Μητροπολίτης: «Η γυναίκα, όπως μία κλώσσα, να γυρίσει σπίτι και να μαζέψει τα παιδιά της» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
view-church-architectural-elements-

«Τώρα θα γίνει σεισμός από αυτό που θα πω, γιατί αυτή είναι η αλήθεια».

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αναφορά του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου στις γυναίκες, τις οποίες παρομοίασε με…κλώσσες!!

Κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του μετά την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη το βράδυ της Παρασκευής, ο Μητροπολίτης δήλωσε τα εξής:

«Εάν δεν επιστρέψει η γυναίκα στο βασίλειό της που είναι το σπίτι της και να μαζέψει ως η κλώσσα τα πουλάκια της κάτω από τας πτέρυγάς της, έτσι θα πορεύονται τα παιδιά να εγκληματούν το ένα στο άλλο. Και οι κοπέλες, πω πω πω, γυναίκα, τι πάει να πει γυναίκα, το ωραιότερο πλάσμα που έφτιαξε ο Θεός, το πλέον ευαίσθητο, πλημμυρισμένο από αρετές, για τη μητρότητα και τη συζυγία, χτυπιούνται χειρότερα και από τα γαϊδούρια»:

(Δείτε μετά το 02:03:20 του αποσπάσματος):

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Πως γινεται ρε κοροιδαρες να εχουν αποψη οι δεσποταδες για τις γυναικες ,οταν αυτοι δεν παντρευονται,ως εκ τουτου ειναι ακληροι και αγαμητοι.Ειναι να τρελενεσαι οτι εχουν αποψη επι παντος επιστητου οντες παντελως ασχετοι.!

  2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!

  3. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΙ

    1. Οι γυναίκες σήμερα, δε δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για το κέφι τους. Δουλεύουν για την επιβίωση. Αλλά πού να το καταλάβουν αυτό οι μητροπολίτες, που τα έχουν όλα λυμένα;

  4. Πραγματικά, ὁ λόγος του, μέ συγκίνησε. Πόσες ἀλήθειες εἶπε !!! Μακάρι νά ἦταν ὃλοι οἱ μητροπολῖτες μας σάν αὐτόν καί κυρίως ὁ ἐπικεφαλής Ἱερώνυμος.

  5. Δεν είπε κάτι λάθος, παρεξηγηθηκαμε για το κλωσσα, ποιες παρεξηγηθηκαν?? οι πορ.. ες του συστήματος που τα βγάζουν όλα έξω για κονόμα.

  6. ο Πατερας Θεος εχει μεγαλη υπερηφανια για την δημιουργια των ζωων Του στη γη(αερα και θαλασσα) βλεπε ιωβ!πολλες φορες χρησιμοποιει τα ιδια τα ζωα/κτηνη για να εκπληρωσει εναν σκοπο Του και αλλες χαρακτηρισμους ζωων για να περιγραψει εναν χαρακτηρα…τον ηρωδη τον ειπε αλεπου…ο Χριστος παρομοιωσε τον εαυτο του με καμηλα στην παραβολη…ο ιδιος ο Θεος εχει 4 προσωπα στην Αποκαλυψη..βοδι,αετος,ανθρωπος και λιονταρι πουναι οι 4 “φασεις” του Χριστου στην Αποκαλυψη.

  7. Μπράβο πάπαρε, Κούλη πουσταρά πάρε την ψαροκασέλα σου κι αλέ.

  8. Μια χαρά τα είπε, έχουμε γεμίσει μοντέρνες παρτόλες που έχουν κάνει και τα παιδιά τους σα τα μούτρα τους.

  9. Είναι λόγια τού Ευαγγελίου.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ,ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!
    Γι’αυτό τρώγατε σφαλιάρες επι 21ης Απριλίου😁
    Τις αξίζετε!

  10. Μπράβο στον Μητροπολίτη, οι αλήθειες να ακούγονται. 50 χρόνια ακούμε τις παπαριές των ψετοπροοδευτικων αριστερών θολοκουλτουριαρηδων και η Ελλάδα κατάντησε Μπουρδέλο. Όποιος ενοχλείται ξύδι

  11. Αφου βγηκε ο αριστερος κομμουνιστης ο Τσιπρας πρωθυπουργος και δεν τους ξυρησε ολους να τελειωνουμε δεν υπαρχει ελπιδα 570 χρονια παπαδαριο ουτε στο Ιραν

  12. ΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΓΙΕ ΔΕΣΠΟΤΑ! ΑΛΛΑ Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ. Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ!

  13. Δεν το κοιτάω όλο το βίντεο ρε μαλάκα,με κοροϊδεύεις ρε;
    Και αν είπε έτσι ο παπά μαλακας με το δίκιο του εννοείται ότι οι γυναίκες σπίτι κουζίνα και παιδιά να ξεπετάξει σαν κλωσσα ρε.
    Και αν κάποιος οι καμία που το παίζει άνδρα το βλέπει αλλιώς το θέμα αυτό,ουστ σκλάβοι του κερατά

Leave a Response