Μητέρα αυτιστικού παιδιού εκθέτει συνεργάτιδα της Δανάης Μπάρκα: «Με σοκάρατε. Να προσέχετε τι λέτε. Είναι ντροπή»…

Κοινοποίηση:
1

Μητέρα αυτιστικού παιδιού που ζει στο εξωτετικό εξέθεσε ανεπανόρθωτα συνεργάτιδα της Μπάρκα.


Πιο συγκεκριμένα, στο θέμα που παρουσίασαν στο πρωινό του Mega «Πάμε Δανάη»  με αφορμή τα παιδιά με αυτισμό, μια μητέρα και τηλεθεάτρια σοκαρίστηκε με τη φράση που άκουσε και έγραψε κάτω από τον λογαριασμό της παρουσιάστριας στο Instagram:

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτή η κοπέλα είναι κάτω των 30; Έχει πάει σε κανα ψυχολόγο να ψάξει επειδή ακόμα είναι αρκετά νέα τι την οδηγεί να πέφτει με τα μούτρα στο φαγητό; Τόσο λίπος γύρω από την κοιλιά της γνωρίζει πόσο βλάπτει την καρδιά της και αν συνεχίσει να είναι σε αυτήν την κατάσταση το έμφραγμα το γλιτώνει δεν το γλιτώνει μέχρι τα 50 της. Επίσης εξαιτίας των γνωριμιών της μητέρας της έγινε από το πουθενά αυτή κεντρική παρουσιάστρια και μπαίνει στα σπίτια μας. Η τηλεόραση κοπελιά δεν είναι διαδίκτυο που επιλέγω αν θα σε δω, κάνω ζαπινγκ και πέφτω στην μούρη σου μου αρέσει δεν μου αρέσει. Ε λοιπόν δεν μπορώ να βλέπω μια κεντρική παρουσιάστρια στις 11:30 το πρωι να μιλάει για κάτουρα λες και βλέπω την Αφροδίτη του big brother που είναι μια πουθενατζού σε ένα ριάλιτι που μεταδίδεται στις 12 το βράδυ και δεν ξέρουμε και ποιο είναι το background της, γιατί μπορεί να είναι και μια πορνοσταρ χαμηλού επιπέδου που την επέλεξαν σε ένα ριάλιτι . Επίσης σε ποιό έτος ζει αυτή η κοπελιά που αφιέρωσε ολόκληρη εκπομπή για τα γενέθλια της λες και βλέπουμε την χαζογκόμενα ξανθιά την δεκαετία του 90; Το πρότυπο που ακόμα προωθεί ακόμα και τώρα ο ΣΚΑΙ με την Μαλέσκου. Αυτά λοιπόν! Όταν κάποιοι χρησιμοποιείτε ένα μέσο σαν την τηλεόραση έτσι τυχαία , κι εγώ απαντώ προσωπικά!

  2. μωρη χοντρελα γιατι εβγαλες στα σκουπιδια σου το παρτυ που εκαναν στην απεναντι ταρατσα ρουφιανα τι ειστε σε αυτο το βοιδοκαναλο ολοι δικαστες?

  3. Θέλετε δεν θέλτε αρέσει δεν αρέσει ΄΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ΄΄ έρχονται στην ζωή ΚΑΙ ΧΑΊΡΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝΤΗΝ ΖΩΗ..
    Οι ήρωες γονείς που έχουν και μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά είναι κατά πολύ ανώτεροι από τον μικρόκοσο΄σας ο οποίος μέσα του κλείνει τα κόμπλεξ και την κενοδοξία σας.
    ”ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ” χαλάνε το κάδρο σας αποκαλύπτοντας τα σάπια ιδανικά σας και την γύμνια σας.
    Μονο οποιος εχει ενα τετοιο άτομο στην οικογενεία του μπορει να καταλάβει.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΥΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΛΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ…

Comments are closed.