Μια αγέλη αγριογούρουνων βολτάρει ανάμεσα στους τουρίστες μιας παραλίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

Μια αγέλη αγριογούρουνων βολτάρει ανάμεσα στους τουρίστες μιας παραλίας

Μια σουρεαλιστική σκηνή με αγριογούρουνα παρουσιάστηκε μπροστά στα μάτια των τουριστών που απολάμβαναν τον ήλιο στην παραλία San Fruottuoso, στη Λιγουρία

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η βόλτα μιας ομάδας αγριογούρουνων, πιθανότατα μιας μητέρας με τα μικρά της, που περιφέρονταν στην ιταλική παραλία του San Fruttuoso στο Camogli, ενώ ήταν γεμάτη λουόμενους.

Τα αγριογούρουνα πέρασαν άφοβα ανάμεσα στους τουρίστες, πιθανότατα αναζητώντας κάτι να φάνε, αφού περπάτησαν στα μονοπάτια του πάρκου Portofino και έφτασαν στη θάλασσα.

Παραταγμένα και κινούμενα σε ομάδες η μια δίπλα στην άλλη, έφτασαν στη μέση της κατάμεστης παραλίας . Οι άνθρωποι, σχεδόν όλοι με μαγιό και πιθανώς κυρίως τουρίστες, παρακολούθησαν ως επί το πλείστον τη σκηνή με περιέργεια, ενώ πολλοί παρέμεναν γαλήνια καθισμένοι στις πετσέτες τους. Κάποιος σηκώθηκε και έκανε να φύγει, αλλά δεν υπήρχαν σκηνές ταραχής.

Ωστόσο, η έκτακτη ανάγκη που συνδέεται με τα ζώα αυτά συνεχίζεται, αφού μια 35χρονη γυναίκα δαγκώθηκε κοντά στην Piazza Palermo την περασμένη εβδομάδα.

Λίγα λεπτά μετά την άφιξή τους αποχώρησαν

Εντούτοις, όλα τέλειωσαν σε λίγα λεπτά: τα αγριογούρουνα περπάτησαν ανενόχλητα στην παραλία, πλησίασαν μερικά σακίδια που ακουμπούσαν στο έδαφος μαζί με τις πετσέτες. Προσπάθησαν να ψάξουν για φαγητό σε έναν κάδο απορριμμάτων στο πεζοδρόμιο, αλλά προφανώς δεν τα κατάφεραν.

Στη συνέχεια μετά από λίγα λεπτά απομακρύνθηκαν, για να πάρουν την υπόγεια διάβαση από την οποία είχαν φτάσει. Όλα κάτω από το βλέμμα των τουριστών με τα κινητά τηλέφωνα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Την κακομοίρα, ήθελε να ταΐσει τα παιδιά της.

Comments are closed.