Μητσοτάκης: Δεν έχω καμία υποχρέωση να δέχομαι στην Ελλάδα οικονομικούς μετανάστες

Κοινοποίηση:
dfhfd

«Υπήρξαν επιχειρησιακά ζητήματα, που δεν σχετίζονται με την άσκηση της πολιτικής για το μεταναστευτικό, που οδήγησαν στην απόφαση για επανίδρυση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ακολούθησε το makeleio.gr στο facebook για να μαθαίνεις τα πάντα πρώτος

Τόνισε πως ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα κάνει διορθωτικές κινήσεις όταν χρειάζονται. «Αν γνώριζα αυτά που γνωρίζω σήμερα πριν έξι μήνες δεν θα καταργούσα το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής γι’αυτό και έσπευσα να το επανιδρύσω», ανέφερε.

Και συμπλήρωσε ότι: «Ο σχεδιασμός είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με την προηγούμενη κυβέρνηση. Φύλαξη συνόρων, επιστροφές, αποσυμφόρηση νησιών και κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα. Ουδείς αλάθητος. Και μία κυβέρνηση που παράγει πολύ πολιτική με θάρρος όπου εντοπίζονται λάθη θα διορθώνονται».

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζοντας ανέφερε ότι: «Έχουμε άλλη πολιτική. Φαίνεται και στον Εβρο. Δείτε τι γίνεται με την αλλαγή του πλαισίου για το άσυλο. Όποιος καινούριος αιτούντας άσυλο έρχεται, μέσα σε δύο μήνες, πρέπει να ξέρουμε αν δικαιούται άσυλο. Αλλιώς να επιστρέφει στην Τουρκία.

Κανείς επί ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολιόταν με όσους μετανάστες έμπαιναν στη χώρα, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης. Δήλωναν ότι είναι ευάλωτοι και τους άφηναν να πηγαίνουν στην ενδοχώρα, είπε χαρακτηριστικά.

Όποιος γνωρίζει ότι δεν είναι πρόσφυγας και δεν δικαιούται άσυλο μην κάνει τον κόπο να έρθει στην Ελλάδα». Και συμπλήρωσε: «Έκαναν (σσ. ο ΣΥΡΙΖΑ) την Ελλάδα ένα μαγνήτη. Δεν έχω καμία υποχρέωση να δέχομαι στην Ελλάδα κανέναν οικονομικό μετανάστη».

Για τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών ανέφερε: «Τα νούμερα των δομών φιλοξενίας δεν είναι τόσο μεγάλα ώστε να προκαλούν τόσες αντιδράσεις. Να είστε σίγουροι ότι οι δομές θα γίνουν και ας υπάρχουν αντιδράσεις. Θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τον σχεδιασμό. Οι δομές θα γίνουν. Η μεγάλη παρουσία μεταναστευτικών ροών είναι λογικό να πιέζει τις τοπικές κοινωνίες. Θα υπάρχουν αντισταθμιστικά οφέλη προς τις τοπικές κοινωνίες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ!!!!! ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ !!!ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ????? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΟΗΤΕ????? ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΓΚΛΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΗΧΕΣ ΜΟΥΣΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ 1000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΥΘΥΝΕ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ !!!!

  2. Κε Μητσοτακη τι θα πει οι καινουριοι που ερχονται και δεν ειναι προσφυγες, που δεν ειναι, θα γυριζουν πισω;;;;;;;; Γιατι οι παλιοι που ηρθαν επι Τσιπρα ηταν ολοι προσφυγες;;;;;;; Γιατι δεν μαζευετε και τους παλιους λαθροεποικους να τους στειλετε πισω;;;;;;; Δεν βλεπετε οτι η χωρα δεν μπορει αλλα τετοια φορτια και ο λαος αντιδρα;;;;;;;; Και τις Ελληνοποιησεις του Τσιπρα να τις ακυρωσετε, το εκανε για να παρει τις ψηφους τους, αδιαφοροντας για την χωρα!!!!!!! Μιλατε για φυλαξη συνορων!!!!!!!!!! Τι εκδους φυλαξη;;;;;;;;Φυλαξη σημαινει δεν αφινω τις βαρκες να αποβιβασουν λαθρο στα νησια!!!!!!!!! Τωρα οτι ερχεται το δεχεσθε!!!!!!! Φθανει η κοροιδια!!!!!!!! Σταματηστε τον λαθροεποικισμο της χωρας επιτελους!!!!!!!!!

