Μπάτε σκύλοι αλέστε… Μπαράζ επιθέσεων σε 13 υποκαταστήματα των «My Market» μέσα σε 10 λεπτά

Κοινοποίηση:
2631479

Μπαράζ επιθέσεων κατά υποκαταστημάτων της αλυσίδας σούπερ μάρκετ My Market πραγματοποίησαν τα ξημερώματα άγνωστοι στην Αττική.

Οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε συνολικά 13 υποκαταστήματα μεταξύ άλλων σε Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη, Κεραμεικό, Παγκράτι, Ίλιον, Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία η επίθεση ήταν συντονισμένη καθώς πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στις 3 και τις 3:10 τα ξημερώματα.

Οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν σφυριά και βαριοπούλες για να προκαλέσουν φθορές στις προσόψεις των καταστημάτων ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις πέταξαν και μπογιές.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις προσαγωγές χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διευκρινιστεί αν οι προσαχθέντες σχετίζονται με τις επιθέσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μαλλον εχει σχεση με την βλαμενη συριζαια υπευθυνη προσωπικου που ελεγε στο προσωπικο να ειναι ευχαριστημενο με 300 ευρα. Ρουβικωνας μυριζει.

  2. ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΛΙΝΤΛ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΤΩΝ ΛΙΝΤΛ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ΜΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΧ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ MY MARKET.

    1. Έχεις δικιο,πρόκειται για μια αμιγως Ελληνική επιχείρηση,με πάνω από δέκα χιλιάδες προσωπικό,η οποία κάθε χρόνο κλείνει με μεγάλη κερδοφορία.

Comments are closed.