Μητροπολίτης έδιωξε τους αστυνομικούς από την εκκλησία: «Περάστε έξω, είστε ανεπιθύμητοι»

Κοινοποίηση:
1

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου με ανακοίνωσή της αποκάλυψε το επεισόδιο που υπήρξε με τον Μητροπολίτη Χίου Μάρκου, ανήμερα της εορτής των Ταξιαρχών στα Μεστά.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου, ο Μητροπολίτης Μάρκου μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο, άρχισε να τους φωνάζει πως είναι ανεπιθύμητοι και τους έδιωξε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η αστυνομία ήταν παρούσα στην Πανηγυρική Εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα Μεστά της Χίου, παρουσία του Μητροπολίτη Χίου. Βέβαια φέτος οι συνθήκες είναι διαφορετικές λόγω της πανδημίας.

Κατά την είσοδο του Σεβασμιότατου στο προαύλιο χώρο του Ι. Ναού οι δύο «άτυχοι» συνάδελφοι μας, που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, έτυχαν μιας άκρως απαξιωτικής συμπεριφοράς.

Μόλις τους αντίκρισε άρχισε να φωνάζει

«Περάστε έξω, είστε ανεπιθύμητοι εντός του χώρου της εκκλησίας, δεν είμαστε εγκληματίες για να βρίσκεστε εδώ» και όλα αυτά χτυπώντας την ποιμαντορική ράβδο δυνατά στο έδαφος.

Άραγε από πού μας έδιωχνε;

Οι συνάδελφοι ντροπιασμένοι και έπειτα από διαταγές που έλαβαν από την Υπηρεσία αποχώρησαν από τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, δεχόμενοι την στήριξη και την συμπαράσταση των παρευρισκομένων.

Λυπόμαστε που στον οίκο του Θεού οι συνάδελφοι μας δέχτηκαν τέτοια υποτιμητική συμπεριφορά από τον άνθρωπο που θα έπρεπε να δείχνει έμπρακτα την αγάπη του στο ποίμνιό του.

Δεν δεχόμαστε απαξίωση από Κανέναν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

71 Σχόλια

  1. Μπράβο στο μητροπολίτη οι ένοπλοι ταγματασφαλίτες του καθεστώτως δεν έχουν καμμιά δουλειά σε μια θρησκευτική συνάθροιση πιστών που θέλουν να εορτάσουν, άλλωστε είναι γνωστή η φράση “τα του Μητσοτάκη τω Μητσοτάκι και τα του Θεού τω Θεώ”

  2. Έλα λωληδες κάνετε πως δε σας άρεσε κιόλας. Με τη ράβδο στο κεφάλι έπρεπε να σας βαράει. Πάτε σε κανα τζάμι για οθωμανικό.

  3. Σε τζαμί ντεν πάει γκιατί ιμάμι κόψει κεφάλι. Άει να χαθείτε, όλοι οι συνδικάλες τους δουλεύουν όλους, τις ίδιες μ@λ@κίες λένε. “Δεν θα ανεχτούμε…” “…….το νέο νομοσχέδιο αποτελεί κόκκινη γραμμή” αλλά τελικά παίζουν τον ρόλο του αβανταδόρου. Κρίμα, διότι στα δύσκολα χρόνια, ο κόσμος έστρεψε την εμπιστοσύνη του στους ενστόλους αλλά δυστυχώς, αυτοί έχουν παραδοθεί άλλους αφεντάδες, με ποδιές και καπελάκια…

  4. Οι Έλληνες πρέπει να ενωθουμε μην πέφτουμε στην παγίδα του διαιρε και βασίλευε που μας έστησαν αλλιώς τελειώσαμε οι εχθροί είναι πολλοί

  5. Με τα μυαλά που κουβαλάτε εδώ μέσα, δεν θα αργήσει να μας ξανακυβερνήσει ο τούρκος και οι βολεμενοι θα είναι ξανά οι παπάδες.

    1. Ο/Η Η κυνοβολευτική δειμοκρατία βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα λέει:

      Ίσα μωρή τουρκάλα ράφτρα που έβγαλες και συμπέρασμα.
      Όξω κι εσύ που δεν είσαι βολεμένος.

  6. καλά τους είπε δεν κουράστηκαν μόνον μέσα σε ορθόδοξες εκκλησίες, να πάνε μέσα και σε τζαμί να ελέξουν

  7. Και πολύ καλά έκανε.
    Οι αστυνομικοί είναι πρώτοι στη λίστα όταν θ’αρχίσουν τα πανηγύρια.

  8. Ζωσμενοι με τα πιστόλια θέλουν να μπουν στη εκκλησία να κάνουν έλεγχο αλλά δεν τολμούν να πάνε στο τζαμί,στα μεγαλα σούπερ μάρκετ(καρτέλ)γιατί ο κ.Προισταμενος παίζει το παιχνίδι των πολιτικαντηδων μπας και γίνει Αρχηγος.Αρχηγός,σε αυτόν δλδ που καταλήγει η σακούλα και τη μοιράζεται με τους κουστουματους.Όμως ο παπας δε ζει σε άλλο κόσμο,ξέρει με ποιους έχει να κάνει,ξέρει γιατί έχει διάκριση.Έχει να κάνει με το ταγκαλακι που παίρνει εντολές από τη στοά του σκοτεινού αφέντη.

