Με νόμο πλέον τεκμηριώνεται ότι όποιος Έλληνας έμεινε στη χώρα του και αγωνίστηκε, είναι κορόιδο

Κοινοποίηση:
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-213-768x480-768x480

Όσοι Έλληνες πιστεύατε ότι είστε κορόιδα που μείνατε στην πατρίδα σας για να αγωνιστείτε, να πληρώνετε κανονικά τους φόρους σας, να προσπαθείτε να την σώσετε απέναντι στην λαίλαπα, πλέον μπορείτε να είστε σίγουροι. Το τεκμηρίωσε με νόμο η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μισό φόρο εισοδήματος για επτά χρόνια σε όσους Έλληνες επιστρέψουν στη χώρα είτε αν μεταφερθεί η θέση εργασίας στην Ελλάδα είτε αν οι ενδιαφερόμενοι εγκατασταθούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή ως μισθωτοί σε άλλη επαγγελματική απασχόληση στην Ελλάδα, προβλέπει νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Που την ανακοίνωσε μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Εσείς που δεν φύγατε, που δεν ανοίξατε οφσόρ, που δεν κρύψατε εισοδήματα, που μείνατε στην πατρίδα σας για να αγωνιστείτε, είστε πλέον επισήμως και με νόμο κορόιδα. Αφού θα συνεχίσετε να πληρώνεται πλήρως τον φόρο εισοδήματος και τις δικές σας υποχρεώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Γιατι φωτογραφιζετε ζαβα? Με το κεφαλι σε κλιση? Σαν να παρακαλαει;;;

  2. ΧΛΕΧΛΕΣ.
    ΧΑ’ΡΧΑΛΟ
    ΧΆΠΑΤΟ
    ΣΟΥ
    ΒΆΖΩ
    ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙ

  3. Εεεμ …. όταν κάνετε πρωθυπουργό τον μπάσταρδο της φοράδας που κάπνιζε τσιγαριλίκια στα 16 της όταν το έσκασε από το σπίτι και έγινε κομουνιστρια …… (εξομολόγηση της ίδιας της φοράδας σε συνέντευξη στο περιοδικό cosmopolitan στις αρχές της δεκαετίας του ’80) ….. τι περιμένατε ρε από έναν μουλαρο που η σύλληψη του έγινε κατά την διάρκεια μαστουρας της φοράδας;;;;;

    1. Χαχαχαχαχαχα… νασαι καλα….τελειες οι λεξεις…… νασαι καλα😂😂😂

  4. Μην ανησυχείτε. Δεν θα επιστρέψει κανένας και με τους φόρους χαρισμένους, και με την Ντόρα στο αεροδρόμιο σε επίσημη τελετή υποδοχής να τρατάρει σοκολατάκια. Η Ελλάδα δεν υπάρχει πια, έγινε Ευρώπη και μάλιστα χωρίς ούτε ένα από τα λίγα πραγματάκια της Ευρώπης που σε ξεγελούν για λίγο και νομίζεις πως ζεις σε πολιτισμένους τόπους. Μόνο τα σκατ@ της αντέγραψε και μάλιστα με πάθος. Δεν θα έρθει κανένας. Για όσο μπορούν να επιλέγουν θα επιλέγουν τα λίγο λιγότερα σκατ@.

      1. Πολυ σωστα!!!!! Τιποτα παραπανω, τιποτα παρακατω.

    1. Έτσι ακριβώς! Μέχρι και τον περασμένο καλοκαίρι, ερχόμασταν διακοπές για σχεδόν 2 μήνες, αφήνοντας στους κάφρους τα ωραία μας λεφτά. Φυσικά, μπροστά μας μας ευχαριστούσαν με ζωγραφισμένη την εκτίμηση στο πρόσωπο τους. Πίσω μας, έπεφτε βρισίδι και χλευασμός άνευ προηγουμένου. τώρα θα αναρωτηθεί κάποιος, ποιοι χλεύαζαν ποιους. Τα συμπεράσματα δικά σου…. Ούτε από φωτογραφία πλέον!!!!!!! Υπάρχουν ισάξια ή και πολύ ωραιότερα μέρη να ξοδέψει κάποιος τα χρήματα του, τα οποία βγάζει με ασύληπτο κόπο και ρίσκο. Αντίο Ελλάς χώρα της παπάτζας και του ότι δηλώσεις είσαι….. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

    2. Αναμφιβολα ωραια η Ελλαδα για διακοπες, αλλα υπαρχουν και αλλα ωραια μερη στον πλανητη για οποιον εχει χρηματα. Προσωπικα, για να γυρισω στην Ελλαδα (το αλλο με τον Τοτο το ξερετε…) θα πρεπει να εξαφανιστουν ολοι οι φασιστες και οι αριστεροι απο την χωρα… και να επικρατει νομος και ταξη

  5. Κλειστά τηλέφωνα στο δημόσιο και κλειστές πόρτες. Τελευταία φορά που πήγα σε δημόσια υπηρεσία έπρεπε να περάσω από αστυνομικό έλεγχο. Με τέτοια κατάντια που να γυρίσει ο άλλος; Οι πολιτικοί βέβαια κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα,διακρίσεις μεταξύ των πολιτών,διαφορετικά δικαιώματα, διαφορετικές υποχρεώσεις και γενικώς αδικίες. Καταστάσεις κατάπτυστες δηλαδή.

    1. Το 2005 που ηθελα να γυρισω και το τολμησα, καταλαβα οτι η ελλαδα μονο για μπουρδες και για λαδωματα ειναι. Και ετσι κανα τα μπανια μου κ εριξα τα βοτσαλα στην θαλασσα της ξεχασιας. Ουτε για διακοπες δεν ειναι τελικα. Με τις ακαθαρτες κσι χ@σμ@νες τουαλετες στα νησακια.

  6. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΗ O ΓΙΟΣ
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΛΕΣΙ

Comments are closed.