Μια 90χρονη η πρώτη που εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού!

Κοινοποίηση:
emvoliasmosgb

Η Μάργκαρετ Κίναν, μια 90χρονη γιαγιά από τη Βρετανία, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έκανε το εμβόλιο της Pfizer κατά της Covid-19 εκτός του πλαισίου των δοκιμών, μετά την κλινική έγκρισή του.

Η Κίναν έκανε το εμβόλιο στο τοπικό νοσοκομείο της στο Κόβεντρι της κεντρικής Αγγλίας σήμερα το πρωί στις 08:31 (ώρα Ελλάδας).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. στην ελισαβετ επρεπε να κανουν το πρωτο εμβολιο

  2. Η γιαγιά μου θύμισε το παλιό ανέκδοτο με τον γέρο. Μια φορά ένας γέρος ξεψύχαγε. Άκουσε θόρυβο στο δωμάτιο και νομίζοντας ότι είναι ο γιός του φωνάζει “Χάρη Χάρη εσύ είσαι?” Οπότε του απαντάει μια φωνή “Όχι αλλά κοντά έπεσες”. Βρε γιαγιά τι το θέλεις το εμβόλιο στα 90? Νομίζεις ότι θα ξεφύγεις από τον Χάρη?

  3. Άνθρωποι τέτοιας ηλικίας δεν έχουν μέλλον μόνο παρελθόν (το παρόν είναι σχήμα λόγου, μέχρι να πεις την λέξη έγινε παρελθόν). Τι τους νοιάζει; Και δεν είναι είδηση αυτή αλλά προπαγάνδα. Τουλάχιστον εμάς θα μας δώσουν την δυνατότητα να επιλέξουμε ποιο εμβόλιο θα κάνουμε αφού εκ των πραγμάτων το κάνουν υποχρεωτικό;

  4. …καλή αυτή η επικοινωνιακή μ@λ@κί@…για τους βλάκες όμως….η 90χρονη είτε το έκανε είτε όχι είναι το ίδιο….δεν θα προλάβει λόγω ηλικίας να υποστεί τις παρενέργειες αυτής την γονιδιακής θεραπείας….

  5. Εάν βγάλει γενια είναι σε καλό δρόμο το εμβόλιο

    1. Και σε ακόμη καλύτερο αν της επανέλθει η περίοδος και αρχίσει πάλι το φίκι φίκι.

Comments are closed.