  9. Βγάλτε όλο το κόμπλεξ σας ραγιάδες πρόβατα. Ψηφίζετε πάντα με βάση το προσωπικό σας συμφέρον και την βολεψη σας και τώρα σας φταίει η αστυνομία. Όταν θα χρειαστείτε κάτι όμως να φωνάξετε τον δεσπότη να σας ξελασπωσει και να μην παίρνετε τηλέφωνο και κλαίτε παρακαλώντας. ΓΙΔΙΑ Ε ΓΙΔΙΑ

    1. Τόλη, οι ένστολοι πήραν την εμπιστοσύνη του κόσμου, όταν άρχισε η αηδία με τα μνημόνια. Αν όλοι οι ένστολοι λειτουργούσαμε άψογα, δεν θα τρώγαμε τόσο φτύσιμο. Θυμήσου τα δακρυγόνα στους γέρους, την βία στις Σκουριές, στους κατοίκους της Λέσβου που θέλανε την ησυχία τους, Εκτός αν εσύ τα βλέπεις όλα εντάξει.

  10. Άξιος!!!
    Μπράβο στο μητροπολίτη και πάλι μπράβο!!!
    Οσο για τους αστυνομικούς θα τους πω ένα πράγμα. Η ελληνική σημαία που φοράτε στη στολή έχει Σταυρό πάνω της. Το σταυρό που σας φυλάει καθημερινά. Μην τα βάλετε με την εκκλησία γιατί κακό του κεφαλιού σας. Μην γίνεται υποχείρια του μαλακα του Κούλη και των ξένων αφεντικών του. Μην γίνεται πιόνια και εσείς της ΝΤΠ. Όλοι μαζί πρέπει να πολεμήσουμε την ΝΤΠ και τους τσιπροκουληδες.

    Θεός πανω απ ολα. Γιατί ακόμα και ολο τον κόσμο να κληρονομήσεις, αν δεν έχεις με το μέρος σου τον Θεό είσαι χαμένος απο χέρι.

    Τα σώματα ασφαλείας πρέπει να αντισταθούν σε αυτήν την παράνοια.

  11. Γινανε και μη μου απτου οι μπατσοι που σπανε στο ξυλο γεροντακια!!!!! Καλα σας εκανε ρε!!!!!!!!! Κανετε και τις μυξοπαρθενες!!!!!!!!!

  12. Μπράβο πάτερ. Μπάτσοι σας σιχαίνονται όλοι να το ξέρετε. Είστε χειρότερα σκουπίδια ακόμη και από πολιτικούς και δημοσιογράφους.

  13. Η εκκλησία ΔΕΝ χρειάζεται αστυνομοκρατία, μη ξεχνάμε οτι εντός του ναού ότσν τελείται λειτουργία δεν μπορεί να γίνει σύλληψη, ούτε να κόβονται πρόστιμα. Ακόμα και οι γερμανοί όταν γινόταν λειτουργία η μυστήριο κατεύαζαν τα όπλα.

  14. Λάλησε ο γέροντας, ας πετάξει τα ρασα Καλύτερα, είναι ντροπή αυτό που έκανε. Άνθρωπος του Θεού ντεμέκ κ αντιδια καλαβρεζικα.

  15. ΟΛΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,,,,ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,,,,Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ….ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ…ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ……ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΑΣΙΣΑΚΙΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ …..ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΤΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ,,,,,…ΚΑΙ ΑΙΝΤΕ,,,,,.ΓΙΝΑΤΕ ΚΡΙΤΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ….ΠΡΟΒΑΤΑ……

    1. Οι πρώτοι που παραβιάζουν τους νόμους είναι οι πολιτικοί που τους δημιουργούν. Και μη ξεχνάς ότι υπάρχουν και αντισυνταγματικοί νόμοι.

  16. Το σωστό είναι να μην διώχνεται κανείς – ωστόσο – καλό είναι να σκεφθούν και οι αστυνομικοί (όλοι) την έως τώρα συμπεριφορά τους σε ποικίλες περιπτώσεις. και να μην ξεχνάνε ότι και αυτοί σε πολλές περιπτώσεις διώχνουν τους πιστούς από τους Ι.Ν. “φιλοδωρόντας” τους και με πρόστιμα.

  17. Και να την ακουτε καλα την Ραβδο πως βρονταει στο εδαφος! Μπορει να σας στειλει καταρες και αρρωστειες στις οικογενειες σας

  18. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΠΕΙΝΑ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΝΑ ΣΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ 3 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ.ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ,ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ.ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ .ΕΣΕΙ ΛΕΓΑΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ.ΡΕ ΟΥΣΤ

  19. αρχισαν τα οργανα νομιζαν θα μεναν ετσι με οσα κανουν ???

