Με σατανικό χαμόγελο προκαλεί και πάλι ο Βασιλακόπουλος: “Σίγουρο το 4ο κύμα – Θα αφορά στους ανεμβολίαστους”

Κοινοποίηση:
Καταγραφή2

Για τις μάσκες και τα εμβόλια μίλησε καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για 4ο κύμα που θα αφορά στους ανεμβολίαστους

Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, παρά τα πάρα πολύ καλά στοιχεία που καταγράφονται τις τελευταίες μέρες, συνεχίζουμε να έχουμε τουλάχιστον 60 καινούριες εισαγωγές στα νοσοκομεία και οι περισσότεροι είναι ανεμβολίαστοι.

Η πιθανότητα να βρεθεί σε ΜΕΘ εμβολιασμένος με μια δόση είναι μικρή.

Τόνισε, δε, ότι «η ύφεση δεν πρέπει να είναι λόγος για να μην εμβολιαστούμε. Πρέπει να πετύχουμε το τείχος ανοσίας μέσα στο καλοκαίρι. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα φτάσουμε το 70% ανοσίας.

Βασιλακόπουλος: Το παράδειγμα του Ισραήλ
Εξήγησε, μάλιστα, με το παράδειγμα του Ισραήλ, ότι παρόλο που έχουν φτάσει στο 56% οι πλήρως εμβολιασμένοι και είχαν μηδενίσει τα κρούσματα, χτες είχαν μια μικρή έκρηξη κρουσμάτων πιθανώς από τη μετάλλαξη Δέλτα.

«Αν δεν εμβολιάσουμε το ποσοστό που χρειάζεται για να μη βρίσκει ο ιός χώρο να μεταδίδεται, τα πιο μεταλλαγμένα στελέχη του ιού μπορούν να εισχωρήσουν», επεσήμανε ο καθηγητής.

Ο κ. Βασιλακόπουλος, διευκρίνισε, επίσης, ότι το 55% δεν είναι αρκετό για να λήξει για πάντα την επιδημία, εξηγώντας ότι πρέπει να πάμε σε υψηλότερα νούμερα, στα οποία θα πρέπει να πάμε μέσα στο καλοκαίρι. «Γιατί αν το καλοκαίρι χρειαζόμαστε 70%, το Δεκέμβρη ή το Νοέμβρη θα χρειαζόμαστε 80-85%» είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ.

Επιπλέον, προειδοποίησε ότι «το τέταρτο κύμα θα έρθει σίγουρα και θα αφορά τους μη εμβολιασμένους ή τους ανοσοκατεσταλμένους που δε μπόρεσαν με το εμβόλιο να κάνουν πλήρη κάλυψη»

Όσον αφορά στους εμβολιασμένους είπε ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να νοσήσει σοβαρά κάποιος.

Για τα αντισώματα ανέφερε ότι στο 6-9μηνο είναι γύρω στο 90%.

Πετάμε τις μάσκες
Τέλος, σε ό,τι αφορά τις μάσκες, είπε ότι σιγά σιγά θα μπορέσουμε να τις βγάλουμε, εξηγώντας ότι σε εξωτερικό χώρο, όταν υπήρχε η σύσταση να φοράμε τη μάσκα όπου υπάρχει συνωστισμός, ο κόσμος δεν τη φορούσε και έγινε υποχρεωτική. Τέλος είπε, ότι όταν έχει λίγο κόσμο στο δρόμο, δεν είναι ανάγκη να φοράμε μάσκα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΠΡΩΤΟΣΑΛΤΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΕ ΛΕΝΕ…”ΜΑΣΚΑΡΑ” !!!

  2. Μην το βρίζετε αξία του δίνετε και μην το φτύνετε.Το σάλιο κοστίζει και δεν αξίζει..

  3. Βασιλακόπουλε έγινες και προφήτης τώρα; πες μας και 6 νούμερα για το τζόκερ.

  4. Γελάει καλά όποιος γελάει τελευταίος Θόδωρε!

  5. Αυτός έχει μπερδέψει τα ψυχοφαρμακα που πίνει και έχει βαρεσει το μυαλό του παλαμάκια.

  6. Τώρα που θα χρειάζονται οι μάσκες για να προστατευτουν οι ανεμβολιαστοι από τους εμβολιασμενους, τώρα θα τις αποσύρετε, για να γίνει πιο ευκολα το έργο σας, της μετάδοσης της ακιδας σε όλους. Βέβαια. Τόσο καιρό λυσσαξατε να τις φοράμε ακόμα και όταν περπατουσαμε μόνοι μας, μη τυχόν και εισπνευσουμε καθαρό αέρα. Ντροπή σας! Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο. Για πολλα, όχι μόνο μάσκες. Α και διόρθωσε Βασιλακοπουλε τα λεγόμενα σου… Οι εμβολιασμενοι θα πεφτουν σαν τα κοτόπουλα αφού αυτοί θα είναι το 4ο κυμα. Ξέρεις εσύ

  7. Αφού ο ψυχάκιας περπατά έξω ελεύθερος,θα τον λούζεστε στα βρωμοκάναλα. Γιατί δεν λέει τι ψυχοφάρμακα συνεχίζει να παίρνει απ τον εγκλεισμό του στο Δρομοκαείτιο;

  8. Ο μαλακας, του μαλακα, τον μαλακα…..Ω…. μαλακα !!!!!!

  9. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΙΩΣΕΙ.

  10. χαχαχαχαχ!!αντε κάνε καμια περμανάν στα φρεσκοβαμμένα μαλλάκια σου και άσε τον ρόλο του γιατρού γιατί δεν σου πάει!!εσύ πιάσε κανά ρόλο στην Συγγρού καλύτερα….. να κάνεις εξάσκηση για όταν σε κλείσουν μέσα.

Comments are closed.