Μοιράζει πόνο ο Σαλβίνι – Αφίξεις λ@θρο στη Λαμπεντούζα σαν σε… διακοπές (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
4bb15aba-salvini-1024x700

Στον λογαριασμό του στο twitter ο Ματέο Σαλβίνι ανέβασε ένα βίντεο με αφίξεις λ@θρομεταναστών στην Λαμπεντούζα. Οι εικόνες παραπέμπουν σε χαλαρές διακοπές και όχι σε κυνηγημένους από τον πόλεμο και τη μοίρα ανθρώπους.

Ο ηγέτης της Λέγκας του Βορρά στην Ιταλία σχολίασε: «Εδώ είναι ο βαθμός γελοιοποίησης και ταπείνωσης της Ιταλίας και των Ιταλών που προκαλούνται από αυτήν την κυβέρνηση της πτώχευσης. Πλέον γελοιοποιούμαστε στο εξωτερικό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πότε θα εμφανισθεί πολιτικός τύπου Σαλβινί ,επιτέλους , και στην Πατρίδα μας; Πραγματικοί φιλοπάτριδες,όπως οι ηγέτες των ΗΠΑ, Ρωσίας, Ουγγαρίας ,Αυστρίας ,Βραζιλίας , είναι δυσεύρετοι στο διάτρητο και ταλαίπωρο από τους εισαγόμενους τριτοκοσμικούς κράτος μας….

    1. Εμφανιστηκε κυρια μου πριν ενα μηνα , ειναι ο Ηλιας Κασιδιαρης εφυγε απο την Χρυση Αυγη και εκανε νεο κομμα τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,και μαλιστα ο Σαλβινι μιμηθηκε τον Κασιδιαρη και εκανε πορεια στην Τουρκικη πρεσβεια στην Ιταλια για τηνΑγια Σοφια που εγινε τζαμι. Πρωτος ο Κασιδιαρης το εκανε , φυσικα δεντο ειπε κανενα καναλι , και μετα την επομενη μερα το εκανε και ο Σαλβινι.

  2. Τό βίντεο δείχνει φέρνουν μαζί τους οι “μετανάστες”τού Σόρος.Τσιγάρα,σμαρτφον κινητά, ένα μικρό σκυλάκι,
    ψάθινα καπελάκια,ακριβά δακτυλιδια κλπ.Η φτώχεια θέλει καλοπέραση.
    Γιάννης Λάκων

  3. Τά παιδιά τά ντύνει στήν πένα ο θείος καί νονός ο Σόρος.Δέν δήλωσε ποτέ ότι είναι “κατατρεγμάνοι”.Είναι οι νέοι
    κατοικοι τής Ευρώπης καί τής Ελλάδας.Ρατσιστές χρησιμοποιούν τήν συκοφαντική λέξη “αλλαγή πληθυσμού”.
    Γιάννης Λάκων

  4. Eέχει απόλυτο δίκιο από πού κι ως πού είναι αυτοί οι άπλυτοι πρόσφυγες ή μετανάστες ?

Comments are closed.