  20. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΡΑΒΔΟ ΚΑΤΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΡΑΒΔΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ??????

  21. Κακιασμενη αδερφη η Μαρκελα της Χιου… δεν αντεχε να βλεπει τεκνα

  22. ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΑΜΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….

  23. 10.000 χιλιάδες μπραβο Σεβασμιώτατε Μητροπολίτη.Διώξε τούς Ες Ες (SS) καί τούς μπράβους τού γουρλομάτη από τήν εκκλησία.Είναι όλοι τους αντίχριστοι καί σατανιστές.Μαθητές καί καί απόφοιτοι τής λέσχης Μπιλτερμπεργκ
    καί τήε μεγάλης στοάς όπως η εξολοθρευτής τών Ελληνόπουλων δεσπινίς Κεραμέως.
    Ζήτω η πατρίδα,ζήτω η θρησκεία,ζήτω η οικογένεια.
    Γιάννης Λάκων

    1. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διώξει κάποιον από το τραπέζι του Ιησού. Όλοι ειναι καλοδεχούμενοι. Απλά ο δεσποτας έβαλε τον εαυτό του πάνω από τον Θεό. Θανάσιμο αμάρτημα.

      1. Στο τραπέζι του Ιησού με στολή κι εν ώρα υπηρεσίας όπως η φρουρά του Αρχιερέως ΚαΪΆφα; Δε μας τα λες και τόσο χριστιανικά !

        1. Στολή φόραγε κι ο δεσπότης και είχε και ράβδο που τη χτυπούσε. Αν είναι δυνατό, σήμερα να επιβιώνουν μεσαιωνικά, κοσμικά εξωεκκλησιαστικά στοιχεία, τα οποία επιβλήθηκαν από τους ξένους τυράννους, τους Οθωμανούς. Τα τελευταία χρόνια η ράβδος δεν έχει καμία αξία όσον αφορά την εφαρμογή βίας. Η Εκκλησία δε χρησιμοποιούσε ποτέ βία. Όσες φορές πήραν το λόγο ανεξέλεγκτα, ακραία στοιχεία, οδήγησαν σε φανατισμούς και ακρότητες. Χριστιανοί και μάλιστα επίσκοποι δεν ήταν μόνο εκείνοι που εδίωξαν την Υπατία, αλλά και τον αρχιεπίσκοπο Ιωάννη το Χρυσόστομο. Οι οποίοι μάλιστα έκαναν και ψευδοσύνοδο στη Δρυ και χρησιμοποίησαν εκτός από τον όχλο που φανάτισαν και Ρωμαίους πραιτωριανούς οι οποίοι διέκοψαν βαπτίσεις και λειτουργίες μέσα σε ναούς. Κι ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος ούτε μίτρα φορούσε, ούτε είχε ράβδο. Το ίδιο και οι υπόλοιποι διδάσκαλοι της Οικουμένης(4ος αιώνας μ. Χ.)
          Οι εν λόγω αστυνομικοί δεν έκαναν κάτι τέτοιο. Ψυχραιμία, παιδιά, μην κρίνετε την Εκκλησία με βάση τα προσωπικά σας συμφέροντα και κλίσεις. Η Εκκλησία δεν μπορεί να συσχηματιστεί με μίση και πάθη που αναπτύχτηκαν τα νεότερα χρόνια μεταξύ των μελών της ούτε να κάνει το ένα μέλος καλύτερο από το άλλο. Συνιστώ αυτοσυγκράτηση και υπακοή στους κληρικούς κι όχι εσείς να τους συμβουλεύετε, γιατί τους παρασύρετε σε κοσμικές, συναισθηματικές και κομματικές παρεκτροπές.
          Δε μας αφορά η ανάπτυξη όλων αυτών των επιχειρημάτων που μπορεί να είναι σωστά γιά τους ακόλουθους κάποιας ιδεολογίας, αλλά δεν είναι καθόλου χρήσιμα γιά τα μέλη της Εκκλησίας η οποία πάντα ανοιγόταν στον κόσμο και δεν περιοριζόταν από δίκαιους και παραδοσιακούς δήθεν περιορισμούς και αξίες, όπως ήταν η ακροβυστία.
          Τ’ ακούτε, θεματοφύλακες της πίστης; Σε όλες τις επιστολές του ο Παύλος, δε χτυπάει τόσο τους καταχτητές, όσο τους συμπατριώτες του που τον κυνηγούσαν, τους Ιουδαίους που ως Φαρισαίοι, επέμεναν στην τήρηση του θεσμού της ακροβυστίας κι εκεί έμειναν, ενώ ο Χριστιανισμός προχώρησε κι έφτασε εδώ που είναι σήμερα. Δε θα τον γυρίσετε εσείς πίσω με τους φόβους και τις ντροπές σας.

