Με ψυχοφάρμακα ο Φιλιππίδης! Απομονωμένος σε ένα δωμάτιο, ντρέπεται να αντικρύσει τον γιο του… “Η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή”!

Κοινοποίηση:
filippidis-1

Δεν είναι μόνο ο πλήρης αποσυντονισμός των σωματικών του λειτουργιών που τον οδήγησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού.

Πιο σοβαρός φαίνεται πως είναι ο ψυχικός του κλονισμός και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που, για να μπορέσει να διαχειριστεί το τσουνάμι της ντροπής που τον έχει καταπνίξει, πρέπει να λαμβάνει αυστηρά συγκεκριμένη αγωγή. Και για να το πούμε στην… αργκό, ψυχοφάρμακα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΧΑΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ !
    ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΒΡΟΜΙΑΡΙΔΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ .
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ . ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ !

  2. Τη κανει στο δοματιω μεσα με τα χαπια μονοσ του τιμορηα η τραβαει μ…..κια και βλεπει εργο τι τσοντα ?

  3. στα παπαρια μας και μας , ειπε ο μεγαλος κωστης παλαμας , για να δουμε θα περασει κανας μηνας στην ΤV χωρις τον αταλαντο ηθοποιο ? η ,η πουστοπαρεα παντα νικαει ?

  4. Εεεμ , αυτή είναι η πραγματική τιμωρία , να περπατάνε τα γεννηματα τους με το κεφάλι σκυμμένο . Πράγμα αδύνατον , γιατί το γουρούνι δεν γεννάει άλογο… Κάτι τέτοιους πρέπει να τους τα κόβουν , να μην διαιωνίζεται το σιχαμενο είδος τους.

  5. Ναι υπάρχει περίπτωση η σύζυγος κάποιου ψυχακια να ζει στην κοσμαρα τη……
    Κι αν πας εσύ η δυσμοιρη να πεις και τίποτα να βρίσκεις και τον μπελά σου……

  6. Κοιτάτε ποντικοπιθηκομούρης που το έπαιζε και γκόμενος…

  7. ΡΕ ΣΤΗ ΠΥΡΑ ΛΕΜΕ! ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΥΡΑ…ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ!….ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ….ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΑΝΤΡΕΣ” ΕΔΩ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΟΝΑΖΙΣΤΡΙΕΣ…ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΑΝΤΡΕΣ” ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΡΝΟ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΩΣ “ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΞ”…ΚΑΙ ΚΑΛΑ!
    ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΥΧΕΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΚΑΡΓΙΕΣ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ” ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΠΑΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

  8. Αυτός από ανθυποκομπαρσος μέχρι το καλοκαίρι του 1992 (στην εκπομπή του Μαστοράκη “Όχι τα νέα του Αντέννα”) ξαφνικά
    το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς έγινε πρωταγωνιστής απ’ το πουθενά (Χάι Ροκ) ο ατάλαντος…

  9. Και ο γιος του τα ίδια σκατά θα είναι !! Κανένα έλεος !!! Πρέπει να ξεβρωμίσει η κοινωνία από όλα τα λαμόγια !!! Δημόσια διαπόμπευση και όπου πάει φτύσιμο στα μούτρα !!!
    Έλα να βγαίνουν και τα υπόλοιπα ονόματα στη φόρα !!!
    Αυτός που κάνει επιθεώρηση κάθε καλοκάιρι τι έγινε ? Ακόμα να βγουν οι καταγγελίες ???

    1. αυτός έχει μ@υνάρα γυναίκα γυμνασμένη, δε χρειάζεται άλλες…

      1. Είναι δυνατόν η μηλιά να βγάλει κεράσι;;μήλο θα βγάλει.

  10. οταν τα εκανες λεβεντη μου δεν ηξερες οτι καποια στιγμη θα μαθευονταν ολα ?? κανενα οικτο για κατι παλιοτομαρα σαν εσενα……..

  11. Καμία λύπηση. Μόνο φτύσιμο όπου τον βλέπετε αν τολμήσει να κυκλοφορήσει το κάθαρμα.

  12. Η αλλη έπινε για να σε αντέξει γελοίο υποκειμενο , σκουλήκι Νσ κοπεις απο παντού να μην ξαναδουλεψεις , που ήθελες και θιασο τρομάρα σου γιδι

  13. Προβληματιστηκα με το ποιο ζώο με θυμηζει, τελικά το βρήκα! “Ασβός”!

  14. Οταν παρενοχλουσε δηλαδη τα αθωα κορμακια Η κατάστασή του ΔΕΝ ηταν πολύ σοβαρή?

