Μητροπολίτης Γαβριήλ: «Η θέση μας είναι ξεκάθαρη, είμαστε αντίθετοι στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών»

Κοινοποίηση:
Γαβριήλ

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας – Φιλαδέλφειας Γαβριήλ στάθηκε στο νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, σημειώνοντας πως «η θέση μας είναι ξεκάθαρη, είμαστε αντίθετοι», μιλώντας στο ACTION 24.

«Όπως ξέρετε, έχει γίνει πάρα πολλή συζήτηση για αυτό το θέμα. Ο Αρχιεπίσκοπος αποφάσισε να συγκαλέσει τη Σύνοδο της Ιεραρχίας, που είναι το υπέρτατο διοικητικό όργανο της Εκκλησίας της Ελλάδος, όπου εκεί πήραμε τις εξής αποφάσεις.

Πρώτον, εξεδώθη ένα ανακοινωθέν που εκφράζει ξεκάθαρα την αντίθεση της Εκκλησίας στο –υπό ψήφιση τότε– νομοσχέδιο. Δεύτερον, απέστειλε κείμενο στους 300 βουλευτές, λέγοντας με επιχειρήματα αυτήν την αντίθεση. Τρίτον, έγινε ένα κείμενο που διαβάσθηκε στις εκκλησίες και οι πιστοί μας ενημερώθηκαν για τι ακριβώς επιχειρείται να γίνει. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη.

Σε καμία περίπτωση, δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι η έννοια της οικογένειας μπορεί να αλλάξει από την παραδοσιακή, με γυναίκα και άνδρα, πατέρα και μητέρα. Αυτά, με τα οποία όλοι μας μεγαλώσαμε», επεσήμανε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Άσε τα μούσια και τα Μάλια ελεύθερα νεοταξιτη..το βράδυ άμα βγάλεις το ράσο και πας στο κλαμπ. Θα σε περνάνε για κοσμικό…φέτος κάντε την Ανάσταση κανονικά στις μια γιατί η ώρα αλλάζει…

  2. Αυτόν προορίζουν να αντικαταστήσει τον Jeronimo?
    Είναι νεοταξίτης, νέος, μορφωμένος & θα κάτσει στο σβέρκο των Ελλήνων για πολλά χρόνια.

  3. Βάλε τον δίσκο με τον συγχωρεμένο απ την παραλία, ν ακούσουμε κάνα ωραίο τραγουδάκι, κι άσε τις μαλαγανιές στη ξεφρυδιασμένη τάνα του Λιάπη.

  4. Μα εφόσον τα αφεντικά σας οι παπικοί τους δέχονται με χαρά .
    Μήπως νομίζετε ότι δεν ξέρουμε τι υπογράψατε στην ΨΕΥΤΟσυνοδο στην Κρήτη ;
    Γι αυτά τα ξευτιλίκια έχεις να πεις κάτι εσυ με το ωραίο καλλιτεχνικό μουστάκι ;
    Μονον οι θεούσες και οι ψεύτο χριστιανοί σας πιστεύουν και σας ακολουθούν .
    Αντε τώρα πήγαινε στην τρύποστοα σου τα είπες και σε θαύμασαν οι γραικυλοι οπαδοί σας .
    Εσυ Ανάσταση τι ώρα έκανες για τα γίδια σου ;

  5. Τα εχει ανεβει ηδη τα σκαλακια της μασωνειας σε… δουλεια να βρισκεται!

  6. Μόλις ανέβεις τα αξιώματα της Μασωνιας… άλλα θα λες.

Comments are closed.