Μοιράζει πόνο ο Κ.Πλεύρης: “Από την 1η μέρα θα ξανακάνω την Αθήνα Ελληνική πόλη και ασφαλής”

Κοινοποίηση:
maxresdefault

Στην εκπομπή του Γιώργου Καρατζαφέρη στο ΑΡΤ, φιλοξενήθηκε ο Κώστας Πλεύρης ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος για δήμαρχος της Αθήνας.

Όπως τόνισε αν εκλεγεί απο την 1η ημέρα κιόλας θα ξανακάνει την Αθήνα Ελληνική πόλη καθώς αυτή την στιγμή όπως τόνισε στους δρόμους σπάνια βλέπεις Έλληνα.Οι ξένοι, είπε θα καταλάβουν ότι είναι σε μια πόλη ξένοι και απλώς φιλοξενούμενοι!

Επίσης, συμπλήρωσε ότι η Αθήνα πρέπει να ξαναγίνει ασφαλής πόλη καθώς η εγκληματικότητα οργιάζει.

Τέλος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι αν οι Αθηναίοι ψηφίσουν με βάση το πρόγραμμα του κάθε υποψηφίου τότε είναι σίγουρο ότι θα εκλεγεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αν τα βάλεις κάτω ξερά και ωμά τα κουκιά βγαίνουν, αν ξεκινήσουν θεωρίες και ανέμο-συζητήσεις της πλάκας πάλι μαλακία θα γίνει.

    Είναι ο μόνος που ξέρει τι του γίνεται, και εννοεί αυτά που λέει, και ότι λέει είναι αυτό που εννοεί.

    Η Κυβέρνηση δυστυχώς εκλέχτηκε από Έλληνες για την Ελλάδα και αυτοί υπηρετούν τους ξένους και τον κάθε πικραμένο.. λες και όλα μας τα προβλήματα έχουνε λυθεί και έχουμε χρόνο και δυνάμεις να βοηθήσουμε όλο το κόσμο.. ωραίες προτεραιότητες..

    Με βλέπετε έ; και πολύ όμορφα το λέω

    Πλεύρης δήμαρχος και Χίος Πρωθυπουργός μήπως και γίνει κάνα μακελειό προς την σωστή κατεύθυνση.

    🙂

  2. ΚΑΒΑΝΤΖΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΟΙΣΜΑ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΟΠΠΟΤΕ ΝΤΖΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ ΠΛΕΥΡΗ ΑΡΑΞΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΠΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΠΑΣ ΒΓΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΠΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΦΩΣ…..

  3. Στηρίζουμε Πλεύρη και καλό θα είναι ο πατριωτικός χώρος να σταματήσει να κοιτάζει καρέκλες και να συστρατευθεί γύρω του σε ένα νέο κόμμα για να τους πάρουμε τα σκαλπ στις εκλογές. Ο μόνος σωστός και σταθερός στις απόψεις του από όταν τον πρωτοάκουσα.

Comments are closed.