Μπέος σε φιλόζωους: «Kοπρίτες, βάφτισα τη φάτνη σε στάνη και δεν θα μου κάνει κανείς τίποτα»

Κοινοποίηση:
beos

Αντιδράσεις προκαλεί ξανά η απόφαση του Δήμου Βόλου να τοποθετηθούν αληθινά πρόβατα και πόνυ στη φάτνη της πόλης.

Κτηνίατροι και φιλόζωοι μιλούν για εκμετάλλευση και κακοποίηση των ζώων και καλούν τις αρχές να παρέμβουν. «Θα βαφτίσουμε τη φάτνη… στάνη» τους απαντά ο Αχιλλέας Μπέος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το γιορτινό κλίμα στον Βόλο επισκιάζεται από κάποιους φιλόζωους. Εδώ και εννέα χρόνια οι δυο φάτνες στην πλατεία της πόλης προκαλούν κόντρες.

Τα παιδιά σκαρφαλώνουν σε αυτές για να χαϊδέψουν τα αληθινά πρόβατα και τα πόνυ. Κάποιοι κτηνίατροι και φιλόζωοι όμως αντιδρούν.

«Πραγματικά λυπάμαι πολύ για αυτά τα περίεργα άτομα. Δε θα απαντήσω σε αργόσχολους και ΜΚΟ και φιλόζωους που κάνουν αρπαχτές! Οι φάτνες στον Βόλο λειτουργούν σύμφωνα με τον νόμο, εμείς τα αγαπάμε περισσότερο από αυτούς. Έχουμε κτηνίατρο και τα περιποιείται σε αντίθεση με τον στάβλο και τη στάνη όπου ο βοσκός μπορεί να πάει και μετά από δύο μέρες να τα ταΐσει ενώ εμείς τα ταΐζουμε τρεις φορές την ημέρα» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.

Δεν είναι «ατραξιόν» τα ζώα λένε οι κτηνίατροι και ζητούν να γίνει έρευνα των συνθηκών διαβίωσης που δεν προσομοιάζουν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Το θέμα συζητήθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου, με τον επικεφαλής της ΛΑΣ, Απόστολο Ριζόπουλο να λέει: «Διαφωνούμε να υπάρχουν ζωντανά στην φάτνη. Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι για τις μυρωδιές. Εκτιμούμε ότι έπρεπε να βάλουμε ομοιώματα. Τα ζώα δεν είναι στο φυσικό τους περιβάλλον».

«Θα βαφτίσουμε τη φάτνη… στάνη» 

Τότε τον λόγο πήρε ο Αχιλλέας Μπέος και ρώτησε τον κ. Ριζόπουλο ποιο είναι το φυσικό περιβάλλον των προβάτων. «Στη στάνη ε; Εκεί είναι. Στη στάνη πάει ο βοσκός κάθε δύο μέρες κι εμείς έχουμε άνθρωπο και κτηνίατρο πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Το βαφτίζουμε στάνη λοιπόν. Παραχώρησα τον χώρο στον Άγιο Νικόλαο σε έναν βοσκό και το έκανα στάνη και δε μπορεί να μας πειράξει κανένας. Κοπρίτες. Για τρέλα μιλάμε ρε π… μου. Ρε, φέρτε έναν ψυχίατρο γρήγορα.

Θα τρελαθώ. Δε ντρέπεστε λίγο; Γιατί δεν διαμαρτύρεστε για τους ζωολογικούς κήπους στην Αθήνα που εκεί τα ζώα δεν είναι στο φυσικό τους περιβάλλον; Πηγαίνετε στις Βρυξέλλες να δείτε. Τι να τους εξηγούμε τώρα;», είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

O δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος είναι αποφασισμένος από την πλευρά του να βαφτίσει στάνη τη φάτνη για να μην έχει κάποιο νομικό εμπόδιο.

«Yπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που ό,τι και να κάνεις εδώ, είναι αντίθετοι γιατί το κάνει ο Μπέος. Έχει πολιτική χροιά ο σκοπός τους. Δεν θα τους γίνει το χατίρι. Αυτοί που κόπτονται για τα ζωάκια, το Πάσχα και τα Χριστούγεννα τα βάζουν στο τραπέζι τους να τα φάνε ενώ εγώ είμαι vegeterian» είπε ο δήμαρχος Βόλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. μπεεεεε
    μπεεεε
    μπεο ,να βαλουνε εσενα μεσα στη φατνη ..εεεε μαντρη που ειναι και ο φυσικος σου χωρος…
    αφου σε εκλ···ασε τσουτσεκι,
    θα αρμεγεις τα τραγια …
    τεχνη που την ξερεις απο μικρος

  2. ενώ ο σκύλος στο μπαλκόνι ή στο διαμέρισμα είναι στο φυσικό του περιβάλλον.. Άλλωστε με φυσικό τρόπο τον ευνουχίζουμε , του κόβουμε δηλ τα γεννητικά του όργανα και με ακόμα πιο φυσικό τρόπο τον σέρνουμε από το λουρί λες και είναι σκλάβος. Και όλο αυτό το απαύγασμα της κακοποίησης και σαδιστικής χειραγώγησης το ονομάζουν “φιλοζωία”. Από τον σκύλο βέβαια μασάνε με δέκα μασέλες οι κτηνίατροι, συνεπώς ποτέ δεν θα θίξουν τέτοια θέματα

  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ . ΜΠΕΟΣ Ο ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΓΟΣ. ΤΟΣΟ ΦΟΥΤΣΟ ΤΡΩΝΕ ΑΠ ΤΟΝ ΜΠΕΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ… ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ…

