Μοντάνα: Η πρώτη πολιτεία των ΗΠΑ που σταματά δια νόμου παιδικές εκδηλώσεις με άνδρες ντυμένους ως γυναίκες

Κοινοποίηση:
JYTJTYJ

Η Μοντάνα έγινε η πρώτη πολιτεία που σταματά μια αρρωστημένη τάση τον τελευταίο καιρό, ατόμων άτομα ντυμένα με γυναικεία ρούχα  να διαβάζουν βιβλία σε παιδιά σε δημόσια σχολεία και βιβλιοθήκες.

Ανάλογα  νομοσχέδια σε  Φλόριντα και Τενεσί φαίνεται επίσης να προσπαθούν να απαγορεύσουν ανάλογες «εκδηλώσεις».

Ο νόμος της Μοντάνα είναι μοναδικός γιατί – ενώ ορίζει μια τέτοια εκδήλωση ως μια εκδήλωση που διοργανώνεται από έναν drag king ή drag queen  (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει)  που διαβάζει παιδικά βιβλία σε ανήλικα παιδιά – δεν απαιτεί την απαγόρευση ενός σεξουαλικού στοιχείου.

Αυτό καθιστά τον νόμο της Μοντάνα τον πρώτο που απαγορεύει συγκεκριμένα τις «εκδηλώσεις ανάγνωσης»,.

Το νομοσχέδιο, το οποίο συνυποστηρίχθηκε από περισσότερο από το ήμισυ του ελεγχόμενου από τους Ρεπουμπλικάνους νομοθετικού σώματος, τέθηκε σε ισχύ αμέσως μετά την υπέγραψε τη Δευτέρα ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης Γκρεγκ Τζιανφόρτε.

«Ο Gianforte υπέγραψε το νομοσχέδιο επειδή πιστεύει ότι είναι εντελώς απαράδεκτο  τα μικρά παιδιά, ειδικά τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και τα παιδιά στο δημοτικό σχολείο, να εκτίθενται σε σεξουαλικό περιεχόμενο», δήλωσε η εκπρόσωπος Kaitlin Price σε μια δήλωση.

Το νομοσχέδιο αρχικά επιδίωκε να απαγορεύσει στους ανηλίκους να παρακολουθήσουν ανάλογες παραστάσεις οι οποίες ορίστηκαν ως παραστάσεις που έτειναν να «διεγείρουν λάγνες σκέψεις».

Η νομοθεσία τροποποιήθηκε αργότερα για να απαγορεύσει στους ανηλίκους να παρακολουθούν παραστάσεις με σεξουαλικό προσανατολισμό ή άσεμνες παραστάσεις σε δημόσιο χώρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ένα καλο έχει αυτό με την τάση να εκδηλώνονται από νωρίς ότι είναι πισωγλεντιδες και δεν παντρεύονται ανυποψίαστες κοπέλες για τα ματια του κόσμου για να κάνουν οικογένεια μην τους πούνε και πούστηδες και ετσι δεν διαιωνίζεται το dna τους πια

Comments are closed.