Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: “Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στην Αχαΐα”

Κοινοποίηση:
μμμμμμ

Σε έκτακτη ενημέρωση σχετικά με την πυρκαγιά που μαίνεται στην Αχαΐα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επεσήμανε ότι “η σημερινή πολύ βελτιωμένη εικόνα της πυρκαγιάς στην Αχαΐα είναι αποτέλεσμα της μεγάλης και συντονισμένης προσπάθειας της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και όλων των δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας. Κατορθώσαμε να μη λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις”.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως: “την περιορίσαμε στα χθεσινά της όρια και είμαστε βέβαιοι ότι με τη μάχη που δίνεται ότι θα περιοριστεί περαιτέρω. Κυρίως κατορθώθηκε χθες το βράδυ να δοθεί στην κυκλοφορία η νέα Εθνική Οδός Αθηνών – Πατρών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, αφού πρώτα οι αστυνομικές δυνάμεις διασφάλισαν την ασφαλή μετακίνηση των οδηγών κυρίως στις σήραγγες, που η ορατότητα ήταν περιορισμένη λόγω του καπνού” περιέγραψε.

Δείτε όλα όσα είπε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ού νά χαθείς ψεύτη απατεώνα.Πού τήν βλέπεις τήν βελτίωση ρέ κάθαρμα.Η Αχαία καίγεται καί τό καθίκι του γουρλομάτη μάς δουλεύει ψιλό γαζί.Ακου ρέ τουρκόσπορε μία μέρα θά πληρώσεις γιά τά εγκλήματα κατά τού ελληνικού λαού.Εσύ ό γουρλομάτης καί όλη ή συμμορία.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.