«Με στράβωσε ο ήλιος…» λέει ο οδηγός νταλίκας που δίπλωσε στο Δαφνί

Κοινοποίηση:
1

«Με στράβωσε ο ήλιος», δήλωσε ο οδηγός της νταλίκας που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο Δαφνί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι.

«Σε εκείνο το σημείο είναι η ώρα τέτοια που σε στραβώνει ο ήλιος, δεν έβλεπα ούτε στα πέντε μέτρα. Ξαφνικά βλέπω ότι μπροστά μου μέσα στη λωρίδα είναι σταματημένο ένα αυτοκίνητο με αλάρμ το οποίο είχε εμπλακεί όπως έμαθα σε άλλο ατύχημα. Εκανα ελιγμό στα αριστερά, η ρεμούλκα με έσπρωξε στα κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα εγώ με το αυτοκίνητό και το μπροστινό μέρος της ρεμούλκας να περάσω στο άλλο το ρεύμα. Από ευτύχημα δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο γιατί θα περνούσε από κάτω», δήλωσε ο οδηγός της νταλίκας στον Alpha.

Η νταλίκα  βρισκόταν στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Κόρινθο, όταν ο οδηγός πάτησε απότομα φρένο και προσέκρουσε σε διερχόμενο ταξί.

Στη συνέχεια πέρασε πάνω από το διαχωριστικό διάζωμα, στο ρεύμα προς Αθήνα και «δίπλωσε».

«Το ταξί το είδα όταν κατέβηκα από το όχημα, δεν ξέρω από πού ήρθε και πως βρέθηκε εκεί. Έτρεχα με 30 χιλιόμετρα. Συγκεκριμένα, 27 χιλιόμετρα έγραψε ο ταχογράφος», δήλωσε ο οδηγός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΖΕ…ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ 30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ…ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ 130 ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Comments are closed.