Με τον απόπατο μιας κυβέρνησης! Έκαναν «σκυλάδικο» τον Ερυθρό Σταυρό σε μέρα εφημερίας – Χόρευε τσιφτετέλι η διοικήτρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ

Έκαναν «σκυλάδικο» τον Ερυθρό Σταυρό σε μέρα εφημερίας.

Χόρευε τσιφτετέλι η διοικήτρια του νοσοκομείου Ελπινίκη Ταβιανάτου και δίπλα περνούσαν φορεία με ασθενείς που ούρλιαζαν από τους πόνους. «Είμαι κολλητή της Μαρέβας. Δεν με κουνάει κανένας» λέει η πρωταγωνίστρια της ντροπής σε γιατρούς και νοσοκόμες.

Ένα εξοργιστικό βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πριν λίγες ώρες με ένα ξεφάντωμα που έγινε 20 Δεκεμβρίου μέσα το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και μάλιστα σε μέρα εφημερίας. Διακρίνονται μουσικοί με όργανα σε πρόχειρο πάλκο και κυρίες να χορεύουν με τη δυνατή μουσική.

Την ίδια ώρα περνάνε από δίπλα φορεία!

Φαίνεται ότι πρόκειται για οργανωμένη γιορτή από τη διορισμένη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη διοικήτρια του νοσοκομείου Ελπινίκη Ταβιανάτου που είναι η κυρία με το μπεζ παλτό. Η ίδια ισχυρίζεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι επειδή είναι κολλητή της Μαρέβα Μητσοτάκη δεν την ακουμπάει κανείς!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Άντε να αρρωστήσεις και να πας στο νοσοκομείο και αυτές οι πο….νες να σε περιθάλψουν. Φουρνέλο χρειάζονται εκεί μέσα. Καλά κάνουν οι γύφτοι που τους πλακώνουν στις κλωτσιές.

  2. για να γίνεται αυτό τότε είναι όλα διαλυμένα για φανταστείτε να γινόταν αυτό στην σουηδία ,νορβηγία φιλανδία χαχαααααααα .

  3. μονο ο καραμανλης λειπει απο το πλανο, να ειναι πανω δεξια και να κουναει το δαχτυλο και να φωναζει ΝΤΡΟπΗ ντροπη!!

  4. Τι πιο σύνηθες στο Ελλαδισταν τέτοιες εικόνες ντροπής! Όταν θα συναντήσουν τον δημιουργό τους κοπριτες όπως όλοι αυτοί τότε θα τους κοπεί η χαρά κ ο τζερτζελες!!!! Μέχρι τότε τους τρώμε στην μαπα μέχρι να ψοφησουμε κι εμείς!

  5. Εγώ λέω ότι έχουμε φτάσει κάτω από τον πάτο, δεν υπάρχει τίποτα,ΝΤΡΟΠΗ

  6. Που να γινει και πολεμος με κανα Μογγολο , τοτε να δειτε τι εχει να γινει

  7. Μια χαρά την βρίσκω την διοικήτρια. Έμπαινα..

  8. O απόλυτος ξεφτειλισμός του ανθρωπίνου είδους. Πως μπαίνουν αυτές οι καρακάξες σε θέσεις κλειδί κι εγώ δεν ξέρω. Δίπλα της περνάει ο ηλικιωμένος παππούς με το τραυματιοφόρο και αυτή η ηλίθια χορεύει λες και της ξεφορτώσαν τα καράβια. Αν ήταν ο πατέρας της αυτός ο παππούς θα είχε κέφι να χορέψει. Ναρκισσισμός και το εγώ της πάνω από όλα. Θέλω να την καταραστώ αλλά δεν μου το επιτρέπει η θρησκεία μου.

  9. Ιγνατιαδου Μαρία – ΞΑΝΘΗ
    Mε αυτο το πλευρο να κοιμασαι.Αν σου πω ποσους δημοσιους υπαλληλους εχουμε διωξει θα σε κοπει και η ορεξη.

    1. Ναι καλά πίπες !!
      Από το πολύ σκύψιμο έφτασα 1.50.

  10. ΝΤΡΑΠΗΚΕ & Η ΝΤΡΟΠΗ, ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ.

  11. Οι διορισμένες από τα κόμματα νομίζουν ότι είναι στο τσιφλικι του παππού τους!

  12. Υγειονομικό προσωπικό είμαι,αισχος….ο άλλος έμπαινε εισαγωγή κ οι άλλες χορευαν;;;;;;;;
    Ντροπη
    Μηδέν ενσυναισθηση!!!!!

  13. μηδεν σεβασμος στους ασθενεις. επικινδυνα τομαρια

  14. Πω πω!Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά ρε παιδί μου στην Ελλάδα μας!Κρίμα που αυτην την κυρία δεν την έχει πιάσει ακόμα το εμβόλιο…🧐

  15. Εντάξει και εγώ τα βράδια στην βάρδια κοιμάμαι 8 ώρες αυτό δεν σημαίνει και κάτι !!
    Έτσι κι αλλιώς είμαι δημόσιος υπάλληλος και δεν μπορεί κανένας να με διώξει !!!

    1. Εσύ καλά θα κάνεις να κοιτάζεις την δουλειά σου και να αφήσεις τις βλακείες Μαρία !!

Comments are closed.