Με νέες δηλώσεις μας απειλεί με… καταστροφή ο «σουλτάνος»

Κοινοποίηση:
erdogan_11111

 

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στην 949η επέτειο της μάχης του Μαντζικέρτ.

«Καλούμε τους συνομιλητές μας να μείνουν μακριά από λάθη που θα τους προκαλέσουν καταστροφή», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος σημειώνοντας επίσης ότι η Τουρκία δεν θα κάνει «καμία παραχώρηση» και θα κάνει οτιδήποτε είναι απαραίτητο για να εξασφαλίσει τα δικαιώματά της στη Μαύρη θάλασσα, τη Μεσόγειο και το Αιγαίο.

«Δεν θα συμβιβαστούμε σε αυτά που είναι δικά μας… Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε οτιδήποτε είναι απαραίτητο», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. «Δεν θα συμβιβαστούμε σε αυτά που είναι δικά μας… Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε οτιδήποτε είναι απαραίτητο», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

    Απαραιτητο ειναι να πλυνετε τον κολο σας, σκατοτουρκαλαδες, γιατι θα σας τον βαλουμε πολυ βαθια

  2. Για να λέει τόσες μα@@@@ες κάτι καλό πρέπει να φουμαρει. Καλαματιανο,κρητικό ,θα δείξει.

  3. Με μιά ξεγυρισμένη μπόμπα στο γαμώσπιτό του θα συμβιβαζόταν άρα;;;

  4. Ξέχασε να αναφέρει δικαιώματα που έχει στην Αίγυπτο,στο Ισραήλ,στην Αλάσκα,στις Φιλιππίνες,στη Κίνα,στην Ιαπωνία,στο Μεξικό,στην Αμερική,στην Αφρική,στην Ιταλία και στη Γαλλία.
    Ρε τον καψερο,τα έχει χαμενα.

    1. Έχω τη εντύπωση ότι και κάπου στην Ανταρκτική με κάτι ισχυρίζεται ότι καταπιάνεται…

  5. Παρακολουθούμε την κατάσταση πολύ ψύχραιμα, με μεγάλη προσοχή, με νηφαλιότητα, με βάση το διεθνές δίκαιο, με άμεση ετοιμότητα, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, με τις συμμαχίες μας, με τις προφητείες μας, με τις μαλακίες μας, αχχχχ Ταΐπ γιαβρούμ έχυθες;

  6. ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΑΡΑΞΙΑ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΑΣ Η΄ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ,Η΄ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ,Η΄ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΑΛΛΟ.ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ.

  7. Το Καζάν Καζάν έπαψε να ισχύει.
    Τώρα τα δικά μας δικα μας και τα δικά σας πάλι δικά μας.

Comments are closed.