    κάθονται στο μπαλκόνι και χαιρετάνε τον κόσμο!!! Κάποιοι πρέπει να ξυπνήσουν και να τους αρχίζουν στις ΦΑΠΕΣ.

  3. Ο,τι χειροτερο…ζουν σε αλλο γαλαξια απο τους υπολοιπους!

  4. κυρ Σταύρε, “καπότες” έχουμε. Κρατήστε τις δικές σας για την πάρτη σας θα τις χρειαστείτε όταν θα σας κυνηγάμε σαν τις γαλοπούλες στους δρόμους. Α!.. “και για μας δεν είναι κάτι καινούργιο. Το έχουμε ξανακάνει”.

  5. ελα επαε συντεκνε να μπεις στο σπιτι το θεμα ειναι πως θα βγεις αν βγεις βεβαια στην παρνηθα δεν πηγατε να κοψετε προστιμα στους καραγκιοζηδες ουτε στο εφετειο ουτε για το φιασκο πολυτεχνειο ουτε για τον αλητακο προχθες ουτε στα λαθροπιθικια πατε γιατι τοση εμμονη με τους ελληνες τουλαχιστον μην βγαινεις στα ας τα πουμε καναλια και λες αρλουμπες

  6. Αν διατάξουν θα το κάνετε,άλλο αν κάποιοι στο σώμα δεν θέλουν.

  7. κ.ΜΠΑΛΑΣΚΑ λιγη ντροπη δεν βλαπτει.Το εργο της ΕΛ.ΑΣ. ειναι η τηρηση των μετρων ενος φανταστικου κινδυνου και οχι η αποτροπη εγκληματων, προστασιας της περιουσιας κλπ.? Εργο της ΕΛ.ΑΣ. ειναι να γραφει
    τον παπουλη των 360,00 ΕΥΡΩ την ωρα που κανει αναληψη απο το ΑΤΜ.? Να συλλαμβανει μικρα παιδακια
    επειδη επαιζαν ποδοσφαιρο στο γηπεδο? Να γραφει ηλικιωμενους επειδη δεν φορουσαν σωστα την μασκα?
    Ελεος κ.ΜΠΑΛΑΣΚΑ πειτε τα αλλου αυτα! Ειστε ο επομενος υποψηφιος βουλευτης? Ας μην αναφερω και αλλα παρομοια γεγονοτα! Ξερω παρα πολυ καλα ποια ειναι η ΕΛ.ΑΣ. και ποιο το εργο της.Τουλαχιστον οταν εγω υπηρετουσα σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο η ΕΛ.ΑΣ. ηταν αφοσιωμενη στο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ της εργο και οχι σ’αυτο που σημερα την επιβαλουν να κανει! Ο νοων νοειτω κ.ΜΠΑΛΑΣΚΑ και καταλαβαινεις πολυ καλα τι
    θελω να πω!!

  8. ΡΕ ΜΠΑΛΑΣΚΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 1500 ΕΥΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ,ΜΗΠΩΣ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΑΥΓΑ ΠΕΣ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΗ

  9. Μπατσακο δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μπεις σε κανένα σπίτι χωρίς εισαγγελέα…χτυπά τα κουδούνια όσο θες…Θα σε γράψουμε κανονικά.

  10. Ναι….. αλλα θα το κανετε με βαρια καρδια!!!!!!!!!
    Συνδικαλιστης τελεπερσονα..

  11. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕ ΕΓΚΑΘΕΤΕ Κ. ΜΠΑΛΑΣΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ (ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ) ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΄΄ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ΄΄ ΛΑΘΡΟΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ΄΄, ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ, ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΕΥΘΥΜΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗ ΦΡΑΣΗ ΣΑΣ, ΟΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΄΄ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ΄΄ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΝΤΑ, ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ……ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ….

  12. Στο NYPD ή στο LAPD υπηρετεις εσυ και θα βρεις γαλοπουλα στο τραπεζι;Γιατι στην Ελλαδα χοιρινο τρωμε τα Χριστουγεννα.

    1. ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ ΜΕ ΤΟ GRAND THIEF AUTO

Comments are closed.