  3. Αγαπητέ Στέφανε,

    Μάλιστα Αγαπητέ Κυριάκο, Συμφωνούμε Απολύτως Ότι ΔΕΝ Έχεις Καμία Υποχρέωση να Δέχεσαι στην Ελλάδα Κανέναν Οικονομικό Μετανάστη. Όμως 7 Μήνες Τώρα, Αυτό Κάνεις και Εσύ, το Ίδιο που Έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ, από τη Στιγμή που οι Ροές από την Τουρκία Συνεχίζονται με Αμείωτη Ένταση. Γιατί ΔΕΝ Εφαρμόζεις την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, για να Είμαστε Μαζί σου και οι Νεοδημοκράτες Ψηφοφόροι;

    Αναφέρθηκες στους Νέους Λαθρο-Μετανάστες που Αιτούντες Άσυλο, και τη Διαδικασία Ασύλου που Πρέπει να Ακολουθείται. Με Εκείνους που Είναι Ήδη Εγκατεστημένοι στα Νησιά και την Ενδοχώρα, τι θα Γίνει; Όλοι Αυτοί, Αφού ΔΕΝ Μπορούν να Μετακινηθούν στην Ευρώπη, Λόγω του Ότι η Ευρώπη ΔΕΝ τους Δέχεται, θα Παραμείνουν και θα ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ στην Ελλάδα;

    Αυτό το Οποίο Λες: “Να είστε σίγουροι ότι οι δομές θα γίνουν και ας υπάρχουν αντιδράσεις”, Ακούγεται Κάπως Φασιστικό. Αγνόησε τις Αντιδράσεις των Τοπικών Κοινωνιών και ΤΟΤΕ θα Καταλάβεις Ποιός θα Ρίξει την Κυβέρνηση της ΝΔ, οι Ίδιοι οι Νεοδημοκράτες.

    Ποιά Είναι τα Αντισταθμιστικά Οφέλη για τις Τοπικές Κοινωνίες Αγαπητέ Κυριάκο, να Εργάζονται οι Λαθρο-Μετανάστες και οι ΈΛΛΗΝΕΣ να Είναι στην ΑΝΕΡΓΙΑ, και να Αναγκάζονται να Φεύγουν για το Εξωτερικό;

    Για να Δούμε το 2020, Αγαπητέ Κυριάκο, ΠΩΣ Διεξαχθεί η Τουριστική Περίοδος στα Νησιά. Ποιός ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ή Όποιος Άλλος Πολίτης από Άλλη Χώρα που Επιθυμεί να Κάνει Διακοπές στην Ελλάδα σε Κάποιο Νησί, θα Έλθει με την Οικογένειά του, Όταν Γνωρίζει Ότι θα Κινδυνεύσει η Ζωή του, από τις Εγκληματικές Πράξεις στις Οποίες Προβαίνουν οι Λαθρο-Μετανάστες ( Κλοπές, Ληστείες, Διαρρήξεις, Βιασμοί, … ); Θα Προτιμήσει Ασφαλώς να Πάει σε Κάποια Άλλη Χώρα.

    Αγαπητέ Κυριάκο Άλλαξε Γραμμή Πλεύσης στο ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, Όσο Είναι Ακόμη Καιρός, Διότι οι Αντιδράσεις των Τοπικών Κοινωνιών Ολοένα και Αυξάνονται και ΔΕΝ Αρκεί η Προπαγάνδα των Μεγάλων ΜΜΕ Ώστε να Κατευνασθούν οι Αντιδράσεις του Κόσμου. Θα Αναγκασθείς εκ των Πραγμάτων να Προκηρύξεις Πρόωρες Εκλογές.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  4. Δεν τους θελουμε στην Ελλαδα μας.
    Αν τους θελετε ,τα μαζευτε και φευγετε ολοι μαζι Γουρλοματη και κανενα νεο κεντρο δεν θα γινει

  5. Κύριε Μητσοτάκη, εκεί που υπάρχουν αντιδράσεις και δικαίως, είναι ψηφοφόροι σου. Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι, ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν αντιδράσεις . Εαν συνεχίσεις αυτόν τον τρόπο που έχεις υιοθετήσει δηλαδή το “ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ κι ας διαφωνείτε ” αυτοί όλοι που σε ψηφίσαμε, πολύ απλά το ψηφαλακι μας θα το ρίξουμε αλλου…. Μπορείς όμως, να χτίσεις μια “δομή” διπλά στο σπίτι των παιδιών σου, μήπως και μας αλλάξεις γνώμη …. Το ίδιο έκανες και με τον περιβόητο αντικαπνιστικο. Είσαι σοβαρός? Σου είπε κανείς ότι θέλουμε να γίνουμε Δύση? Σε πληροφορώ λοιπόν οτι είμαι πολύ περηφανη που ειμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

Comments are closed.