          1. τι αερολογίες λες πάλι ο ίδιος ο Χρίστος τους έδιωξε έξω από το ναο του Πατρός Του που τον είχαν μετατρέψει σε εμπόριο με μαστίγιο όσον αφορά την αμφίεση των ιερέων ασχολησου με την δική σου περιβολή και ασε τους άλλους. Ήρθε κανένας να σε κρίνει εσένα τι φοράς και πως κυκλοφορείς άντε ο καθένας έχει γνώμη και άποψη και για αυτά που δεν τον αφορούν ….

          2. Απ’το Χριστό τι ζητούσαν οι αρχιερείς του Ιουδαϊσμού; Δεν του ζητούσαν να σιωπά,να μην λέει ότι είναι ο Υιός του Θεού; Γιατί δεν έκανε υπακοή δίνοντας το παράδειγμα που εσύ ζητάς;

            Αποκ. 3,14 Καὶ τῷ ἀγγέλῳ τῆς ἐν Λαοδικείᾳ ἐκκλησίας γράψον· τάδε λέγει ὁ ἀμήν, ὁ μάρτυς ὁ πιστὸς καὶ ἀληθινός, ἡ ἀρχὴ τῆς κτίσεως τοῦ Θεοῦ·
            Αποκ. 3,15 οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός.
            Αποκ. 3,16 οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου.

      2. Ήταν σε υπηρεσία γράφει το άρθρο και όχι για πνευματικούς λόγους … Κοινώς για ρουφιανεμα και πρόστιμα άρα πολυ καλα έκανε και τους έδιωξε όπως και ο Κύριος έδιωξε τους εμπόρους έξω απο τον ναό .

      3. @ Τονυ
        Ο ίδιος ο Ιησούς έδιωξε από τον Οίκο του Θεού (Ναό Σολομώντος) τους βλάσφημους (επαγγελματίες) που βεβήλωναν τον ιερό χώρο … και μάλιστα τους έδιωξε χρησιμοποιώντας βία (φραγγέλιο) …
        Θανάσιμο αμάρτημα είναι η βλάσφημη ενέργεια των αστυνομικών που πήγαν να τιμωρήσουν τους ευσεβείς προσκυνητές την ώρα τέλεσης της θείας λειτουργίας, όχι η στάση του Μητροπολίτη που προστάτευσε την ιερότητα του χώρου, αλλά και το θρησκευτικό δικαίωμα των πιστών …
        Από ποιό «τραπέζι του Ιησού» , λες ότι τους έδιωξε ;;;
        Ποιος σου είπε ότι παρίσταντο εκεί για να προσκυνήσουν ή για να παρακολουθήσουν την θεία λειτουργία ή ακόμη και για να μετάσχουν της θείας μεταλήψεως ;;; (σ.σ. τραπέζι του Ιησού νοείται η συμμετοχή στην θεία λατρεία και στην θεία κοινωνία) – Η ανακοίνωση των ιδίων των αστυνομικών αναφέρει ότι αυτοί «βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία», τουθ΄όπερ σημαίνει ότι είχαν λάβει τις δέουσες εντολές να κυνηγήσουν τους εκκλησιαζομένους και να τους βεβαιώσουν πρόστιμα … Ηλίου φαεινότερον …
        Ο «δεσποτας» (κατά την δική σου ορολογία), λοιπόν, ΔΕΝ «έβαλε τον εαυτό του πάνω από τον Θεό», αλλά ενήργησε ως εκπρόσωπος του Θεού και απομάκρυνε, ΩΣ ΩΦΕΙΛΕ, από τον Οίκο του (Θεού), τους ασεβείς, προστατεύοντας τον χώρο και τους πιστούς, από την βεβήλωση και τον διωγμό, αντίστοιχα …

