Μουντιάλ: Μαροκινοί πανηγύρισαν στο κέντρο της… Αθήνας την πρόκριση επί της Ισπανίας (φωτό)

Κοινοποίηση:
b02962c9-04d9-4887-8bac-153fea8e3c28-1-380x220

Το Μαρόκο έκανε το μεγάλο «μπαμ» στο Μουντιάλ του Κατάρ, αποκλείοντας την Ισπανία, με την Εθνική ομάδα της αφρικανικής χώρας να δίνει το «παρών» στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι Μαροκινοί πανηγύρισαν με την ψυχή τους την μεγάλη επιτυχία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας τους και θα πρέπει να σημειωθεί πως έστησαν ένα μικρό «πάρτι» και στην Ελλάδα.

Λίγο μετά τη λήξη λοιπόν του αγώνα με την Ισπανία, Μαροκινοί που ζουν στην Αθήνα βγήκαν σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας με αυτοκίνητα και μηχανές, για να γιορτάσουν την μεγάλη πρόκριση της ομάδας τους στη φάση των 8 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χαρακτηριστικά είναι τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την οδό Πατησίων:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αθηναμαμπαντ έχουν καταντήσει τη πρωτευουσα της χώρας οι Μητσοτακηδες και οι Τσιπρες

  2. Ωραια αμαξια. Το audi ειναι το καμπριο? Το τσεροκι το γμωρισα ειναι τα 3000κυβικα με μηδενικα τελη.

  3. Αυτή η κολοπολη είναι η ντροπή της Ελλάδας… Οι χαβουζιαρηδες οι μεγαλύτεροι πισωγλεντηδες στην χώρα… Γιαυτό έχει μετατραπεί σε χρόνο ρεκόρ από ελληνική πρωτεύουσα σε Ισλαμαμπάντ…

    1. Χαβούζα είναι το βλαχοχώρι σου στη νότια Μακεδονία. Κι επειδή είστε όλοι πισωγλέντηδες εκεί όχι μόνο πουλήσατε τη Μακεδονία με τον Ρώσο αλλά η Αριστοτέλους κι όλο το κέντρο είναι γεμάτο μουσλίμια που πουλάνε τα λαθραία του τσιγάρα και στα ρεπό γλεντάνε τις σλάβες γυναίκες σας. Μας γλεντάτε στα κλαρίνα. Δεκαετίες τώρα. Εξ ου και τα ψυχολογικά που σας έχει κάνει η Αθήνα και δεν ξέρετε από που κρατά η σκούφια σας εκεί πάνω, στη Βουλγαρία…

      1. χα χα χα ολοι οι χουνταιοι, αθηναιοι και μη, για τα μπαζα ειστε :))) το μυστικο του τσιπροκουλη

    2. Οι Βουλγαροι να μη μιλανε, να δουν τα χαλια τους

Comments are closed.