Μ@λάκ@ς από φοιτητής ο κύριος πρόεδρος. Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται… Έκανε πάρτι εν μέσω lockdown ο Βερβεσός!

Κοινοποίηση:
ΔΣΑ2

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, Δημήτρης Βερβεσός είχε τα γενέθλιά του. Χρόνια του πολλά του ανθρώπου, αλλά τη στιγμή που εκατομμύρια συνάνθρωποί μας βρίσκονται σε καραντίνα και σε γενικές απαγορεύσεις, μήπως και εκείνος θα έπρεπε να είναι πιο… προσεκτικός;

Από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο κ. Βερβεσός γιόρτασε τα γενέθλιά του, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου, με αρκετά άτομα παρέα και χωρίς μέτρα ασφαλείας. Όπως βλέπετε και εσείς στις φωτογραφίες, μάσκες και αποστάσεις δεν υπάρχουν, ενώ και τα τσιγάρα πάνε και έρχονται σε έναν κλειστό χώρο.

Ο πρόεδρος, μπορεί στα δικαστήρια να κόπτεται για το καλό των πολιτών (πελατών), όμως από ότι φαίνεται θεωρεί ότι είναι υπεράνω νόμων όταν αφορά στη δημόσια υγεία.

ΔΣΑ2 δσα3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καθόμαστε στα σπίτια μας για να γλεντάνε οι καραγκιόζηδες. Γιατί περί καραγκιόζη πρόκειται όταν πάει να απαλλαγεί προβάλλοντας την φτηνή δικαιολογία ότι είχε μηχανήματα αποστείρωσης αέρα. Αν τα είχε όπως λέει ας ανεβάσει τις αποδείξεις αγοράς όπως ανέβασε και τις φωτογραφίες. Ας αφήσει τα φτηνά Δικηγορίστικα.

  2. χαχαχαχχα η αστυνομια δινει πρόστιμα για μάσκα κ μετακίνηση σε ΑΣΤΕΓΟΥΣ …
    για να δω εδώ μπάτσοι …εχετε ΜΕΖΕΑ για προστίματα…

  3. …Δεν είναι αργά για ένα γενναίο πρόστιμο σε όλους αλλά πρόστιμο όχι για τα μάτια.

Comments are closed.