        1. Οι συγκρίσεις που γίνονται με τον ίδιο το Χριστό ότι τάχα εφάρμοσε βία εναντίον των εμπόρων, φυσικά και αποδείχνουν την ανθρώπινη φύση του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι υπόδειγμα στους επισκόπους που ακολούθησαν ως σήμερα. Το παράδειγμα είναι αφελέστατο και μάλιστα θλιβερό όπλο στα χέρια των οποιωνδήποτε μεταγενέστερων επισκόπων που φανάτιζαν τους πιστούς. Μελετήστε παρακαλώ το βίο του αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου που σήμερα τιμούμε τη μνήμη του. Αυτή τη δικαιολογημένη βία του Χριστού επικαλούνταν όλοι εκείνοι οι επίορκοι επίσκοποι που βυσσοδόμησαν εναντίον του και ξεσήκωσαν τον όχλο να σύρει βαπτιζόμενους και άλλους πιστούς από τους ναούς και να οδηγήσει τον ίδιο τον αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως στην εξορία στη μακρινή Κουκουσό κι από κεί στην ακόμα πιό μικρή Πιτυούντα μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού κι εκεί να τελευτήσει.
          Τέτοια έχουν γίνει αργότερα κι από αιρετικούς επισκόπους εικονομάχους και λοιπά. Η βία εφαρμόστηκε ένθεν κι ένθεν. Αλλά ποιός γελοιοποιήθηκε και απομυθοποιήθηκε στο τέλος; Ποιός έχασε; Η Ορθόδοξη Εκκλησία, γιατί τονίστηκαν οι ανθρώπινες αδυναμίες της και σχετικοποιήθηκε η αποστολή της με αποτέλεσμα τις μύριες αιρέσεις του σήμερα. Η Εκκλησία δεν είναι σύλλογος με ανθρώπινη κεφαλή, αλλά θεανθρώπινος οργανισμός με κεφαλή του Χριστού.
          Αφήστε τα παραδείγματα από τις Γραφές. Κι εγώ κληρικός είμαι και μάλιστα θεολόγος. Ευλογώ την ερευνητική σας διάθεση, αλλά μέχρι εκεί. Αυτά που εσείς βρίσκετε τώρα, τα έχουμε βρεί κι εμείς πριν από 30 χρόνια, αλλά έχουμε περάσει το στάδιο του ενθουσιασμού που είστε εσείς. Χρειάζεται δημιουργική αξιοποίησή τους κι όχι να τα πετάμε στο βρόντο όπως πετούσανε κάποτε οι αριστεροί τα τσιτάτα του Μαρξ και του Λένιν χωρίς και οι ίδιοι να καταλαβαίνουν τί λένε.

  24. Αν και δεν είμαι χριστιανός, είμαι της Αρχαίας Ελληνικής Θρησκείας ωστόσο με αυτήν την πράξη συμφωνώ καλώς τους πέταξε έξω και αυτό το Νταβατζήδικο “Δεν δεχόμαστε απαξίωση από Κανέναν».” να τα πείτε στους γονείς σας τομάρια μπάτσοι που αντί να εφαρμόζετε πιστά το σύνταγμα εφαρμόζετε όλα τα αντισυνταγματικά παράνομα και κάνετε και κατάχρηση εξουσίας !
    Στις διαδηλώσεις ρίψει χημικών επιτρέπεται ΝΑΙ η ΟΧΙ και αν ΝΑΙ βάσει ποιου νόμου ;
    Επιτρέπετε να δέρνετε τον κόσμο πάνοπλοι για λογαριασμό των πολιτικών τους οποίους πληρώνουμε εμείς όπως και εσάς και τα ρούχα σας και τον οπλισμό σας ;
    Ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξης σας ; Για την ασφάλεια του ΛΑΟΥ ;
    Ποια ασφάλεια μια συμμορία και μαφία είστε !

  25. Εσείς «κύριοι» που «Δεν δέχεστε απαξίωση από Κανέναν», προφανώς αγνοείτε ή υποκρίνεστε ότι αγνοείτε το αληθές γεγονός ότι έχετε ΗΔΗ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ από ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, για την αήθη στάση σας απέναντί του, καταχρώμενοι την εξουσία που σας παρέχει ο νόμος για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (όχι τον ανελέητο διωγμό) του ΄Ελληνα πολίτη …
    Η «δακρύβρεχτη» ανακοίνωσή σας περί της «φετινής παρουσίας της αστυνομίας στην Πανηγυρική Εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών», όχι μόνον δεν συγκινεί κανέναν, αλλά απεναντίας προκαλεί μεγάλο θυμό και οργή, επειδή η αστυνομία ΔΕΝ παρέστη εκεί για να τιμήσει τους Παμμέγιστους Ταξιάρχες, αλλά για να τιμωρήσει τους πιστούς χριστιανούς που πήγαν για να τιμήσουν τους Παμμέγιστους Ταξιάρχες …
    Μόνοι σας επιδιώξατε και καταφέρατε την απαξίωσή σας, «κύριοι», διότι επιλέξατε να παίξετε τον ρόλο του ρουφιάνου, του πιονιού, του τσιρακιού, του χαρατσο-εισπράκτορα των πολιτικών ανδρείκελων, αντί να είστε στο πλευρό του Έλληνα πολίτη, από το υστέρημα του οποίου, παρεμπιπτόντως, αμείβεσθε .
    Σε όλες τις αγωνιώδεις και μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των Ελλήνων πολιτών (για την Μακεδονία μας, για τα ανθρώπινα δικαιώματά μας, για τα εργασιακά δικαιώματά μας, για τα συνταξιοδοτικά δικαιώματά μας, για τα θρησκευτικά δικαιώματά μας, κλπ.), εσείς, με βούρδουλα, με χημικά, με συλλήψεις, με πρωτοφανή βία, βρισκόσασταν ΠΑΝΤΟΤΕ απέναντί μας. Προτιμήσατε τα εύσημα των «αφεντικών» σας από την αγάπη και τον σεβασμό των Ελλήνων συμπολιτών σας. «΄Αξιος ο μισθός σας» (!!!), αχαρακτήριστα και απαράδεκτα τσουτσέκια του άθλιου φασιστικού συστήματος … Να παραμείνετε πιστοί σε αυτούς, ρε, που ξεπουλούν την Ιερή Πατρίδα, τα ΥΨΙΣΤΑ ιδανικά, τις ΑΞΙΕΣ και τις πατρογονικές παραδόσεις του Ελληνικού ΄Εθνους … Ο Ελληνικός Λαός ΔΕΝ σας χρειάζεται … Είστε παντού ανεπιθύμητοι (σε ναούς, σε δρόμους, σε πλατείες, σε γειτονιές, σε παραλίες, σε σχολεία, κλπ.), επειδή παύσατε πλέον (προ πολλού) να προστατεύετε τον ΄Ελληνα πολίτη και ταχθήκατε αποκλειστικά και μόνον υπέρ της αμέριστης προστασίας και φροντίδας υπέρ των –πάσης φύσεως- λαμογιών και λαθροεποικιστών …
    Ο σεβασμός, η καταξίωση, η τιμή και η υπόληψη στο πρόσωπο κάποιου, ΔΕΝ επιβάλλεται, «κύριοι», ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ και ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ … Κι εσείς εμπνεύσατε και κερδίσατε το μένος, το μίσος, την απέχθεια, την απαξίωση και την χλεύη από τον ΄Ελληνα πολίτη.
    Πολύ σωστά και δίκαια, σας αντιμετώπισε ο Μητροπολίτης Χίου και ΕΥΓΕ ΤΟΥ που προστάτευσε, με σθένος και αυταπάρνηση, το ποίμνιό του, από εσάς τους ΑΝΑΛΓΗΤΟΥΣ διώκτες του …
    Πάψε, λοιπόν να κλαίγεστε …
    ΟΥΔΕΙΣ, σας συμμερίζεται, ΟΥΔΕΙΣ σας λυπάται …
    ΄Ο, τι δίδετε, εισπράττετε (= συμπαντική νομοτέλεια) …

