«Μου είπες άντε γ@μησου… την μάνα σου να πεις να γ@μηθεί»! Απίστευτος διάλογος Ελληνίδας πατριώτισσας με τα ΜΑΤ του Τσίπρα! Μετά της πετάει χημικά στην φάτσα! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!

Κοινοποίηση:
mat

Ματατζής βρίζει με άσχημο τρόπο διαδηλώτρια και αυτή αντιδρά

Πηγή:Το καφενείο της Βουλης – ΚΑΤΟΧΗ.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗ ΕΡΧΕΤΑ Η ΩΡΑ ΣΑΣ…………….

  2. Φοράνε και εθνόσημα παναθεμά τους και κατάντησαν Φιλιππινέζες των ανθελλήνων.

  3. Τους αστυνομικούς τους σέβομαι, ειδικά τους ευγενικούς, τους ματατζήδες όμως τους σιχαίνομαι. Καλά τον είπε τον πούστη, είναι εγκληματίες! Ξεχνάτε ορισμένοι πως ακόμα και Αμεα χτυπούσαν βάση εντολών. Και τι είναι η εντολή ρε γίδια, ο Θεός ο ίδιος; Πως πετάς τα δακρυγόνα σε γυναικόπαιδα και Αμέα; Όταν ο άνθρωπος λειτουργεί βάση εντολών χωρίς συνείδηση τότε δεν λέγεται άνθρωπος αλλά κουραδομηχανή! Αν τους δώσουν εντολή να χτυπήσουν την μάνα τους θα το κάνουν; Τότε γιατί χτυπάνε τις άλλες μάνες; Είναι ψυχικά ανάπηροι οι ματατζήδες.

  4. Η ΣΤΟΛΗ ΣΑΤΑΝΟ-ΜΠΑΤΣΕ ΔΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΦΩΤΙΑΣ..ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΓΤ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ+ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ,ΒΡΕΦΟΚΤΩΝΟ,ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ,ΠΡΟΔΟΤΗ,ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ,ΒΡΕΦΟΦΑΓΟ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ,ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ,ΦΑΣΙΣΤΑ,ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!

  5. Οι πουτάνες έχουν μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από αυτούς τους πραιτωριανούς αστυνομικούς. Πολύ γουστάρω που την λέει μες στα μούτρα του πατσαβούρα με την στολή και αυτός κοκοκο! Εσύ ρε θηρίο που τον μπινελικώνεις είσαι μεγάλη μαγκιά. Ρε μαλάκες σκατά έχετε στο κεφάλι σας; Τους 4 της Δίας΄τους κυνηγάνε για την αδελφή Ζακ, τον άλλο που έσωσε την γιαγιά από τους (β)ρομά το ίδιο, κάθε βδομάδα σας καίνε τα αναρχοκουμούνια και τελικά για εσάς φταίνε αυτοί που κρατάνε την Ελληνική σημαία που αγωνίζονται και για το δικό σας καλό; Η βλακεία είναι ανίκητη. Τελικά ότι και να πάθετε σας αξίζει.

  6. Οι μπατσοι φυλανε τους παιδεραστες και τις αδερφες του Μαξιμου. Οι μπατσοι ειναι εχθροι μας,ειναι ο στρατος κατοχης που καταδιωκει πατριωτες και κανει τα στραβα ματια στους αναρχικους υπαλληλους του Σορος.Καθε μανα μπατσου ειναι πουτανα.Θανατος στα παιδια του καθε μπατσου.

  7. Να επέμβει ο εισαγγελέας.τι εναι αυτα τα πραγματα.αυτα τους μαθαίνουν.ευτυχώς δεν ειναι ολοι έτσι.Αλλά αυτή η λίγη πρέπει να φύγουν από την αστυνομία.την βρωμίζουν με την παρουσία τους.για 600€ το μήνα γίνονται κολοπαιδα.κρίμα

  8. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ο βουτυρομπεμπες να στολίζει τον ματατζη και λόγο στολής πια να μην αντιδρά…είμαστε άξιοι της μοίρας μας ,, …αντί ο βουτυρομπεμπες να ενεργήσει πυροσβεστικά ,, έριχνε λάδι στη φωτιά…εάν υπάρχει βίντεο πριν την φραστικη επίθεση του χοντρού βάλτε το…

    1. Σορυ ρε φιλε, τον ειδες καλα το βουτυρομπεμπε; Για βγαλε την κοκκινη τσιμπλα και δες τον καλυτερα…

      1. Φυσικά και τον είδα αδερφέ ,, και σου λέω ότι όσο πιο ψηλός και αν είσαι και όσο πιο βαρύς ,,τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνεις όταν πέφτεις στο έδαφος…την καλημέρα μου..

      2. …κόκκινη τσίμπλα ,,καλό ,,το μόνο κόκκινο πάνω μου είναι το αίμα μου…

  9. Αυτά που έκαναν οι μπαλούρδοι μπατσοΜΑΤ χθες να θυμόνται για πάντα..,
    Από εδώ και πέρα όταν τους τις τρώνε από τους μπάχαλους, να ξέρουν ότι οι πατριώτες που μέχρι τώρα τους στήριζαν και θα απολαμβάνουμε το θέαμα.

Comments are closed.