Μια απάντηση στην Ντόρα Μπακογιάννη για τα… ακρογιάλια!

Κοινοποίηση:
ΜΠΑΚΟ

Σε συνέντευξη της η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι η Τουρκία έχει ατελείωτες ακρογιαλιές στο Αιγαίο, άρα έχει και δικαιώματα σε αυτό. Μετά από το «δεν έχω ταμπού» που είχε δηλώσει για τη συνεκμετάλλευση ,έρχονται τα ακρογιάλια της Τουρκίας που είναι «ατελείωτα».

Οι αριθμοί άλλα λένε και καλό είναι να μην τους αποφεύγουν οι πολιτικοί μας, ειδικά όταν θέλουν να μιλήσουν για εθνικά θέματα.

1. Σύμφωνα με το World Factbook της CIA, η Ελλάδα έχει μήκος ακτογραμμών 13676 χλμ. (11η θέση παγκοσμίως) ενώ η Τουρκία έχει 7.200 χλμ. (17η θέση παγκοσμίως.

2. Σύμφωνα με το World Resources Institute (WRI),  η Ελλάδα έχει μήκος ακτογραμμών 15.147 χλμ. (19η θέση παγκοσμίως) ενώ η Τουρκία έχει 8.140 χλμ. (31η θέση παγκοσμίως.

Οι διαφορές οφείλονται στον τρόπο μέτρησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Η οριοθέτηση των συνορων επηλθε με τις συνθήκες της Λωζανης και του Λονδίνου μετά από πολεμικές συρράξεις. Τετοιου ειδους οριοθέτηση αλλάζει μονο με νέα συρραξη και νέα συνθηκη κατοπιν. Μολων λαβε.

  2. Δικαιωμα στο Αιγαιο εχουν μονον οσοι πολεμησαν και εχεισαν το αιμα τους γ αυτο
    αυτοι που το απεκτησαν με το ιδιο τους το αιμα.
    Η Μπακογιανη καθεται στην ξαπλοστρα της και θελει νμα δορισει το Αιγαιο στους Τουρκαλαδες,.
    Το Αιγαιο δεν ειναι τσιφλικη της Μπακογιανη και κανενος πολιτικου προδοτη
    το Αιγαιο ανοικει στους Ελληνες των οποιων οι πατερες πολεμησαν και θυσιασυτηκαν γ αυτο.
    Η Μπακογιανη ας συμμαζεψει το σκασμενο στομα της που κοντυευει να σκασει απο τα εκατομυρια που απομυζα απο τον Ελληνικο λαο ,διοτι δεν γνωριζει αν αυριο βρρισκεται στην πολυθρονα της και δεν την στειλει μαζι με τους αλλους πολιτικους προδοτες κλοτσιδον στα σπιτια τους ο Ελληνικος λαος.
    Στους Τουρκαλαδες να χαρισει ολη της την περιουσια και ολα της τα τσιφλικια αν τους αγαπαει τοσο πολυ και να μας αδειαζει την καρεκλα διοτι η αγρια φατσα της και το στομα που ανοιξε σαν ταφος που θελει να θαψει την Ελλαδα μας ενοχλει.

  3. Ακούγεται ότι ένας δικαστικός θα είναι υποψήφιος να τεθεί επικεφαλής του κόμματος «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη.

    Πέρα από την προσωπικότητα του ατόμου, το όλο σκηνικό θα γίνει για να ξεπεραστεί ο «σκόπελος» του Αρείου Πάγου και να κατέλθει στις εκλογές.

    Πολύ περίεργο αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος έχει στενή σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

    1. Kατι τεττοια κανουν και μετα ψαχνονται εδω αφησαν τον γνωστο Μιχαλολια το αδελφακη του Κηρ Νικου να κανει οτι γουσταρει εντος της Χρυσης Αυγης με τα γνωστα αποτελεσματα αφου ο εν λογο κηριος παντα ηταν φερεφωνο της Νδουλας

  4. μονο εδώ αυτό με τα κωλόσογα (Μητσοτάκηδες,Παπανδρέου,Καραμαν Αλήδες,Κεφαλογιάννηδες,Χατζηγάκηδες και εσχάτως Μπακογιάννηδες) . Σε σοβαρές χώρες δεν θα βρείς απόγονους στα κοινοβούλια π.χ. (λέω τυχαία μερικά ονόματα) Ρήγκαν,Θάτσερ,Μέητζορ,Μπλέρ,(ακόμη και Κλίντον που πήγε να κατέβει η σύζυγος αλλά πήρε πούλο), Μιτεράν,Γιέλτσιν,Γκορμπατσόφ και ένα σωρό άλλα ισχυρά ονόματα της πολιτικής, Εξαίρεση ο βλάξ Μπούς τζούνιορ και ο Τριντό στον Καναδά. Αλλά αυτό εδώ με διαδόχους και γόνους πολιτικών οικογενειών μόνο εδώ θα το βρείς. Ούτε καν Ιταλία ή Ισπανία.

  5. σατανοθήλυκο!!!!! Π@ρνη πολυτελείας!!!! Ξεχ΄νάει το σημαντικότερο!!! Οι “ακρογιαλιές” αυτές…είναι ποτισμένες με αίμα ελλήνων … είτε βυζαντινών, είτε της τουρκοκρατίας είτε και πιο σύγχρονα στην Μικρασία και αργότερα στα Σεπτεμβριανά του 55, το διωγμό του 64 και τελευταία με την Κύπρο…..

