Μοιάζει με “πέτσινο” το πτυχίο σας κ. Μηταράκη – Ανάρτηση του υπουργού για τις “γνώσεις” του (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
5789564

Ο Νότης Μηταράκης ανήρτησε στο twitter το πτυχίο του -κατά τον ίδιο- από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης προκειμένου να δώσει απαντήσεις στον Λάμπη Τσιριγωτάκη που αμφισβήτησε τις… γνώσεις του Υπουργού.

Αφού ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αναφέρει ότι τον “σεβόμουν” τον δημοσιογράφο, έβαλε φωτογραφία ένα χαρτί με τη σφραγίδα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Μόνο που αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα, γιατί πολύ απλά υπάρχουν και τα… ψεύτικα πτυχία! Και μάλλον το συγκεκριμένο μοιάζει με μεταπτυχιακό που δεν χρειάζεται ο ίδιος χρόνος φοίτησης με το πτυχίο για να το αποκτήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ρε παιδια ξέρουμε ότι για να παρεις πτυχιο από αυτά τα εκπαιδευτικα ιδρύματα πρεπει να πληρωσεις, όποτε γιατί το κανετε θέμα. Άλλο ένα πληρωμενο πτυχιο ειναι. Αυτό μπορουσε ο άνθρωπος αυτό εκανε

  2. Αυτούς τους ελεεινους, τα σιχάθηκα ,πως κατάντησε η Δεξιά πατριωτική παράταξη η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ να έχει τσιπροκουληδες και σκουλήκια σαν την μούρη αυτουνού εμετός ότι πτυχίο και να έχει μαϊμού σαν την μούρη του είναι

  3. Την σφραγίδα της Χάγης στην πίσω όψη να δείξει.

  4. Όλοι αυτοί οι ντενεκεδες του Χάρβαρντ και Οξφόρδης αμφιβάλω αν θα μπορούσαν αξιοκρατικα με πανελλήνιες να περάσουν και σε ΤΕΙ λογιστικής.
    Κουλης Γιωργάκης κλπ με αδιάβλητο σύστημα εξετάσεων όχι Χάρβαρντ ούτε Καρπενήσι δε γίνονται δεκτοί.
    Εξίσωση σχολών διάλυση παιδείας και κάλυψη της ανεπάρκειας τους το έργο της μεταπολιτευσης

  5. Ο μηταρακης δεν είναι συγγενής του λιαπη που ήταν και υπουργός μεταφορών και το έπιασαν με πλαστές πινακίδες στο τζιπ ,και έλεγε το κλασικό ξέρετε ποιος είμαι εγώ,

  6. MASTER OF SCIENCE
    * = ΜΕ ?????? ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΛΑΔΙ ;
    * = ΜΕ ?????? ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ :
    * = ΜΕ ?????? ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ;
    * = ΜΕ ?????? ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟΥ;;
    ΚΑΙΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ???????????? ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!

  7. ας πάρουμε την περίπτωση οτι το απέκτησε σπουδάζωντας (όπως υποστηρίζει αυτός), τότε γιατί δεν εφαρμόζει τις γνώσεις του από το καταξιωμένο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, να αλλάξει ετούτη η χώρα??? ε ???

  8. ας πάρουμε την περίπτωση ότι το απέκτησε σπουδάζωντας (όπως υποστηρίζει αυτός), αφού έχει τόσες γνώσεις γιατί δεν τις εφαρμόζει, να αλλάξει αυτός ο τόπος ???? ε???

  9. Πλαστο η οχι πληρωμενο ειναι και οχι κερδισμενο.

  10. τι να τα κάνεις τα πτυχία όταν είσαι μια ζωή ανεπάγγελτος και κρατικοδίαιτος ; λολ

  11. Την σνσγνωριση δικατσα η δοαταπ ν ανεβασει……

Comments are closed.