  15. Δεν έχει ανάγκη με την βιλιτσα του στο Ψυχικό ,κοίτα Έλληνα εσύ να ξυπνησης

  16. Χαιρομαι που ποτε δεν μου αρεσαν σαν ηθοποιοι χαικαλης φιλιπιδης με το ζορι κωμικος δεν γινεται,αλλα δεν χαιρομαι για την εκμεταλευση που υπεστησαν τοσος κοσμος αλλα κ για την σιωπη τοσου κοσμου,ταπεινωση η ψηλα το κεφαλι?

  17. Μεσα στην μπουζου να τον χαιδεψουν λιγο….
    Το αρχιδι!!!

  18. Ρε σε ποιόν τα πουλάτε αυτά;; Η γυναίκα του δηλαδή και ο γιός του δεν τα ήξεραν;;;” Ο κόσμος το’χε τούμπανο κ εμείς κρυφό καμάρι”…Αν είχε αξιοπρέπεια η γυναίκα του που την είχε κάνει τάρανδο και ο γιός του θα έφευγαν πριν χρόνια…Τώρα είναι συνένοχοι…

    1. Ναί, είναι συνένοχοι, η γυναίκα του μάλιστα έψαχνε κι εβρισκε όμορφες ηθοποιούς καί τούς έκανε marketing γιά νά συνεργαστούν μαζί του, ο δέ γιός του παρακολουθούσε πώς τήν έπεφτε ο πατέρας του γιά νά παίρνη μαθήματα!!!
      ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!

  19. Γιατι δε βγηκε κι αυτος να πει οτι ειναι πουστρα παλαιας κοπης και ολα θα διορθωνταν αυτομάτως.
    Μάλλον το αυτογκόλ έφταιγε πιο πολύ.

  20. Κόψτε φάτσα. Θεια δικη. Και όσο για τον γιο του, ας αλλάξει επάγγελμα καλύτερα

  21. Άμα μετανοήσει,ζητήσει συγνωμη γονατιστος στα πόδια του πνευματικου μετά από σαρανταήμερο νηστεία και κατόπιν κοινωνήσει, το ψυχικό του πρόβλημα θα έχει λήξει δια παντός.
    Υστερα να τον φτύνουν και να τον γρονθοκοπανε δεν θα τον νοιάζει γιατί ήδη ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστος θα έχει κατοικήσει μέσα του.
    Τόσο απλά φίλοι μου,τόσο απλά.

  22. Δεν ντρέπεται. Αν δεν τον ξεμασκάρευαν τα ίδια θα συνέχιζε να κάνει. Άνευ συνειδήσεως. Το σύστημα τού έδινε την δυνατότητα να ικανοπιοιεί τα πάθη του ταπεινώνοντας άλλους χωρίς να δίνει λόγο σε κανένα, το αντίθετο τον επικροτούσε!

    1. Δεν είναι άρρωστος. Ένοχος του σκασμού είναι και θρσύδειλος…

  23. Η γυναίκα του είναι ακόμα μαζί του? Λίγη αξιοπρέπεια δεν έχει? Τόσα χρόνια την ξεφτίλιζε κι κάθεται ακόμα μαζί του.

  24. Άτιμη ζωή άλλους τους ανεβάζεις ψηλά κι άλλους τους κατεβάζεις στα ταρταρα😂🤣ας πρόσεχες Φιλιππίδη τώρα θυμήθηκες ότι είχες γιο… Τώρα είναι αργά για δάκρυα… Μιας που ήσουν τόσο άντρας τώρα Να δούμε πόσο είσαι… Αντιμετώπισε το σαν άντρας λοιπόν κιασε τα μυξοκλαματα

  25. ακριβως! οταν εκανε τα αισχη στς κοπελες και τις ταπεινωνε ηταν καλα εεε;; Τοτε δεν ειχε γιο;; η’ πιστευε οτι παντα θα την σκαπουλαρε ;; Παρτα τωρα. Δεν τον λυπαμαι καθολου

  26. Οταν ξεφτιλιζε τις κοπελιτσες ηταν καλα; διασυρμος για τον μπολσεβικο.

  27. Έτσι είναι ο τροχός της ζωής, την μία είσαι ψηλά και την άλλη χαμηλά. Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Και θα βγούνε πολλά στη φόρα… τώρα άνοιξαν οι ασκοί.

  28. Καλά ο γιός του,αλλά η γυναίκα του δέν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα τόσα χρόνια;Εκτός κι άν είναι μαλάκω εκ κατασκευής.

  29. σαν μακακος ειδος πιθηκου που μοιαζει ,συμπεριφερεται και ετσι …οπου βρεθει ασχολειται με το πουλακι του …

  30. Δύο τρόπους έχεις φιδιπιδη. Η να κάνεις τον τρελό η τον χαιδοκώλη. Και γλιτώνεις καλώς… Νομίζω το χεις…..

  31. …ανακατεύεται με τις κότες τον τρων τα πίτουρα.

    1. σωστος? χαχαχαχαχα μπα λαθος. Οποιος…ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κοτες.

Comments are closed.