Με 30.000 θανάτους στην πλάτη του και τα λεφτά του ελληνικού λαού κάνει διακοπές στη Σαντορίνη ο Γκίκας Μαγιορκίνης

Κοινοποίηση:
gkikas

Περήφανος και γυμνόστηθος ποζάρει, σε τζακούζι, στη Σαντορίνη, ο καθηγητής επιδημιολογίας και μέλος της επιτροπής ειδικών του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης, κατά τη διάρκεια του τριημέρου της Πρωτομαγιάς. Τι κι αν 30.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορωνοϊό που η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να διαχειριστεί. Φυσικά εννοείται ότι έχει πληρωθεί αδρά ο κ. Μαγιορκίνης για να κάνει προβλέψεις.

Ο καθηγητής ποζάρει στο φακό, μέσα στο τζακούζι, σε ένα από τα λευκά σπίτια ή ξενοδοχεία της Σαντορίνης, ενώ πίσω του φαίνεται το απέραντο γαλάζιο και το αιγαιοπελαγίτικο τοπίο. «Λιγουρίτσες», σχολιάζει ο Γκίκας Μαγιορκίνης, κάνοντας να βγει από το χλιδάτο τζακούζι, κρατώντας ένα μπολάκι με πρωινό, ενώ διακρίνεται μπροστά του ένα μπολάκι με κριτσίνια και ένα ποτό.
Κάτω από την ανάρτησή του, πολλοί σχολιάζουν θετικά την εμφάνισή του στο τζακούζι, κάποιοι του εύχονται καλό μήνα, ενώ ο ίδιος απάντησε σε ερώτημα αν βρίσκεται στη Μύκονο με δύο λέξεις ενθουσιασμού, διευκρινίζοντας ότι βρίσκεται στη Σαντορίνη: «Οία οέο»!

magiorkinis

 

exofillo3-5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Οσο πιο σιχαμερο λεσι εισαι τοσο πιο πολυ κονομας στην ελλαδα Και κοπριες της επιστημης θελουν το πλιατσικο να ειναι στο δυνατοτερο σημειο

  2. Εμετός και αηδία ο πατσοκοιλιας πρακτορακος δήθεν γιατρός.. Σαν ζαβό κοιτάει έχει αλληθωρισει απο την μ@λ@κι@

  3. Το σώμα που εξέχει ελαφρώς το είδατε ;;;;;
    Τίγκα γυμνασμενο τίγκα στη ντοπα και στο διουρητικό.
    Δε νομίζω ότι τώρα πλέον τρώει, αλλά δίνει χυλοπίτες.
    Αυτό σημαίνει κάρμα. Οι πρώην συμφοιτητές του δε ξέρω αν τώρα μπορούν να κερδίσουν μια γκόμενα που αυτός διεκδικεί. Είχα ένα ξάδελφο πολιτικό μηχανικό.
    Εγώ μπήκα με τη πρώτη στο Πολυτεχνείο και οι θείοι μου οι γονείς του δλδ έσκασαν από τη ζήλεια και το κακό τους. Αυτός μπήκε ΤΕΙ δομικών έργων. Γλείψε, γλείψε, διπλα όλο στους καθηγητές ήταν όπως καλή ώρα και ο Μαγιορκινης. Μετά έδωσε κατατακτήριες του κώλου γιατί όλοι όσοι έδιναν από ΤΕΙ έμπαιναν λόγω του ότι τα θέματα που έβαζαν ήταν ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΑ.
    Γλείψε, γλείψε έκανε και μεταπτυχιακό.
    Όταν εβγαινε με τ’ αδέλφια μου τα βράδια με γκόμενες τον κορόιδευαν όλοι για τις τόσες μλκιες που έλεγε στις γκόμενες. Αυτές όπου φύγει φύγει. Μετά διορίστηκε με μέσον στο δημόσιο έκανε και τεχνικό γραφείο γλείψε γλείψε έπαιρνε δουλειές και βρήκε γυναίκα παντρεύτηκε μια κακομοίρα αμόρφωτη που τον πήρε επειδή ήταν μηχανικός έκανε και δύο παιδιά και χρήζει κοινωνικής καταξίωσης. Αυτό το βούρλο που οι απόψεις του περί σεξ και σχέσεων ανήκουν στο μεσαίωνα. Έτσι φτιάχνονται οι καριέρες . Έτσι χτίζονται. Από σπασίκλες γλυφτες λαμόγια.
    Για αυτό το κάρμα της ανθρωπότητας είναι το κοινωνικό πιστωτικό σύστημα Κίνας. Για να μην έχουν τίποτα και να είναι δούλοι. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ..
    Για να δούμε πόσοι από αυτούς θα έχουν λεφτά και σπίτια τότε και θα δωροδοκουν πωλητικους για να τα αυξήσουν.

  4. Πετάχτε του ένα σαπούνι του μπίχλα να ξεβρωμίσει….Σκατ@π@@στα…….

  5. Τον μαύρο γιατί τον κρύβεις που είναι πίσω σου;

  6. Ο χοντρός τώρα την έχει δει και καλά γκόμενος τώρα; Μάζεψε χοντρέ τις πατσιές σου

  7. Ρε χοντροαλβανέ που μας έγινες και καθηγητής 😂😂
    Αυτή είναι η Ελλάδα!!! Υπάρχουν ποιο αξιόλογοι ερευνητές -επιστήμονες που κάνουν φοβερές ανακαλυπψεις και όχι να κάθονται και να μασαμπουκώνουν σαν τον χοντροαλβανό

    1. Σόρι αλλά δεν έψαχναν για σοβαρό άνθρωπο και επιστήμονα για τη θέση αυτή όπως και όλων των υπολοίπων στις επιτροπές κοροιδοιού, προφανώς και βρήκαν τους κατάλληλους να τους κάνει τη δουλειά που ήθελαν

  8. Που είναι ο Νέλσον του Οζαρκ να τον ‘τακτοποιησει’ τον φλωρο απάνω στο καλύτερο…

  9. Γιατί να μην κάνει ζωάρα ο χοντρός;; Αφού τα κορόιδα ακόμα τους πιστεύουν.

  10. Μερικοί αναρωτιούνται ακόμα που πάνε οι ρήτρες αναπροσαρμογής.

  11. Η μαφια αλλαξε προσωπο φορεσε τις ασπρες ποδιες κ μοιραζει μπολι…….πανε τα καλασνικοφ …καλα μας κανεις…ο μ@φιοζος

  12. Πληρωμένος ηθοποιός……. μαριονέτα πολυτελείας……
    Αλλά μόνος και μόνος και πάλι μόνος ένα κουφάρι που το κουβαλούν πολλα μυρμήγκια για κάποια στιγμή να το φάνε……..

  13. Καθηγηταρα ο π…….ς και χριστιανος πανω απ ολα! Πλερωνω οσο οσο να δω…τη …..παγωνα στη Μυκονο με μπικινι κορδονι!

Comments are closed.