Μητσοτάκης στον Ant1 – Σκηνοθετημένο διαζύγιο για να βολευτούν Τσίπρας και Καμμένος

Κοινοποίηση:
1

Συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού

Σκηνοθετημένο είναι το διαζύγιο των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ επισήμανε ξεκινώντας να απαντά στον Νίκο Χατζηνικολάου, στον ΑΝΤ1 ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οπως τόνισε, Τσίπρας και καμμένος βρίσκονται σε απόλυτη συνεννόηση για να βολευτούν και οι δύο: Ο ένας για να μην βάλει την υπογραφή του στη Συμφωνία των Πρεσπών και ο άλλος για να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης. Δανείζει βουλευτές για να αποσπάσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, ο κ.Τσίπρας», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Με λίγα λόγια ό κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει καί πάλιν εμμέσως, ότι τό όνομα “Μακεδονία” στήν σύνθετη ονομασία τής Συμφωνίας τών Πρεσπών, είναι αποδεκτό από τήν ΝΔ . Εχει αντιρρήσεις στίς άλλες παράπλευρες απώλειες δηλ. Γλώσσα, Εθνοτητα κ.ο.κ.

  2. Ειναι συνταγματικο με 150 βουλευτες να περναει ενα τοσο σοβαρο θεμα?το 180 που ειναι?

  3. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ……….

  4. δεν μπορει να κυβερνηση ο κυρικος την ελλαδα και δεν ειμαι καχυποπτος πολιτης οπως αναφερειο κυριος μας εχει αποδειξει η νδ οτι αυτη εκοψε ΤΟ ΕΚΑΣ την αναπηρικη συνταξη με το κονσερτο ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ για να σταθει στην καρεκλα Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΩΝ ΛΙΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΑΣΟΚΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ……………ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ Η ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΑ ΝΟΣΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ Η ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ 67% ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ 50% ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΓΩ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ …………………….ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑ……..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ 347 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 760 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑΖΗΣΩ ΜΠΟΡΩ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΣΥΜΠΡΑΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ………………….ΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Η ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ……………………….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ …………………..ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΕΚΑΣ ………………ΚΑΛΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ …………..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ………ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ …………………..ΟΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ …………………………..

Comments are closed.