Με φασιστικό τρόπο το Instagram διέγραψε τον Νότη Σφακιανάκη γιατί τους τα έχωσε για «κράτος του κ…λου»

Κοινοποίηση:
σφακιανακης

Μία οργισμένη ανάρτηση έκανε ο Νότης Σφακιανάκης μετά τη σύλληψή του και την παρουσία του στον Εισαγγελέα.

Ο τραγουδιστής βέβαια έκλεισε το προφίλ του αμέσως μετά.

Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε» το προφίλ είναι όντως του τραγουδιστή, κάτι που επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας

 «Η αγάπη σας χρόνια τώρα εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@λου αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαίρει και βασίλευε, προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές τους βιαστές του φοροφυγάδες… Απεναντίας για όλους εμάς τους υπολοίπους, μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος, κερδίζοντας νούμερα “ευρά” γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Υ.Γ.1 Μην μασάτε με τη μ@λακία που μας πασάρουν.

Υ.Γ.2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας, που με φιμώνει το Instagram να τα επαναδημοσιεύσω» ήταν η ανάρτηση που έκανε χθες το βράδυ ο Νότης Σφακιανάκης.

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. MΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΟΤΗ ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΧΤΗ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ !!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ?????

  2. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΟΜΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΑ ΛΕΝΕ.ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΓΙΑ.ΚΑΙ ΑΛΟΝ ΤΗΛΕΣΤΑΡ ΔΗΚΗΓΟΡΩΝ

  3. Σιγά τα αυγά… ανοίγει άλλους 100 λογαριασμούς στα instagram και γενικα στα αθλια φεϊςμπούκια… τσάμπα είναι! Τςςςςςςςςς…

  4. Σωστός . Δημοκρατία του κ…λου και ανάλογα τα συμφέροντα και τα κολητιλίκια. Τα πουλημένα μέσα κάνανε γαργάρα την απόπειρα του Στεφ και οι αρχές ακόμα ψάχνουν.. Ποιον κοροιδεύουν. Όλοι πουλημένα τομάρια. Στημένη του την είχαν.

  5. Από εδώ καταλαβαίνεις ότι τον στοχοποίησε το σύστημα. Κ πως βρέθηκαν τα ναρκωτικά στο αμάξι του.
    Άλλοι βρίζουν Παναγία, Χριστο κ δεν κατεβαίνουν τα σχόλια τους και ο Νότης που είπε αυτό που λένε 10.000.000 Έλληνες, του κατέβασαν το προφιλ.
    Χούντα.
    Πάντως εδώ και 4 χρόνια κατάργησα όσα προφιλ είχα. Ήρεμος πλέον, μεγάλωσα χωρις τέτοιες μαλακιες, θα ζήσω κ χωρις αυτές.

Comments are closed.