Με το τριφύλλι στο στήθος: Το όνομα-έκπληξη που κατεβάζει στις εκλογές ο Τσίπρας!

Κοινοποίηση:
tsipras

Η ημερομηνία των βουλευτικών εκλογών του 2023 δεν έχουν οριστεί ωστόσο έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο και ονόματα υποψηφίων έχουν ήδη ακουστεί.

Σύμφωνα με το Star, η Νέα Δημοκρατία έχει κάνει ήδη κρούση στον Αγγελο Χαριστέα να κατέβει υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη, ενώ πάντα υπάρχει και ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Επίσης στον ΣΥΡΙΖΑ ακούστηκε το όνομα «έκπληξη» του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το κανάλι, ο Ρότσα, αν πει το «ναι», θα μπει στο ψηφοδέλτιο για το Επικρατείας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είναι από τους θαυμαστές του και μάλιστα πέρυσι τον συνάντησε στην Ηγουμενίτσα, όταν ο Ρότσα ήταν προπονητής στον Θεσπρωτό.

Στο ΠΑΣΟΚ, ακούγεται πως έχει δεχτεί πρόταση για τον Νότιο Τομέα ο Νίκος Σαργκάνης, ενώ για τον Πειραιά ακούγονται τα ονόματα του Τάκη Λεμονή, αλλά και του Παναγιώτη Φασούλα από τον χώρο του μπάσκετ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μ αυτες τις επιλογες πινόκιο ενα ειναι σιγουρο θα πας παλι στο 3%

  2. Κόμμα προοδευτικό και ανατροπής με ηγέτη που δεν φοβάται τις μεγάλες τομες
    Ογκουνσότο εδώ και τωρα αλεξαρα

  3. ΠΑΣΟΚ Θάψατε την Ελλάδα
    ΝΔ φέρατε τα αλβάνια , πουλήσατε Κύπρο μας βάλατε στο μνημόνιο φέρατε τον εμβολιασμό με τη βία
    ΣΥΡΙΖΑ Πουλήσατε την Μακεδονία Μας κάψατε στο Μάτι μας πνίξετε στη Μάνδρα
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 έως το 2013 σχεδιάζατε πως θα διαλύσετε την ΧΑ γιατί θα χάνετε την κουτάλα

  4. Αυτοί δεν κάνουν ούτε για προπονητές και γι’αυτό τόσα χρόνια δεν ασχολήθηκαν με τον τομέα τους, ίσως για λίγο και κατά διαστήματα ο Λεμονής,αλλά θέλουν σε έναν άσχετο γι’ αυτούς εντελώς τομέα να εκλεγούν και να πετύχουν; Εκλογές θα γίνουν ή ο ηληθιος νεοέλληνας ελληνόφωνος ραγιάς θα ψηφίσει για το κυνοβουλιο της Ντολτσε Βιτα; Μετά τους δημοσιογράφους και τους αθλητές, σειρά θα πάρουνε οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές…. Αλήθεια τις πορνοσταρ ποτέ θα τις ανακοινώσει το δημοκρατικό τόξο;

  5. Αυτο το νουμερο θα κατεβω ελλαδα να του ριξω μαυρο εγω και ολη η φαμιλια μου.. ο αχρηστος αυτος ο σκερβελες μονο για λουστρος κανει

  6. Απ’ο τους υποψηφίους και μόνο καταλαβαίνεις ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι να πάρουν την εξουσία και τίποτα περισσότερο. Τι ξέρουν αυτοί να κάνουν αν εκλεγούν. ΤΙΠΟΤΑ. Ο Ζαγοράκης ακούστηκε ποτέ να μιλήσει μέσα στην Ευρωβουλή;;;;;;;;; Ποτέ. Γι αυτό μην δίνεται ψήσους σε τέτοια άτομα. Εντάξει στον αθλητισμό μπορεί να ήταν καλοί αυτό δεν σημαίνει ότι τους θέλω στη βουλή να ψηφίζουν νομοσχέδια . Κανέναν από αυτούς δεν ψηφίζουμε. Βέβαια υπάρχουν και οι καμένοι με τα αθλητικά, που σε αυτούς ποντάρουν τα πολιτικά ρεμάλια ώστε να τους φέρουν ψήφους. Το νου σας και τα μάτια σας ανοιχτά. Δεν έχουμε χρόνο πια για πειραματισμούς. Ο Ζαγοράκης και οι υπόλοιποι τα 8000χιλιάρικα θέλουν και τίποτε άλλο.

  7. Τι γνωρίζουν από πολιτική,Χαριστεας,Ζαγοράκης και Ροτσα?Αρααα πάνε για την καρέκλα και το χρήμα ααααα.. ΡΑΓΙΑΑΑΑΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ,ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ????ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ????ΣΚΕΥΤΗΤΕ ΤΟΟΟΟ.

  8. Σταρχ……..μας.ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφιζουμε και μόνο

  9. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ? ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥΣ/ ΑΝΤΕ ΝΕ ΧΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΥΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ.

Comments are closed.