Μπήκε για τα καλά στη…showbiz! Μπαλατσινού, Περρής και Ρώμας στην προεκλογική ομιλία του Κικίλια! Παρούσα και η μαμά (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
balatsinou-omilia-1300

Τρεις ημέρες μετά τον γάμο του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού ξεκίνησαν οι… προεκλογικές υποχρεώσεις του πρώην υπουργού.

Έτσι, η Τζένη Μπαλατσινού, απλή, κομψή και εντυπωσιακή, παρακολούθησε την ομιλία του συζύγου της και Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, στο «Αθηνών Αρένα».

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Οι 50αρες ισον με δυο 25αρες. Χορευει και ωραιο, τσιφτετελι. Ντουρο, το τεκνο!

  2. Αφροδισιακη, φαση! Θα αναστεναζουν, οι σουμιεδες!

  3. Εμ βέβαια καμαρώνει βρε άνθρωπε.. Σου λέει, ο πρώην παππούς φαλήρισε κ δεν έχει μία, εγώ από τις βίζιτες πόσα να βγάλω που πενηντάρισα κ ξεμούστωσα, σιγά μη πληρώσει ο κάθε αραβοπετρελαιάς μια γιαγιά σαν κ μένα, βρήκα λοιπόν το Μαλακισμένο που είναι βαθιά χωμένος στη ΝΔ κ γενικά φραγκάτος, του κάνω ο,τι “κόλπα” ζητήσει, τον έδεσα χειροποδαρα κιόλα, θα γίνω κ κα υπουργού σε λίγο, θα του αμολύσω κ ένα μούλικο με εξωσωματική (μη μου βγει κ ζουρλό λόγω γήρατος) κ έλυσα το οικονομικό μου!
    Τι, κ να βρει καμία πιο μικρή κ ξεκωλιάρα από μένα σε 1-2 χρόνια? Χεστηκα! Αφού τόνε μπουρδουκλωσα κ του βαλα στεφάνι, θα πληρώσειιιιιιιιιι!!!

  4. Τον καμάρωνε το καριολάκι !!!. Όσο για την μαμά, λίγο κακασχημούτρα δεν την βρίσκετε?

Comments are closed.