Μητροπολίτης Δωδώνης: “Όσοι παπάδες δεν εμβολιάζονται να πάνε σπίτι τους”!

Κοινοποίηση:
dodonis

Το… παραμύθι του υποχρεωτικού εμβολιασμού φαίνεται πως ακολουθούν και αρκετοί ιερείς. Ένας από αυτούς ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, ο οποίος πρότεινε ότι όποιος παπάς δεν εμβολιάζεται να πηγαίνει σπίτι του!

Ο Άγιος Δωδώνης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Επομένως δεν είναι μια προσωπική επιλογή που μπορείς να πεις έτσι γουστάρω. Αυτό αφορά και την κοινωνία, δεν είναι προσωπικό σου θέμα. Για αυτό είχα πει και στον κ. Γεραπετρίτη και στον κ. Κικίλια, ο οποίος σήμερα ευτυχώς είναι υπουργός Τουρισμού, ότι θα πρέπει, με μια μονοκονδυλιά, όσοι μισθοδοτούνται από το Ελληνικό Δημόσιο ή από Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, υποχρεωτικά να εμβολιαστούν. Τελεία και Παύλα. Εγώ προσθέτω και οι παπάδες πρώτοι και καλύτεροι! Και όποιος παπάς δεν εμβολιαστεί να πηγαίνει σπίτι του! Δεν γίνεται διαφορετικά. Δεν έχει δικαίωμα να έρχεται σε επαφή με κόσμο. Αυτοί που είναι αντίθετοι το πληρώνουν…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Μα δεν εχει αγγελικη φατσουλα αυτο το παιδοβουβαλο?? Πατε να σας “ευλογησουν” αυτοι μ@λακες ραγιαδες!! Μην κοιτατε να παρετε τη τυχη στα χερια σας!! Να ακουτε αυτους που σας θελουν προβατα επι σφαγη!

  2. Αυτό δεν είναι το κάθαρμα που πριν κάποια χρόνια έδωσε συνέντευξη σε πορνοπεριοδικό μιλώντας υπέρ των προγαμιαίων σχέσεων;

  3. ρε άθλιε παπά,τι είναι αυτά που λες?? το τέλος του Άρειου το θυμάσαι? Ακριβώς το ίδιο θα έχεις ,εκεί στον απόπατο θα είναι ,για να κλείσεις το στόμα σου μια και καλή!!

  4. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΔΩΔΩΝΗΣ ΚΑΛΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.ΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ.ΞΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.

  5. ουτε εμβολιαζονται οι παπαδες αν δεν το θελουν ουτε στα σπιτια τους θα πανε αν δεν το θελει ο Θεος….ΣΚΟΥΖΕ
    ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ……………………..ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ………….

  6. Ξαναστέλνω μήνυμα. Βγάλτε το “αγιος δωδώνης” γιατί είναι ντροπή να σποκαλούν ένα μητροπολίτη άγιο. Πόσω μάλλον τον συγκεκριμένο που ήταν εναντίον του Χριστόδουλου όταν ο Χριστόδουλος πάλευε τη μασονία. Να παραιτηθεί και να πάει επιτέλους σπίτι του. Να πει για τον συνωστισμό των μπολσεβίκων με την μουσουλμάναω κούκλα αμάλ αλά αν πει τέτοια θέματα θσ δυσαρεστηθούν ο κοκίλιας και ο γεραλετρίτης που τους συμβούλευσε και για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς . Παραιτήσου.

    1. o Χριστόδουλος έφερε τον Πάπα 2 φορές και λέει και το πιστεύω μαζί του υπάρχει εύκολα το βίντεο να δείς δεν πάλευε τίποτα ας τον κρίνει ο θεός τι έπραξε φανερά και κρυφά…

    2. Απόν’ αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του” λέγει μια κυπριακή παροιμία.

  7. Ναι.πρωτα ομως να παν σπιτι τους ολοι οι ομοφυλοφιλοι δεσποταδες και τα ομοφυλοφιλα ρασα. .

  8. Ενας σατανας κρυμμενος πισω απο τα ρασα! Ενα αθεο ερπετοειδες με αποστολη! Ου να μου χαθεις
    Η ωρα της κρισεως πλησιαζει…τοτε να σε δω …..ομορφούλη μου………..!!Ντροπη σου….

  9. Σκάσε παλιό τράγο. Βγάλε ται ράσα και πήγαινε να πέσεις από κανένα βράχο στην θάλασσά, μπας και σε συγχώρεση Ο Θεός

  10. Ο Δωδωνης Χρυσόστομος,υπηρξε παραδοσιακός εχθρός της εννοίας Έθνος!
    Θελει καρατομηση..και..στρατιωτικο περιπατο!

  11. Αγιος… αυτό το σατανικό στοιχείο με την προβειά χριστιανου,
    αποκαλείται Άγιος… Θα τρελαθώ… πρέπει να πέσει αστροπελέκι
    της οργής του Θεού σ’αυτά τα σκύβαλα έλεος…

  12. Αυτοί λένε αυτά που λένε αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχει πάντα ο Θεός.

  13. Δεν είναι δυνατόν ιερωμένος να λέει τέτοια πράγματα. Παραιτήσου, αρκετά σε πλήρωσε ο ελληνικός λαός..

  14. Εσυ βρωμοτραγε με τα τοσα σκανδαλα ακομα να σε βγαλουν στιν συνταξη…………………

  15. Τελικά το εμβόλιο τι είναι; Η νέα θρησκεία; Γι’αυτό έβαλαν τους παπάδες μπροστάρηδες στην προπαγάνδα;

  16. Οικουμενισταρα, εσυ με αυτά που λες και πράττεις δεν φοβάσαι που θα πάει η ψυχή σου; Σπιτάκι σου να πας εσύ ή εάν θέλεις στους δικούς τους παπικους. Καλή μετάνοια.

  17. kai γω που νομιζα οτι ο χριστιανισμοσ ειναι ελευθερη βουληση και εμπιστοσυνησ τη θεια προνοια.. ευτυχως που υπαρχουν τετοιοι σαταναδεσ,,,εε παπαδες παπαδες ηθελα να πω να αμσ ξεστραβωνουν

  18. Τι να πει κανεις? Να πας εσυ σπιτι σου ανθελληνα πλανεμενε της ΝΤΠ

  19. Δεν είσαι χρυσόστομος αλλά σκατόστομος, βρωμόστομος και ανάξιος. Η γλώσσα που χρησιμοποιείς και αυτά τα αισχρά που λες δείχνουν ότι δεν έχεις άγιο πνεύμα και σε κατευθύνει ο σατανάς. Αυτά δεν τολμάνε να τα ξεστομίσουν οι άθεοι και αντίχριστοι άρχοντες αυτού του τόπου τα είπες εσύ ένας επίσκοπος? Φτου σου ξεφτιλισμένε.

  20. Βούλωσε το ξεφτυλισμένε τραγε, που μας το παίζεις και ιερωμένος δε ντρέπεσαι!! Εξαγοράστηκες από το Νεοταξίτικο “κράτος” κι εσύ!! Προσκύνησες τον εξ’ από δω!!!
    Αμαυρώνεται η Εκκλησία από υποκείμενα του είδους σας, πουλημένα τομάρια… θα σας καθαιρέσει ο ίδιος ο Κύριος…

  21. χοντροπαπας μασα κοιλαρα μια χαρα την βρισκει

  22. τραγοοοοοοοοοοοοοοοο παε σπιτι σου μωρε αναξιος βγαλ τα ρασα σου ρεεεεεεεεεε

Comments are closed.