Μπέος: Χαμός στους Σταγιάτες Μαγνησίας – “Φύγε από εδώ ρε κοπρίτη -Πάρε το σινάφι σου και φύγετε ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ένταση στο χωριό Σταγιάτες Μαγνησίας κατά την επίσκεψη που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου πήγε με αστυνομική συνοδεία στο χωριό, οι κάτοικοι του οποίου διεκδικούν τη διαχείριση της ύδρευσης.


Οι κάτοικοι, όπως αναμενόταν, αντέδρασαν έντονα μόλις εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος με αρκετούς να λένε στον δήμαρχο Βόλου ότι είναι ανεπιθύμητος. Τότε ο δήμαρχος, με σκαιό τρόπο, τους αποκάλεσε “κοπρίτες” και εκείνοι να του απαντούν με τον ίδιο τρόπο.

“Είσαι άσχετος”, φώναζαν στον δήμαρχο και του ζητούσαν να φύγει. “Αφήστε τον να εκτεθεί”. “Όχι ο τσαμπουκάς στους Σταγιάτες, έξω ρε”, του έλεγαν. “Άστε τις μαγκιές αυτές κοπρίτες”, φώναζε ο Αχιλλέας Μπέος.
“Δεν έχεις επιχειρήματα, φύγε από δω κοπρίτη. Πάρε το σινάφι σου και φύγετε”, φώναζαν οι κάτοικοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Βόλου διαφωνεί με τους Σταγιάτες για το θέμα της ύδρευσης. Επίσης, έχει επιτεθεί κατά του τραγουδοποιού, Αλκίνοου Ιωαννίδη, ο οποίος στηρίζει τον αγώνα των κατοίκων.

πηγή: astratv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Λοιπόν παίδες επειδή τυγχάνει να κατάγομαι από το Βόλο, να είμαι Δημότης, αν ψηφίζω εκεί, να έχω μεγαλώσει εκεί. Ο Μπέος στο θέμα του νερού των Σταγιατών έχει δίκιο 100%. Οι Σταγιάτες ανήκουν στο Δήμο Βόλου ύστερα από τις συνενώσεις και επομένως την ευθύνη του δικτύου την έχει η ΔΕΥΑΜΒ. Αυτοί εκεί οι λιγοστοί κάτοικοι δεν πληρώνουν τίποτα στη ΔΕΥΑΜΒ, καταστρέφουν τους χλωριοτήρες του Δήμου, γιατί λένε θέλουνε να το διαχαιρίζονται οι ίδιοι το νερό όπως κάνανε ανέκαθεν μέσα από μια πηγή δική τους! Έχουνε λέει κάνει μετρήσεις και είναι καθαρό. Εγώ θυμάμαι ότι πολλοί Βολιώτες πηγαίνανε εκεί στις Σταγιάτες με μπιτόνια για να γεμίσουν νερό κατά τις δεκαετίες 80 και αρχές 90. Μετά έγινε μεγάλο σούσουρο γιατί ακούστηκαν δηλητηριάσεις και στομαχικά προβλήματα για αυτούς που το έπιναν και σταμάτησαν παρά πολλοί να παίρνουν νερό από τις Σταγιάτες. Ο Μπέος στο θέμα έχει δίκιο και μεγάλος ντόρος έγινε επειδή το θέμα το έχουνε αναδείξει Συριζαίοι και ΚΚΕδες. Εκεί που κάνε μεγάλο λάθος ο Μπέος είναι στο θέμα της ΑΓΕΤ που μολύνει κάθε μέρα την πόλη με το κάψιμο του RDF και δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα παράμυθα γιατι μυρίζει τις βραδινές και πρωινές ώρες καμμένο πλαστικό!

  2. -αισχρή συμμορίτικη συμπεριφορά
    -προσβολή των κατοίκων του χωριού με χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου
    -εξύβριση πολιτών

    και η αστυνομία-μπράβοι, οι εισσααγγελείς και τα βαρυσήμαντα κόμματα να ….βόσκουν αγρόν…..

    κατά τα άλλα θα πούν το νερό νεράκι και σημασία έχει ….άϊ κεντ μπρηηηθ για να τα σπάνε.
    …..όποιο λαοί, τέτοιοι ηγέτες……….

  3. Μεγαλη ντροπη για τοσο μεγαλη πολη να εκλεγει και μαλιστα να επανεκλεγει ενα εγκληματια απολιτιστο για δημαρχο της. τοσο χαμηλο επιπεδο πια εκει στο βολο;

    1. Εδώ ψηφιζεις εσύ βρε Γιωργιτσα που έπρεπε να σου χουν κάνει λοβοτομη κανονικα….ασε τους άλλους….θα χεις κάνα καθρέφτη σπίτι σου…κοιταξου..

  4. Το χωριό δεν είναι ιδιοκτησία σας
    Τι εννοείς ρε Χοντρέ ??
    Η μάλλον αν δεν είναι ιδιοκτησία των ντόπιων χωρικών τότε ποιών είναι τον αυγανων των αντιφα των αναρχικών των ισλαμιστών γενικά

  5. Ας μας διαφωτίσει κάποιος (αντικειμενικός) δημότης του Βόλου για το θέμα.

Comments are closed.