  4. Για την κακοποίηση των σκυλιών τα οποία έχουν κλεισμένα στα διαμερίσματα τα ”αφεντικά” τους, ενώ δεν είναι εκεί το φυσικό τους περιβάλλον, ουδείς βγάζει μιλιά…Και όταν τα βγάζουν ”βόλτα” τα σέρνουν δεμένα από τον λαιμό να περπατούν σε πεζοδρόμια και οδοστρώματα, πηγαίνοντάς τα με το στανιό όπου γουστάρουν αυτοί… Και όμως αυτό είναι μια πραγματικότητα…Aφήστε λοιπόν τα σάπια…

  5. Έχει γεμίσει ο κόσμος ΜΚΟ και αρπαχτικα όλα γίνονται για τα χρήματα, αλλά δυστυχώς στην χώρα του μπανανιας κ του ποτέ για μένα φταίνε μονο οι πολιτικοί που έφτιαξαν νόμους αισχρους να υφαρπαξουν ψήφους κ για να τους εκμεταλευονται όλοι οι δήθεν Υπερασπιστές του δικαίου φιλόζωοι κ μη Εννοειτε ότι είμαι κατά της κακομεταχειρισης των ζώων,και της προστασίας τους και τις αγάπης που πρέπει να έχουν από τ ιδιοκτητες αλλά φτάνει με την μ@λ@κια του κάθε καταστροφολαγνου, κατσαπλια.

  6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΟΙΡΑΣΑΙ ΠΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ………..

  7. NA MAZEYTOYN OI VIGAN ΛΑΟΤΑΚΙΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΘΕΟΙ & ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΜΕ ΠΑΝΟ ” ΦΑΤΝΗ & ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ” “ΕΞΩ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ” “ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ” ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΕΡΤΖΕΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

  8. Δώσε πόνο στους ζαίους κασσέλες, Αχιλλέα μου..

  9. Μπράβο στον Μπεο. Τελικά η υπόθεση με τους φιλοζωους έχει παραγινει. Αγαπάω τα ζώα αλλά ως εκεί. Δεν θα τα βάλω πάνω από τον άνθρωπο. Επίσης έναν Μπεο θέλει η Ελλάδα πρωθυπουργό για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

  10. Ναι και μετά τις γιορτές θα τα φάει όλα ο χοντρός για αυτό τα έβαλε

  11. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ… ΜΟΝΟ ΠΟΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΙΣΩΚΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓ@ΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

  12. Μπράβο …………Καλή κίνηση…..τίμια…..!!
    Άσε τα λαμόγια να γαβγιζουν…..
    Η κονόμα είναι εξασφαλισμένη….
    Και πάλι μπράβο…Και ριχτους και καμμία φάπα ξέρεις εσύ………

  13. Aυτή την στιγμή στην Ελλάδα η μόνη ΄άντίσταση΄΄ στην ψευτοκουλτούρα, στην ανωμαλία και στην ψευτοπαγκοσμιοποιημένη Ελληνκή σκέψη είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Κανείς άλλος δεν μιλάει για τίποτα. Έφερε ο άνθρωπος δυό τρία ζωάκια για να φωτογραφηθούν τα παιδάκια και ξεσηκώθηκαν όλοι οι αποτυχημένοι αριστερίζοντες, νεοταξίτες και ευρωλιγούριδες για να του δημιουργήσουν πρόβλημα. Εντάξει διαφωνώ με την γλώσσα του Αχιλλέα, αλλά δεν υπάρχει άλλη φωνή. Αχιλλέα κράτα γερά με τσαμπουκά. Η Ελλάδα καταστράφηκε από τους γραβατισμένους λελέδες.

  14. μπράβο στον Μπεο, σωστή η πρωτοβουλία του. Μακριά ανώμαλοι που έχετε χάσει αυγά και καλάθια, έχετε καταντήσει το φυσιολογικό αφύσικο . Ξύπνησαν και οι κτηνίατροι τελευταία γιατί κόπηκε η μάσα με τα νέα μέτρα για τις στειρώσεις, σωστό μέτρο και βασικά να βάλουν και φόρο γιατί έχει γεμίσει το κάθε μπαλκόνι με ένα δύο σκύλους που γαβγίζουν ότι ώρα νάνε. Κανένας σεβασμός για τον γείτονα, και αν κάποιος κάνει παράπονα τον βαφτίζουν άμεσα ότι μισεί τα ζώα. Βρώμα, δυσοσμία παντού. Ανεύθυνοι και προς τα ζώα που έχουν και προς τους συμπολίτες.

  15. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΠΕΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ”ΛΑΘΡΟΟΡΚ”, ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΣΟΥ, ΘΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕ ΧΑΛΑΛ ΤΑ ΑΤΥΧΑ ΖΩΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΝΤΕΡΛΙΚΩΣΟΥΝ…

  16. Ὁ κόσμος ἔχει τρελαθεῖ. Τούς πειράζει πού ὑπᾶρχει ἓνα ἀρνάκι στήν φάτνη, τό ὁποῖο τό ταίζουν, τό καθαρίζουν καί τό περιποιοῦνται; Ἄν θέλουν νά ἀντιδράσουν, ἄς πᾶνε στά τσίρκο, ὃπου ἳσως πραγματικά ὑπᾶρχει μιά κακοποίηση ζώων. Κακό εἶναι νά δοῦν καί τά παιδάκια, πῶς εἶνα ἓνα ζωντανό ἀρνάκι, πού ἐνδεχομένως δέν ἔχουν δεῖ ποτέ στήν ζωή τους;

  17. Μπράβο Αχιλλέα, δώσε χαρά στα παιδάκια και γ@μα την αριστερίλα και την δηθενιά.

Comments are closed.