Μοντέλο δημιούργησε κουίζ για να βρει τον ιδανικό σύντροφο: «Είναι σαν το Tinder, μόνο που έχεις πραγματικά μια ευκαιρία»

Κοινοποίηση:
ΣΩΔΣΩΔ

Ένα μοντέλο του OnlyFans κατέφυγε σε μάλλον ακραίες προσπάθειες στην προσπάθειά του να βρει κάποιον για να βγει ραντεβού – εγκαινιάζοντας μια ιστοσελίδα με ένα ειδικό κουίζ με την ελπίδα να βρει το τέλειο ταίρι.

Η γαλλικής καταγωγής Laurie, η οποία συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κερδισμένους του OnlyFans, έχει κουραστεί να ψάχνει για τον κατάλληλο άνδρα, οπότε αντί γι’ αυτό επινόησε ένα κουίζ για να ξεσκαρτάρει μερικούς και ελπίζει ότι θα βρει το ταίρι της.

Η Laurie, η οποία στο παρελθόν άφηνε τους οπαδούς της να «ελέγχουν τη ζωή της» ψηφίζοντας στις δημοσκοπήσεις της, εξηγεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο: «Είναι σαν το Tinder, μόνο που έχεις πραγματικά μια ευκαιρία, αν είσαι το κατάλληλο άτομο για μένα;»

Η Laurie συνεχίζει λέγοντας ότι αγωνίζεται να γνωρίσει τον σωστό τύπο ανδρών. Η ίδια είπε: «Δεν απαντώ στα μηνύματά μου στο Instagram, παίρνω πάντα τα ίδια μηνύματα στο Tinder και αποτυγχάνω στους ηλίθιους τύπους στα πάρτι. Ο λόγος είναι απλός… Δεν έχω συναισθήματα με αυτά τα αγόρια. Είναι τα ίδια που με αγνοούσαν στο γυμνάσιο. Μεγάλωσα κατά τη διάρκεια της εφηβείας μου με ντροπαλούς, σπασίκλες. Δεν μπόρεσα να βρω ένα αγόρι που να με γεμίζει ή να με καταλαβαίνει».

«Γι’ αυτό αποφάσισα να δώσω σε όλους όσους επισκέπτονται αυτή την ιστοσελίδα την ευκαιρία να με γνωρίσουν», προσθέτει.

«Δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο. Εγώ θα διαβάσω όλες τις απαντήσεις και θα κάνω μια επιλογή πιθανών ταίριασματων».
Κάποια από αυτά αφορούν τη στάση απέναντι στα ραντεβού, όπως ποιος πρέπει να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού, ποιος πρέπει να πει πρώτος “σ’ αγαπώ” και πού να πάτε διακοπές.
Άλλες ερωτήσεις ρωτούν ποιος είναι ο προορισμός των ονείρων σας- ποια υπερδύναμη θα θέλατε- αν ζηλεύετε άλλους άνδρες- και αν θα ήσασταν ευτυχής αν η Laurie κρατούσε τον λογαριασμό της στο OnlyFans αν ήσασταν ζευγάρι.
Το μακροσκελές ερωτηματολόγιο περιέχει επίσης πιο προσωπικές ερωτήσεις, όπως – πόσα κερδίζεις (με την απόδειξη να απαιτείται αν περάσεις στο επόμενο στάδιο)- και την αγαπημένη σου σεξουαλική στάση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.