Μηδέν αλκοόλ στο αίμα του Νορβηγού – Στο κενό οι ισχυρισμοί για την δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού

Κοινοποίηση:
norvigos-dolofonia3-1

Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του 44χρονου Νορβηγού, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την δολοφονία με μαχαίρι του 32χρονου αστυνομικού Θεοχάρη Καλαθά σε μπαρ στην Θεσσαλονίκη. Ο φερόμενος ως δράστης είχε υποστηρίξει πως δεν θυμόταν τίποτε από το ειδεχθές έγκλημα καθώς ήταν μεθυσμένος. Ωστόσο, δεν ανιχνεύθηκε αλκοόλ στο αίμα του.

Οι εξελίξεις μετά τον τοξικολογικό έλεγχο διαψεύδουν τον κατηγορούμενο και την εκδοχή που είχε παρουσιάσει κατά την απολογία του. Τότε, είχε υποστηρίξει πως κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα από οινοπνευματώδη ποτά με αποτέλεσμα να θολώσει και να μην ξέρει τι κάνει.

Όπως μετέδωσε το Star, το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του Νορβηγού είναι μηδενικό, την ώρα μάλιστα που μάρτυρες κατέθεσαν πως είχε πιει μόνον δύο ποτήρια μπύρας.

Ο δικηγόρος του, πάντως, θα ισχυριστεί ότι ο εντολέας του είναι ψυχικά ασθενής. Εντούτοις, στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη στην Θεσσαλονίκη δεν εντοπίστηκαν φάρμακα που να συνηγορούν σε κάτι τέτοιο.

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου εκτιμά πως η μη ανεύρεση αλκοόλ δεν είναι σημαντική ανανφορικά με την υπόθεση και αναμένεται να επικεντρωθεί στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει -όπως ισχυρίζεται ο 44χρονος Νορβηγός- και επηρεάζουν την κρίση του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μήπως θα έπρεπε να ερευνηθεί η πιθανότητα να ήταν από την αρχή στόχος ο αστυνομικός ;

  2. Κάτι βρωμάει εδώ. Κύκλοι της αστυνομίας και με διαρροές στα ΜΜΕ ελεγαν στην αρχή ψέματα ότι ήταν μεθυσμένος και δεν θυμόταν τίποτα και τον περίμεναν να ξεμεθύσει. Μετά δήθεν έλεγαν κουμπάρος και Νορβηγός είχαν κουβεντουλα φιλική και άναψαν τα αίματα για ασήμαντη αφορμή. Ίσως κάτι άλλο κρύβεται

  3. Γιατι δεν μας λενε το ονομα του Νορβιγου ,μπας και ειναι αλβαναριο ,

    1. η… εθνικοτητα του κακοποιου ειναι το θεμα σου? αν ειναι αλβανος ο κακοποιος ειναι αλλιως? θα αναστηθει το θυμα?

  4. Ο ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΞΕΜΕΘΥΣΕΙ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ. ΑΡΑ… ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.

  5. ενταξι με τον νορβηγο.. δειξτε μας και τα μουτρα του κουμπαρου να δουμε τι ομορφοπαιδο ειναι και αυτος

Comments are closed.