  26. Οι “χριστιανοί ” που αρθρογράφησαν με βωμολοχίες του τύπου: όξω τομάρια, ουστ ξεφτίλες κωλόμπατσοι, λούστηδες, λεγεωνάριοι του Καίσαρος, είναι έτσι κι αλλιώς πριν αρθρογραφήσουν, εκτός Εκκλησίας. Λέει ο Ιωάννης ο Δαμασκηνός στη δεύτερη ευχή του Ευχελαίου “ότι τον ερχόμενον προς με ου μη εκβάλλω έξω” που είναι παρμένο από την Αγία Γραφή. Αλλά δεν περιμένω να τα γνωρίζει αυτά ο όχλος κι ο εσμός των φανατικών “χριστιανών” που οδήγησαν και στην αρχαιότητα τη σπουδαία φυσικό Υπατία στο θάνατο.
    Η Εκκλησία δε χρειάζεται αυτά τα υποκείμενα που επαναπαύονται στην παγιωμένη κυριαρχία των σχέσεων που επικρατούν στο εσωτερικό της, αλλά τις επαναπροσδιορίζει με κάθε ευκαιρία. Έτσι, κανείς ιερέας δεν είναι αλάθητος, όπως ισχύει στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία με τον Πάπα. Στην προκείμενη περίπτωση, κι αν οι αστυνομικοί βρίσκονταν σε διαταγμένη υπηρεσία, ήταν πάνω απ’ όλα χριστιανοί ορθόδοξοι, πρόβατα λογικά της ποίμνης του σεβασμιοτάτου Μάρκου κι όχι λεγεωνάριοι και δυνάμεις κατοχής όπως αφελέστατα συγχέουν μερικοί εδώ μέσα με τα λεγόμενά τους. Κι έτσι έπρεπε να αντιμετωπιστούν από τον ίδιο.
    Τα υπόλοιπα, αφορούν τους ίδιους τους σχολιαστές, μιας και συχνά συγχέουν την πολιτική με την Εκκλησία. Η Εκκλησία δεν πολιτεύεται, αγκαλιάζει όλον τον κόσμο, ακόμα και τους μετανάστες. Έτσι μεγάλωσε από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Αν λειτουργούσε με το μυαλό των πορωμένων εδώ μέσα, θα ήταν ακόμα μία απλή ιουδαϊκή αίρεση.

    1. αυτή την καραμέλα να την λες με το συναφι σου και ερμήνευε σωστά τα εδάφια του ευαγγελίου και όχι όπως σε συμφέρει στο όνομα της τάχα αγαποσυνης μη τα ισοπεδώνεις όλα. Αγαπάτε αλλήλους είπε και αγαπα τον πλησίον σου ως εαυτόν σου είπε αλλά ποιος είναι ο πλησίον θέλει πολύ συζήτηση και θεολογική συζήτηση αφήστε της αγαπούλες και τα love story Ακούστε τον μητροπολίτη Μόρφου που βάζει τα πράγματα στη θέση τους…. προφανώς και πλησίον δεν είναι ο καθένας που απλά δηλώνει ορθόδοξος χριστιανός και όμως κρατεί αντίχριστες πράξεις και προφανώς πλησίον δεν είναι ο κάθε αλλόθρησκος σφαχτης που μπήκε στην Ελλάδα με το έτσι θέλω για να καταλυσει την πίστη και την πατρίδα των Ελλήνων….. αν θέλεις περαιτέρω διάλογο εδώ είμαστε να στα εξηγησω μην κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε. Παρακαλώ το site σας όπως αναρτήσει το σχόλιο μου. Ευχαριστώ και καλή δύναμη εν Χριστό σε όλους τους ορθόδοξους Χριστιανούς λογο και έργο. …

  27. Γιατί δεν πάνε στα τζάμια οι μπάτσοι? Φοβούνται μην τους αποκεφαλίσουν?

