Μικάιλα Ντεμάιτερ: Αυτή είναι η εντυπωσιακή αθλήτρια που σαρώνει σε social media και OnlyFans – Δείτε φωτογραφίες

Κοινοποίηση:
jhgfkjghjh

H Μικάιλα Ντεμάιτερ κατάλαβε ότι χαραμίζεται στο χόκεϊ επί πάγου και αποφάσισε να το εγκαταλείψει και να «επενδύσει» στα «πλούσια» προσόντα της. 

Το εντυπωσιακό της μπούστο, οι καμπύλες του κορμιού της και η διάθεση της να… παίξει με τον φακό και με την κάμερα την έκαναν παγκοσμίως γνωστή.

Από τότε που αποφάσισε να βγάλει την στολή του τερματοφύλακα των Bluewater Hawks και να φορέσει μπικίνι και καυτά εσώρουχα άρχισε να βλέπει τον λογαριασμό της στην τράπεζα να απογειώνεται.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Έχει ανοίξει και σελίδα στο OnlyFans στην οποία “ανεβάζει” ακόμη πιο καυτές φωτογραφίες και βίντεο με αυτούς που θέλουν να την βλέπουν να μιλούν για την συνέπειά της.

Η καριέρα στο χόκεϊ για το κορίτσι από το Οντάριο κράτησε μόλις 4 χρόνια και δεν της έφερε ούτε χρήμα, ούτε δόξα. Οι υποστηρικτές και ακόλουθοί της ζητούν από εκείνη φωτογραφίες με μπικίνι και με κοντές φούστες.

«Είναι ώρα να πούμε αντίο στο χόκεϊ επί πάγου. Είναι καιρός να γυρίσω σελίδα και να περάσω στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου, για πρώτη φορά δεν θα είναι Νο1 στη ζωή μου το χόκεϊ. Είμαι ενθουσιασμένη για το μέλλον μου και ετοιμάζω εκπλήξεις» είχε γράψει η αθλήτρια όταν αποφάσισε να αποσυρθεί.

Ήδη στο Instagram έχει 3.2 εκατ. followers ενώ στο TikTok έχει 2.6 εκατ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αφηστε ρε την κοπελα να εκφραστει.Στο κατω κατω,αντικειμενικα,δεν χαλαει την αισθητικη κανενος

  2. Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση, το πως όλες με απέραντη ευκολία γινονται π@@τ@νες…..Τι αισχη έχουμε ακόμα να δούμε μπροστά μας!

    1. Εχεις πολύ ύποπτο θέμα: Γιατί να μην δείχνει ότι είναι ΟΜΟΡΦΗ και ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ; Μηπως σ’αρέσουν οι
      Μαύρες;… Μηπως σ’αρέσουν οι άλλες ,με την Μπούργκα,κουκουλωτικό πέρα για πέρα,έως και τα μάτια που κρύβει; Πως πια καποιοι είστε με το μίσος για την γυναίκα,και θέλετε να το εμφανίσετε για “ηθικό”.
      Αντε πια απο’δω!

Comments are closed.