“Μου αρέσει να το έχω στο στόμα και να παίζω” – ΕΠΟΣ στο ΡΟΥΚ ΡΟΥΚ(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Ευτυχώς που η πατρίς δικαιώνεται σε ταβέρνες πλατείες κι αλάνες ευτυχώς που δεν χάθηκε ο έρωτας ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες !!!!!!!

  2. Παιδεία υπό του μηδενός. Μόνο για μπάφο στις τουαλέτες και για τσόντα.
    Να τις χαίρονται οι γονείς Κορίτσια από σπίτι γ…….σε σπίτι και καμαρώνουν κιόλας.
    ΟΥΣΤ τσόλια.

  3. Δεν τη κάνουν καλύτερα μεταμεσονύχτια την εκπομπή;

  4. Eιστε ηλιθιοι ολοι .. Το σκουλαρικι εννοουσε η κοπελα .. Τα γελακια και οι συνειρμοι δεν συνιστουν εκπορνευση ακροδεξια βλημματα

  5. Η Ζετα την παρέσυρε, δε φταίει το κορίτσι….

  6. Στο μάθημα ιστορίας ρωτάει ο καθηγητής να τού πούν ένα φημισμένο όνομα. Η Λίτσα
    πέρνει το λόγο και λέει ο Μούτσος ο καθηγητής απορημένος την ρωτάει από πότε είναι φημισμένο όνομα ο Μούτσος καί αυτή απαντά είναι φημισμένος γιατί κυκλοφοράει από στόμα σε στόμα.

  7. το λουκάνικο το ψήνει καλα από ότι βλέπω.. έτοιμη για τον σειρινακη είναι εκπεδευμένη

  8. Ποιο βιβλιο να ανοιξουν;;;;;; Αν τις ρωτησεις που πεφτει η Λαρισα δεν ξερουν!!!!!!! Αγεωγραφιτες, ασχετες και δεν συμμαζευεται!!!!! Σε αλλα ομως πραγματα ειναι εξπερ και για μαγειρεμα, κανουν μονο ενα βραστο νερο μουρλια!!!!!! Αντε ρε ξευτιλισμενοι πολιτικαντηδες, αβουλοι και φοβικοι του πολιτικου κοστους, παρτε τες στον στρατο 12 μηνες να μαθουν να πιανουν κανενα οπλο να βοηθησουν την πατριδα, αν χρειαστει!!!!!!!! Το αλλο εχουν μαθει πλεον να το πιανουν και να το τακτοποιουν πολυ καλα!!!!!!!!

  9. Πορνιδιο χαμηλοτατης υποσταθμης..ειναι και μπαζο..ορτυκια!!μπανανια το ελλαντα!!

  10. Και μετά κάνουν παράπονο γιατί οι νέοι δεν παντρεύονται, αποφεύγουν τις γυναίκες, και έχουμε υπογεννητικότητα…αφού το μόνο που νοιάζονται είναι η καλοπέραση, οι ηδονές, το μαλλί, το νύχι, το φιδίσιο λίκνισμα στους χορούς, και το να βγάζει η μια τα μάτια της άλλης.

    Τώρα που είναι μικρή τα κάνει αυτά. Όταν θα κάνει παιδί και θα θελήσει να επιβληθεί του παιδιού τάχα για το καλό του και να του το παίξει μάνα που νοιάζεται για το καλό του, πώς θα το πράξει αφού το παιδί αργά ή γρήγορα θα έρθει αντιμέτωπο με το παρελθόν της μάνας του;

    Αυτή η επιπολαιότητα μας έφαγε, όλα για το θεαθήναι και την συνεχή επιβεβαίωση των άπειρων ανασφαλειών που έχουν οι σύγχρονες γυναίκες.

  11. Αφού ψηφίζουν τα ζώα Κυριάκο Μητσοτάκη ψωλί στο στόμα τους δεν θα βάζανε ;

  12. Φαντάσου ότι αυτές πάνε ψηφίζουν και καθορίζουν την επιβίωση μας και των παιδιών μας

  13. Η σημερινή Ελληνίδα είναι ότι πιο τσολε υπάρχει.Μονο για σπρώξιμο .

  14. Χωρίς πλάκα, τα βάζουν για να κάνουν καλές π..πες!

  15. καργιόλες πτανες
    ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΡΝΙΔΙΑ…
    μπράβο στη μάνα κ στον πατέρα σου πτανάκι που σε μεγαλωσαν με αρχές ….
    να κάνεις ωραία ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ@

  16. σε αυτά πρώτες είναι. να ανοίξουν κανα βιβλίο να μάθουν τουλάχιστον τα βασικά καμια ιστοριά , μαθηματικά, φυσική , λογοτεχνία ούτε λόγος. γι αυτο καταλήγουν όλες μπαργούμαν, σερβιτόρες, βίζιτες, ψωνάρες στο instagram κτλ κτλ. καφε fb και reality.

  17. ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΙ, ΚΙΝΑΙΔΟΙ, ΛΕΣΒΙΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

  18. Γαμημένε Αντ1.επίτηδες βάζεις τέτοιες λέξεις γιά να πουτανοποιηθεί η κοινωνία γιά τα καλά.Δεν βλέπω τηλεόραση για 1000 λόγους.ρε ούστ!αυτά στη Λατινική Αμερική.όχι εδώ.

  19. Η εκπόρνευση των νεοελεεινιδων κορασίδων,από την καθηγήτρια του πορνό χαμπ κ ενοικιαζόμενη γλάστρα γνωστού γκευ τραγουδιστή,επί τω έργω.

  20. Πάρτε Ελληνίδες για να φτιάξετε οικογένειες…
    κοροιδα! Πάρτε ρε Ουκρανές που δεν είναι κ μπαζιώλες!

Comments are closed.