«Μπάλωσαν» άρον άρον τις λακκούβες για να μην ταρακουνηθεί στον δρόμο ο Μητσοτάκης

Κοινοποίηση:
1

Μεγάλη κινητοποίηση προκάλεσε στη Κοζάνη η σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να εγκαινιάσει το νέο φωτοβολταϊκό πάρκο στην περιοχή.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το kozanimedia με χιουμοριστικό ύφος, η επίσκεψη του πρωθυπουργού είχε και τα… θετικά της, καθώς «όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες ”μπαλώθηκαν” με πίσσα οι λακκούβες στο δρόμο Σιδερά-Λιβερά, από όπου θα περάσει η αυτοκινητοπομπή του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, «έπεσε» δουλειά για να μην ζοριστούν οι αναρτήσεις του οχήματος που θα μετέφερε τον πρωθυπουργό…

1 2 3 4 5 6 7 8 9

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Οι δρόμοι καταστρέφονται, γιατί πολύ απλά δεν τους στρώνουν σωστά! Ο νόμος λέει ότι θα πρέπει να ρίχνουν 15 εκατοστά πίσσα και όχι 2-3 εκατοστά, που ρίχνουν αυτοί οι ξεφτίλες! Άλλωστε, εάν είναι παχύ το στρώμα της ασφάλτου, ο δρόμος δεν καταστρέφεται, και ούτε θα χρειαστεί να ξανά ασφαλτοστρωθεί, για τα επόμενα 50 χρόνια! Αυτοί οι γελοίοι, ρίχνουν επίτηδες λεπτό στρώμα ασφάλτου, για να καταστραφεί με τον πρώτο σεισμό που θα κάνει ή την πρώτη νεροποντή, για να πηγαίνουν και να κάνουν μπαλώματα (όπως στις εν λόγω φωτογραφίες), και να ‘τρώνε’ από τα δημόσια έργα, διάφοροι πολιτικοί μηχανικοί και εργολάβοι της συμφοράς! Μόνο η ΜΟΜΑ (που την έκλεισε ο σοσια-ληστής Παπανδρέου) έφτιαχνε σωστά τους δρόμους (όπως προανέφερα), και οι δρόμοι που έφτιαξε υπάρχουν και σήμερα (50 χρόνια)! Μόνο η ‘κακιά’ χούντα, έκανε σωστά έργα! Πιείτε τώρα το δηλητήριό σας, ‘δημιοκράτες’!!!

  2. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΘΛΙΟΙ …….ΟΠΩΣ Ο ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΙΟΖΗΣ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΟΥΝ………

  3. Μακάρι να περνούσε κι από εμάς μήπως και βούλωνε καμιά λακούβα ο ξεφτύλας ο δήμαρχος.

  4. ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ …………………..ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

  5. Εγω παντως σπιτι μου τοχω λυσει το ενεργειακο με….βαση το εθνικο μας φαγητο! Μονο που δεν μπορω να καπνισω για λογους….αποφυγης εκρηξεων!

  6. Σε εμας στα εγκαινια του δρομου ηρθε με ελικοπτερο 1500 μετρα απο τις εγκαταστασεις μην ταλαιπωρηθει ο ανθρωπος

Comments are closed.