  28. Όταν δένεται παπάδες και κυνηγάτε πατριώτες είναι καλά ?

  29. Προχτές έβαλαν πρόστιμο σε μία χήρα που πήγε στο μνήμα του άνδρα της,εκεί που δεν υπήρχε κανείς. Δεν σεβάστηκαν ούτε ντράπηκαν την απύθμενη θλίψη της. Πιθανότατα να της έκοψαν και τα λεφτά όλου του μηνός. Στις εκκλησίες είναι αυτοί που επιβάλλουν τα λουκέτα. Αν πάει ένας άνθρωπος να ανάψει ένα κερί θα είναι εκεί να του επιβάλλουν το πρόστιμο σε ένα κράτος όπου φροντίζει να είναι άνεργο ή άεργο ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Η κυβέρνηση ανακήρυξε τη Θεία Κοινωνία μολυσματική,τον ίδιο τον Ιησού Χριστό δηλαδή και κατ’ουσίαν απαιτεί απ’όλους-πρωτίστως από τους ιερείς-την άρνηση της πίστης τους. Πάλι δια της αστυνομίας επιβάλλεται αυτό. Πώς μπορούν οι διώχτες να είναι επιθυμητοί; Και μη κοροϊδευόμαστε,όλα αυτά που γίνονται είναι άκρως αντισυνταγματικά.

  30. ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ

  31. Άξιος και η αστυνομια αν θέλει να κάνει την δουλειά της σε παει να πισει κανα έμπορο ναρκωτικών κανα λαθρομεταναστη κ.α και ας αφήσει τους ιερής να κάνουν το θεάρεστο έργο

  32. Η αστυνομία ειναι ο εχθρος του λαου και ο προστατης των πολιτικων

  33. ΚΩΛΟ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΙΟΥ ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ!!!!
    ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝAΣΤΩΝ-ΤΖΑΜΙΩΝ-HOTSPOT KAI KATA ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ!!!

  34. «Λυπόμαστε που στον οίκο του Θεού οι συνάδελφοι μας δέχτηκαν τέτοια υποτιμητική συμπεριφορά από τον άνθρωπο που θα έπρεπε να δείχνει έμπρακτα την αγάπη του στο ποίμνιό του.»

    Οι συνάδελφοί σας έχουν μετατραπεί σε θεραπαινίδες του Συστήματος εξουσίας και πραιτωριανούς της εκάστοτε κυβέρνησης. Έχει αρχίσει να σας σιχαίνεται ο Λαός, καθώς όχι μόνο δεν τον προστατεύετε από τους κοινούς εγκληματίες, αλλά γίνεστε το μέσο επιβολής μιας νέας δικτατορίας με συνταγματική προσωπίδα. Είσαστε ικανοί μόνο για να διαλύσετε με χημικά καμιά συγκέντρωση συνταξιούχων και να κόβετε κλήσεις για παράβαση του ορίου ταχύτητος.
    Και τον Τσαουσέσκου στη Ρουμανία η αστυνομία τον στήριξε μέχρι τέλους, μέχρι που παρενέβη ο στρατός και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους…

  35. ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ. Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  36. Όξω ρε λούστηδες από τον ναό,αλλού τα πρόστιμά σας,τσουτσέκια

  37. Συγχαρητήρια στον ιερέα, εύγε !!!!!
    Όσο για τα “όργανα” της ανομίας ας πάψουν να πουλάνε προστασία σε λαθροναρκέμπορους
    και σε κάθε λογής λαθροκακοποιό.
    Μας λέγανε ότι ο συριζα δεν τους άφηνε να κάνουν τη δουλειά τους.
    Τώρα που δεν υπάρχει συριζα, η ν.δ. φταίει ?
    ας πάψουν να κυνηγάνε Έλληνες και να συμβιβαστούν με το νόμιμο μηνιάτικό τους.
    Είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα των λάθρων που αποφέρει
    πολύ μαύρο χρήμα στους επίορκους.

