ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: «ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΛΩΣΣΕΣ, ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ ΕΚΑΝΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mitropolitis-kozanis

«Αν δεν επιστρέψει η γυναίκα στο σπίτι της και να μαζέψει – σαν την κλώσσα – τα πουλάκια κάτω από τις φτερούγες της, έτσι θα πορεύονται τα παιδιά», ανέφερε ο μητροπολίτης Κοζάνης

«Δεν είπα τις γυναίκες κλώσσες, είπα να προσέχουν τα παιδιά τους», ανέφερε στο MEGA ο μητροπολίτης Κοζάνης, τονίζοντας ότι «έκανα παρομοίωση».

Υπενθυμίζεται ότι ο μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης κάλεσε τις γυναίκες «να επιστρέψουν στο «βασίλειό» τους, που είναι το σπίτι τους, και να «μαζέψουν σαν τις κλώσες τα πουλάκια κάτω από τις φτερούγες τους», ώστε να μπορέσει να αντιμετωπιστεί η έξαρση της βίας των ανηλίκων.

«Αν δεν επιστρέψει η γυναίκα στο σπίτι της και να μαζέψει – σαν την κλώσα – τα πουλάκια κάτω από τις φτερούγες της, έτσι θα πορεύονται τα παιδιά, θα εγκληματούν το ένα στο άλλο» συνέχισε ο μητροπολίτης Κοζάνης.

Μάλιστα ο ίδιος μπόρεσε να καταλάβει ότι η δήλωσή του θα προκαλέσει αντιδράσεις, λέγοντας ότι «θα γίνει σεισμός με αυτό που θα πω, αλλά δεν έχω πρόβλημα, γιατί είναι η αλήθεια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Γιατί τον λένε ταγκανικα….όταν τον έδιωξαν από προτοσυγκελο του Αμβρόσιου στο Αίγιο κα πήγε δέκα χρόνια Αμερική για να ξεχαστεί το θέμα ……βάρα παλαμάκια ουουου

  2. Ας οψεται η μεταπολιτευση που εξαναγκασε και τους δυο συζυγους στο μεροκαματο για να βγει περα το σπιτι! Τα παιδακια μεγαλωνουν σχεδον μονα τους με οτι αυτο σημαινει! Οτι κατσει απο ανατροφη!

  3. οι αχρηστες πλεον γυναικες δεν ενδιαφερονται για οικογενεια. μαθανε στις σχολες πως η μαρξιστικη δεοντολογια που υποστηριζεται απο το κρατος κομμουνι του μητσοτακη τσιπρα ανδρουλακη τις συμφερει οικονομικα.

  4. Θα έρθει εποχή και ήδη ήρθε που θα ψηφίζουν νόμους αφύσικους. Το φυσιολογικό θα είναι μη φυσιολογικό και το αφύσικο μοντέρνο και εξυγχρονιστικο..

  5. Αυτή είναι η σύγχρονη κατάντια. Το φυσιολογικό να λέγεται αφύσικο και το αφύσικο φυσιολογικό…

  6. Δέν καταλαβαίνουν πάτερ απο παρομοιώσεις και άλλα σχήματα λόγου τα κουμμούνια

    1. Σωστά μιλάει ο ιερέας. Ο ρόλος της γυναίκας και συγκεκριμένα της μάνας είναι παιδαγωγικός. Αν δεν καθοδηγήσει εκείνη πρώτα από όλους το παιδί της, τότε ποιός;;

  7. Πολύ σωστά τα είπε ο μητροπολίτης Κοζάνης…. σαν την κλωσσα που μαζεύει γύρω της τα πουλάκια της, έτσι και η μητέρα πρέπει να έχει τα γύρω της τα παιδάκια της με τη στοργή της, την υπομονή της, την αγάπη της να τα συμβουλεύει, να τα διδάσκει, να βάλει τις βάσεις για να μπορέσουν ν ανοίξουν τις φτερούγες τους όταν έρθει η ώρα… Ο ρόλος της μητέρας είναι ιερός… Σήμερα τ αποδομήσαμε όλα…

  8. ξυρισμα και απελαση πουστ.cπαπατσηδες τουρκοπαπαδες θα πεις τις γυναικες κλωσσες σας πληρονουμε και τρωτε κ πινετε τζαμπα

  9. Καλά τα λεει, βγήκε το κάθε τσουλί στη γύρα και δεν ξέρει τι λέει και τι κάνει. Σπίτι πουθενά, νοικοκυριό πουθενά. Μόνο αλητεία και γλώσσα. Ιράν θέλετε για να στρώσετε λίγο, ινσταγραμοπούτανες όλες, άιντε… Μια χαρά τα είπε!

  10. Μεγάλη αλήθεια είπες πάτερ… αυτό το αποκάλυψε άλλωστε ο David Icke εδώ και χρόνια …δλδ μέσω του φεμινισμού και τις Μαργαρίτες Παπανδρέου ανά τις χώρες βγάλανε σιγά σιγά τις γυναίκες από το σπίτι και το νοικοκυριό τους στην δουλειά την εξωτερική με ΣΚΟΠΟ να αναλάβει η Τιβι..οι ΗΥ και το Ίντερνετ….οι βρωμοπολιτικοι κ οι δημοσιοκαφροι την ΑΝΑΤΡΟΦΗ κ διαπαιδαγώγηση των βλασταριων τους για να φτιάξουν την νέα σάπια κοινωνία που γουστάρουν αυτά τα λαμόγια… Έτσι καταλήξαμε σταδιακά τα χωρίς ανατροφή τέκνα να πλακωνονται στις πλατειες…να πουστρευουν….να φουμαρουν ναρκωτικα …να γουστάρουν μαχμουτιδες αλλαχουμπαριδες και γενικά να βάζουν τα χεράκια τους και να βγάζουν τα ματάκια τους…Αντιλαβου ?????

  11. Όταν κυβερνάει η αριστερήλα έναν τόπο και ελέγχει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την τέχνη το θέατρο, τοτε το φυσιολογικό και το σωστό παρουσιάζεται σαν αφύσικο και κατακριτέο.
    Υ.Γ : οποίος δεν ξέρει ποιο είναι το φυσιολογικό και το σωστό …βουρ στο ψυχιατρείο

  12. Μια χαρά τα είπες Σεβασμιότατε έτσι είναι, οι γυναίκες σήμερα θέλουν να έχουν 5 καρπούζια στις μασχάλες ( δουλειά, παιδιά, σπίτι, άνδρα, διασκέδαση). Πες μας όμως γιατί έβαλες τα μπουζούκια μες στους Ναούς της Κοζάνης ?

  13. Μια χαρά τα είπες παππούλη. Εγώ αναφερόμενη στον εαυτό μου λέω ότι μαζεύω τα παιδιά μου σαν την κλωσσα.

Leave a Response