  6. Βρωμιαρα και μονο που την βλεπει κανεις ειναι σίχαμα.
    Και για ναχουμε καλο ρωτημα γιατι μωρη φακλανα στα 4 χρονια διακυβερνησης του κουλη δεν σε διορισε πουθενα;
    Μαλλον κατι ηξερε ο κουλης οτι θα τα κανεις παλι θαλασσα οπως παντα γιαυτο.
    Οχι οτι αυτος τακανε καλυτερα δλδ σκατα τακανε

  7. Αφου τους ανεχομαστε καλα μας κανουν Εχουν καταλαβει σε τι ηλιθιους απευθηνονται γιαυτο και εχουν το θρασος να λενε αυτα που λενε Στο χερι μας ειναι να τους εξαφανησουμε για να σωθει η Ελλαδα μας

  8. Ρεσιταλ προδοσιας, παρα πεντε των εκλογων, μπας και ακουσει κανενας απ’ εξω και κανουν τον γιοκα της παλι πρωθυπουργο. Δωσε δωσε κατι μπορει να παρουμε με την λογικη των “Ελληνων” Βοργιων. Μας θεωρουν και υπανθρωπους που μας κουμανταρουν. Αλλα μην νομιζετε οτι ειναι και το πρωτο IQ στην εξυπναδα, στην προδοσια ναι, για να καταλαβει οτι και οι ακτες των νησιων αποτελουν ακτογραμμη ενος κρατους, εκτος απο αυτες της ηπειρωτικης χωρας. Η διαφορα στην μετρηση, ειναι λογω του οτι δεν υπολογιζονται οι κολποι τους θεωρουν κλειστους, εκτος απο της Ντορας που ηταν παντα ανοικτος και φαρδυς.

    1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Απίστευτος επίλογος που τον σκέφτηκες. Φοβερός.

  9. Η ΝΤΟΡΟΦΑΚΛΑΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΒΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΕΝΩ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΤΥΡΡΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑΜΕΙΑ……

  10. το μητσοτακε’ι’κο εναι το πιο επιθτικο καρκινωμα στην χωρα μας !!! ας και μην ξεχναμε οτι και αυτη ειναι απογονος του κατοχικου προδοτη και συνεργατη των ναζογερμανων ( αλλοι εχουν το ονομα και αλλοι εχουν την χαρι ) και δεν θα ησυχασουν εαν δεν ξεπουλησουν και καταστρεψουν τελειως την χωρα … ακατανοητο ειναι μερικοι ( ας πουμε ελληνες ) να τρεχουν ξωπισω τους και βοηθουν να πραγματοποιησουν τους σκοπους για να αποτελειωσουν την Ελλαδιτσα μας !!!!δεν ακουτε δεν βλεπετε τι εστι μητσοτακε’ι’κο ???? αν αγαπτατε την πατριδα μας ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!

  11. Πάρε τους μούλους γιούς σου μπακοκούληδες και εξαφανιστείτε λαμόγια.

  12. Αντε γαμήσου Ντόρα, θα μου πεις ποιος θα βρεθεί, θα σου πει η Αξενέρα.

  13. Κυρα Ντορα αφου “μεγαλουργεις” στη πλατη του αδικοχαμενου συζυγου σου Παυλου Μπακογιαννη, πηγαινε να καθαρισεις πρωτα τα παραλια της Ιωνιας απο το αιμα του σφαγμενου και διωγμενου Ελληνισμου απο τους Μογγολους! Ζητα και τη βοηθεια του….μεγαλου ηγετη Ελευθεριου Βενιζελου του τοτε δοσιλογου στις ξενες “συμμαχικες” δυναμεις!

  14. Καλά τής τα είπατε κύριε Χίο στην εκπομπή σας. Έχουμε πληθυσμό το 1/8 σε σχέση με την Τουρκία και διπλάσια σε μήκος ακτογραμμή; Ευλογημένη χώρα. Τα νησιά από την αρχή του κόσμου, όταν δημιουργήθηκαν τα έθνη, ανήκουν στην Ελλάδα. Και έτσι θα παραμείνουν, γιατί είναι θέλημα Θεού.

  15. Ξεπέρασε τον εαυτό του το ανθελληνικό τόξο και τώρα που πέφτουνε συναγωνίζονται με τσίπρα και υπόλοιπους για την πιο φιλοτουρκική δήλωση! Βέβαια η δήλωση του τσίπρα”η θάλασσα δεν έχει σύνορα” είναι η πιο προδοτική. Αλλά έρχεται σε αντίθεση με την μάνα του κούλη που προσπαθεί να πει ότι η θάλασσα έχει σύνορα και είναι τουρκικά, αφού οι τούρκοι έχουν ακρογιαλιά! Μαυρίστε τους 300 των πρεσπών.

  16. Η πιο αποτυχημένη Υπουργός Εξωτερικών και Δήμαρχος Αθηναίων με θητεία μόλις 2 έτη! Όπου κι αν πέρασε ήταν κατώτερη των περιστάσεων και με μειωμένη πολιτική αντίληψη!

  17. για κοίτα καλύτερα, μήπως έχει και …γουναράδικα στα ακρογιάλια ! λολ

  18. Αυτί που υπονοει η Ντόρα με τις ακρογιαλιές σημαίνει εξαφανιση των νησιών μας και μοίρασμα του Αιγαίου στη μεση….δηλαδή παράδοση εθνικής κυριαρχίας…
    Ώρα να μιλήσει ο ελληνικός λαός ….πριν φτάσουμε στο Γουδί. ..

    1. Κυριαρχία δώσαμε δώσαμε τίποτα σε στεριά και θάλασσα αν θες κάτι γίνεται

  19. Οτι και να λεμε οτι και να γραφουμε τζαμπα το ξεπουλιμα εχει γινει στον κουμπαρο τησ ντορασ ερντογαν ασ τα βλεπουν οι κριτηκαροι αυτα αντισ να βγαζουν μαντιναδες και να γλυφουν

Comments are closed.