  38. Ο/Η αφορισμένος αντίχριστος δρακουλοϊός=καντεμιά στην Ελλάδα λέει:

    Θίχτηκαν οι κακοπληρωνόμενοι κομισσάριοι της φαύλης κυβέρνησης.
    Πολύ καλά, και λίγα τους είπε.
    Αυτοί δεν δέρνουν και χαρατσώνουν τους Έλληνες πολίτες για……
    1 Τη Μακεδονία μας.
    2 Τον κοροϊδοϊό.
    3 ,4, 5, 6….. και ότι άλλο κα..ώσει στους εκάστοτε αρπαγείς της εξουσίας;

    Μη θίγεστε αλλά να φοβάστε για αυτά που έρχονται… όταν ο κόσμος δε θα ‘χει τίποτα να χάσει….
    Και αυτοί που τους παρηγόρησαν άν δεν είναι συγγενείς τους είναι άθλιοι.

  39. Εδω οι αστυνομικοι γινανε οι λεγεοναριοι του Καισαρος και κυνηγουν τους πιστους που θελουν να εκκλησιαστουν,τους εμποδιζουν απο την θεια λετουργια τη θεια κοινωνια ,κλεινουν Εκκλησιες
    επιβαλλουν αυστηρα προστιμα στους πιστους
    πως επρεπε να αντιμετωπισει ο Μητροπολιτης τους λεγιοναριους ,τους του Καισαρος και τον Καισαρα
    μετα απο τοσο διωγμο με λυσα και μανι απου υφισταται η Εκκλησια εκ μερους τους, και ζητανε και ρεστα ,
    σαν φιλους του Χριστου η σαν εχθρους του Χριστου,
    μην ξεχναται οτι ο Χριστος συνετριψε τους εχθρους του υπο των ποδων του.
    Η σταση της πολιτειας ειναι εχθρικη εναντι της Εκκλησιας ,αλλα ανεχτηκη στις πανθρησκειες,

  40. Οταν δεχεστε ομως να εκτελειτε προδοτικες εντολες κατα των συμπατριωτων σας, τοτε δεν ντρεπεστε ιδιαιτερα!! Τωρα που σας στα ειπε ο πατερ μες τα μουτρα, δε σας αρεσε!! την αληθεια σας ειπε.

  41. Μπράβο Δέσποτα πολυ καλα τους έκανες την επόμενη φορά αφόρισε τους.

  42. Μα δεν πήγαν για να προσκυνήσουν,για,αστυνομευση πήγαν και για να κοψουνκανενα πρόστιμο,καλά έκανε και τους πέταξε εξω

  43. Ευτυχως υπαρχουν και ιερεις αντρες! Επιτελους με την ευγενεια δεν βγαινει τιποτα! Δεν βλεπετε οτι καταπατωνται βασικες αρχες της ανθρωπινης υπαρξης; Οι αστυνομικοι ας κοψουν κανενα προστιμο για μασκα και οι εγκληματιες αλλοδαποι να ξεσαλωνουν ελευθεροι!

  44. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ & ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ , ΕΞΑΛΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΦΕΡΩΝΤΑΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ , ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΗ !!

    1. Tάφο όλοι κωλόμπατσοι, σκυλιά του συστήματος. Ουστ.

    2. Δεν είναι παιδιά του λαού όσοι εκτελούν εντολές σατανικής κυβέρνησης.
      Και μην μου πεις κι εσύ ότι την δουλειά τους κάνουν.
      Και οι μαφιόζοι την δουλειά τους κάνουν..
      Το να ισχυρίζεται κάποιος ότι κάνει την δουλειά του, και ότι εκτελεί εντολές,
      δεν σημαίνει ότι είναι και σωστός και έντιμος.
      Και αυτοί που σταύρωσαν τον Χριστό,
      την δουλειά τους κάνανε και εκτελούσαν εντολές.
      Και αυτοί που πέταγαν τους Χριστιανούς στα λιοντάρια,
      την δουλειά τους κάνανε και εκτελούσαν εντολές.
      Και οι στρατηγοί του Χίτλερ, που προξένησαν εκατομμύρια νεκρούς,
      την δουλειά τους κάνανε και εκτελούσαν εντολές.
      Άντε με τους ανεγκέφαλους που γίνονται αστυνομικοί, και μας κυνηγούν μέσα στους ναούς κατ εντολή μιας σατανικής κυβέρνησης.
      Αυτοί που δεν θέλουν απαξίωση σήμερα, αύριο, ακριβώς οι ίδιοι μπορεί να πάνε να πετάξουν έξω απ τον ναό τον Μητροπολίτη τάδε, κατ εντολή των σατανιστών ΜητσοΔράκουλα και ΣκορδαΛιά.
      Θα πλακώνουν εμένα, και θα με απαξιώνουν, που θέλω να μπω σ’ έναν ναό να προσευχηθώ…κλπ κλπ κλπ
      Πρέπει να αντιληφθούν τι κάνουν και να παραιτηθούν όλοι τους….και…και…
      ….μπορώ να γράψω πάρα πολλά, αλλά προτιμώ να σταματήσω εδώ.

    3. ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ. Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  45. Έκανε αυτό που του είπε η συνείδησή του. Αν έκανε καλά ή όχι δε θα το κρίνουμε εμείς.

Comments are closed.