«Μούφα» η δήθεν «τρομοκρατική επίθεση» που ετοίμαζαν οι Πακιστανοί στην Αθήνα – Ούτε όπλα βρέθηκαν, ούτε εκρηκτικά!Το κωμικό είναι ότι εστάλησαν συγχαρητήρια από τον Μ.Νετανιάχου…

Κοινοποίηση:
A1

Στην σφαίρα της φαντασίας αυτών που “αποκάλυψαν” την δήθεν απόπειρα “τρομοκρατικής επίθεσης” των δύο Πακιστανών στην Ελλάδα και ειδικότερα (σε ισραηλινό εστιατόριο) στο κέντρο της Αθήνας αποδεικνύεται το περιστατικό που απασχολεί από χθες την δημοσιότητα.

Κανένα όπλο και εκρηκτικά δεν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κανένα στοιχείο δεν δείχνει ότι ετοίμαζαν τρομοκρατική επίθεση και το μόνο που απομένει είναι ότι είχαν εισέλθει επί ΝΔ ο ένας και την τελευταία χρονιά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο άλλος.

Το ότι επί τόσα χρόνια επί ΝΔ κυκλοφορούσαν παράνομα χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς αποτελεί βέβαια κόλαφο για την ασφάλεια της χώρας από αυτούς που έχουν την ευθύνη τους την τελευταία τετραετία.

Πιθανόν να ήθελαν να τους… εληνοποιήσουν αν σκεφτούμε την συμφωνία που υπέγραψε ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Ν.Μηταράκης και προβλέπει αριθμό ελληνοποιήσεων.

Κατά τα λοιπά τίποτα περισσότερο ή λιγότερο δεν υπήρξε από ένα σενάριο εντελώς αποπροσανατολιστικό για την κοινή γνώμη και τις αγωνίες, τα προβλήματα και την οργή για το πως κυβερνάται η  χώρα.

Στα επί μέρους αναφέρουν οι διαρροές που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα πρόσωπα των δύο Πακιστανών που κατηγορούνται για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση και φέρεται να σχεδίαζαν χτύπημα σε εστιατόριο, ισραηλινών συμφερόντων, στου Ψυρρή.

Πρόκειται για τον 27χρονο Χαιντέρ, που διέμενε στην Ζάκυνθο, και τον 29χρονο Σάκι, που ζούσε στην Σπάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χαιντέρ φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο, συντονίζοντας την ομάδα που αποτελούνταν από τον 29χρονο και άλλα τρία άτομα.

Οι πληροφορίες λένε ότι είναι θέμα χρόνου να συλληφθούν και οι τρεις της Αθήνας καθώς φαίνεται να μιλούσαν όλοι μαζί σε κλειστά γκρουπ διαδικτυακών εφαρμογών, με ένα μεγάλο μέρος των μηνυμάτων να έχει ήδη αποκωδικοποιηθεί.

Όπως προέκυψε, είχαν αναπτύξει σχέση μέσω ποινικών και κρατουμένων σε σωφρονιστικά καταστήματα, με ομοεθνείς τους ακόμη και Αλβανούς αναζητώντας οπλισμό και επαγγελματίες εκτελεστές.

«Αυτός είναι καλός. Έχει κάνει και φυλακή» φέρεται να λένε σε μια από τις συνομιλίες που έχουν αποκωδικοποιήσει οι αρχές.

Μάλιστα, φέρεται να έχουν συζητήσει ακόμη και για τις τιμές και τον αριθμό των ατόμων που ήθελαν να δολοφονήσουν.

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν ήταν να εντοπίσουν από τον χώρο των ποινικών έμπιστους ανθρώπους που θα τους παρέδιδαν τα όπλα καθώς δέχονταν αφόρητες πιέσεις από τον σύνδεσμο στην Τεχεράνη να κάνουν γρήγορα και να μην χάνουν χρόνο για να αναλάβουν δράση.

Μάλιστα, φέρεται να τους λέει ότι αν δεν μπορούν να βρουν τον οπλισμό για να γαζώσουν αθώους πολίτες του εστιατορίου – συναγωγής της οδού Αισώπου, να βάλουν μερικές φιάλες υγραερίου και να τους τινάξουν στον αέρα.

Ο 27χρονος και 29χρονος βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, τέσσερα και πέντε χρόνια αντίστοιχα.

Οι δύο συλληφθέντες ζούσαν στην επαρχία, απασχολούμενοι σε αγροτικές και οικοδομικές εργασίες, ενώ έρχονταν στην Αθήνα όταν αυτό απαιτούνταν, διαμένοντας σε καταυλισμό στα Λιόσια.

Το κωμικό είναι ότι εστάλησαν συγχαρητήρια από τον Μ.Νετανιάχου στην κυβέρνηση. Μάλλον ήταν ανταποδοτικό της σημερινής έγκρισης προμήθειας των Spike-NLOS από το Ισραήλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τώρα εν όψει εκλογών θα παρουσιάζουν συνεχώς επιτυχίες. Ξηλώστε ρε σεις τσοπαναραίοι πρώτα τις μάντρες που κάνουν τα αυτοκίνητα πενηνταράκια και βρείτε τα διαμερίσματα που στοιβάζουν τα κλεμμένα ποδήλατα κατά εκατοντάδες και μετά ανεβείτε πίστα. Γιατί ούτε αυτά δεν θέλετε να κάνετε.

    1. Αυτοί οι ανεκδιήγητοι σκαρφίστηκαν ένα μυθευμα,για να πάρουν τις ψήφους του λαού. Άλλως τέτοια ώρα ο Νετανιαχου απεγνωσμένα ψάχνει μια ευκαιρία να βομβαρδίσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν. Οπότε μην μας εκπλήσσει η πάγια δουλοπρέπεια της ΝΔ,τοσο προς το Ισραήλ και τους Εβραίους όσο και προς τις ΗΠΑ.

  2. ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ

Comments are closed.