Μητροπολίτης Κοζάνης: Κάντε το εμβόλιο – Όσοι λένε όχι είναι δήθεν χριστιανοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

«Αν η επιστημονική κοινότητα δεν πιστεύει στον Θεό είναι δικό της πρόβλημα. Αλλά αυτά που μας λέει είναι σωστά».


Οι εποχές περίεργες και πολλοί κληρικοί δεν δείχνουν απλά ενθουσιασμένοι εμπρός στην ιδέα του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό αλλά εκφράζουν μία εντυπωσιακή προσήλωση στα όσα λέει η κρατική επιτροπή «ειδικών» αλλά και η διεθνής κοινότητα.

Σε αυτή την κατεύθυνση χαρακτηρίζουν δήθεν χριστιανούς, όσους ιερείς και κοσμικούς αναπτύσσουν αμφιβολίες για τα εμβόλια, εισακούοντας άλλους επιστήμονες εκτός επιτροπής, οι οποίοι έχουν καταθέσει εύλογους προβληματισμούς για το συγκεκριμένο εμβόλιο που δόθηκε με αστραπιαίες διαδικασίες, μην λαμβάνοντας υπόψη τυχόν μελλοντικές παρενέργειες.
Ένας από αυτούς τους ιερείς είναι ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης Παύλος, ο οποίος κατά το σημερινό κήρυγμά του και πριν την κοπή πίτας εντός του Μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Κοζάνη, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Να κάνετε το εμβόλιο και αφήστε κάποιους φανατικούς, δήθεν Χριστιανούς, κληρικούς και λαϊκούς, τους λεγόμενους “Ζηλωτας».

«Η ζηλωτισμός τους είναι εκτός του Ευαγγελίου. Ο Θεός (σ.σ. Γιαχβέ) είπε, δια της Σοφίας Σειράχ (σ.σ. Παλαιά Διαθήκη καμία σχέση με τον Χριστό) να ακούμε την επιστημονική κοινότητα . Αν η επιστημονική κοινότητα δεν πιστεύει στον Θεό είναι δικό της πρόβλημα. Αλλά αυτά που μας λέει είναι σωστά», συμπλήρωσε.

Περαιτέρω σχόλια περισσεύουν! Πού να έρθει κάτι άλλο αργότερα, το οποίο δεν θα είναι εμβόλιο αλλά κάτι το οποίο θα πιστοποιεί το εμβόλιο, θα εμφυτεύεται και ενδεχομένως χωρίς αυτό να μην μπορείς, ούτε να πουλάς ούτε να αγοράζεις.

ΑΣΧΕΤΟ: «Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι των όλων», Κοσμάς ο Αιτωλός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εσυ πατερ που τα ξέρεις καλυτερα ο ΘΕΟΣ δε μας έδωσε την ελεύθερη βουληση;πως μας ζητάς να σκυψουμε το κεφάλι;την ελευθερία και την ζωή μας μόνο ο ΘΕΟΣ μπορεί να μας την παρει όταν φυγουμε από τον ψευτικο τουτο κοσμο

  2. Μπορεί να εμβολιάστηκε με υπόθετο, κάνοντας χρήση οργανικού εμβόλου και να του άρεσε Καλές εμβολές, εσχατόγερε.

  3. Μα επιστημονες ακουνε και οσοι εχουν διαφορετικες αποψεις για το αναξιοπιστο τεστ, την “πανδημια” που εχουμε καθε χρονο οπως ειπε και ο κ.Τσιοδρας και το μεγαλο ρισκο αναξιοπιστων εμβολιων με διαπλεκομενες επιτροπες εγκρισης..Το εχασε τελειως το θεμα ο αιρετικος δεσποτης , πως θα μπορουσε αλλωστε να ειναι διαφορετικα…Χα χα “ζηλωτες”, ολοι μα ολοι οι αγιοι ζηλωτές ηταν…Ειπε ο πνευματικος τενεκες ειρωνια και μονο θεοστραβοι τυπολατρες τον πιστευουν …

  4. Σωστος ιεραρχης. Απομονωστε τους πορωμενους χουνταιους

  5. ΤΟ ΞΈΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΨΗΦΊΣΑΤΕ ΚΟΥΛΗ

  6. Μεγάλη και γνωστή λουμπινα ο εξ Αμερικής ορμώμενος…. Αν και κοζανιτης, δεν τον αναγνωρίζω για δεσπότη της Κοζάνης. Ουστ κοπριά…. Μπεεεε

    1. ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙ και αυτον και τους αλλους .ΜΗΠΩΣ δεν γνωριζουν οτι εχει μεσα ΕΚΤΡΩΘΕΝΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΤΟ
      ΕΜΒΟΛΙΟ?μηπως δεν γνωριζουν ΠΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ειχαμε ?ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ απο το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΔΩΣΑΝ
      ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ κανουμε το ΕΜΒΟΛΙΟ.

Comments are closed.